Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poslední týden se my stává že po každém zabrždění na křižovatce se při rozjezdo ozve od pravého zadního kola takové táhlé houkání,které po zařazení dvojky zmizí nevíte jestly to bude ložisko nebo nečistoty z paken??? :help:

Stává se ti to při rozjezdu nebo brzdění? Ložisko umí udělat spoustu neplechy, ale nemusí to být jen a pouze ono.

Honza

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

• Autor

jen při rozjezdu a když nabulím moc levou zatáčku.

Upraveno od olisoft

• Autor

Už to nedělá tak nevím. :kuk:

daj to pre istotu na zdvihák a skontroluj koleso či nemá náhodou vôlu. ložisko sa ozýva hlavne pri zaťažení konkrétneho kolesa ale nemusí to byť pravidlo.

• Autor

Jo jo Laci asi to tak udělám,hned jak se dostanu do garáže,musím to na zimu mít připravené,zkontroluju radši obě a zkusím je namazat.(máme na sebe štěstí ,už si my psal do příspěvku na zimní kola) zatím čus. :palec2:

Upraveno od olisoft

• Autor

Tak jsem to dneska rozdělal,protože už mi to zase asi dva dny houká.Sundal jsem buben a to obložení tvrdé jak veka a sjetá jedna pakna až na kov,tak už vím co to pohoukávalo. :palec2:

to mě to zas houká že se mi drolí pakny -- ještě nejsou sjeté ale prostě to vyčistím a za dva měsice mam zas plnej buben sraček a drhne to :(

• Autor

To jo taky jsem měl pod bubnem jak kdyby si vysipal pytlík mouky,už my dneska přišly nové tak je tam v sobotu hodím a pro jistotu to taky převzdušním. Díky za názor. :palec2:

• Autor

Tak jsem vyměnil ty čelisti a je to super. :palec2:

• 2 týdny později...
  • Autor

Vyřešeno prosím o zamknutí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.