Přejít na obsah

Spinac v LP dverach

Martttin

Doporučené příspěvky

Stala sa mi taka vec. Viem, ze pri otvoreni dveri sa standardne rozsvieti to cervene svetlo vo dverach a tiez podla polohy spinaca aj stropna lampicka, ak som spravne pochopil co tu bolo pisnae na fore, je tam nejaky spimac. Skusil som taku vec, ze ked som otvoril dvere, tak som prstami trocha pohol- zatlacil zamok vo dverach, aby ste to spravne pochopili, nie z vonkajsej strany ale z vnutornej, proste tak, ze sa to svetlo vyplo. No a odvtedy mi to svetlo nezopne uz vobec. Myslel som, ze ked zatvorim tak sa zamok dostane zasa do povodnej polohy a bude vsetko ok. On sa asi aj dostane, no nejako to úrpste nezopne...neviete niekto kao sa to da odtranit???

uz asi nebudem pchat prsty nikde nikde a do nicoho radsej... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak no skusil som premazat a nic. Len mi nejde do hlavy ako sa to mohlo pokazit ten spinac, proste ja som ten zamok len zatlacil tak, ako ked sa zatvoria dvere...

Potom som tu na fore este nasiel nieco take, ze ked ten spinac nefunguje, tak po zavreti nevysle do BSG daky signal a ona nepoodpaja postupne jednotlive spotrebice a tak sa moze stat, ze po nejakom case mi baterku vybije. Takze asi najlepsie riesenie a co najskor je, aby sa ten spinac vymenil. Dnes oms na to kuakl a chcem sa spytat, to musim vymenit cely ten zamok? Alebo len nejaky spinac vo vnutri? A aky je to kluc" Lebo ja co som doma hladal tak mi tam nejako nic nepasovalo. Torx sa mi zdalo ze ma velke zubky. A kolko si stoji ten spinac?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...