Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

dobré ránko hoši :) počasí jako korálek ;):feve: dáme kafíško :palec2:

Zrovna si ho dávám protože mám zase volno kvůli prokletému sněhu už mě sere bílej hajzl.

Zdar kucíííí,tak jsem dorazil domů po své třetí noční a začíná mi víkend.Budu doma co taky jiného dělat v tom hnusu.Ať vám uteče zbytek prac.týdne rychle.Zdarec

Tak u nás na severu taky nic moc, vítr, sníh, led a zima. Už aby to skončilo :feve:

• Autor

Ani nemluv Lukyne :)

Mas foto listy v laku ??

tak a je to venku, já se snažil to nějak jemně naznačit a ty hned tak na tvrdo, teď už každej ví, že jsi taky buzna jako já :palec2:

ale co jsem fakt netušil tak že i Michal je teplej :o

V Praze už jsou akorát sračky na ulici,sníh je v prd..i ;)

Dáme odpolední kafíííško :p

• Autor

sejdiku nevidel jsi nekdy Hujera ?? :p

Hujera ?? a to je kdo?

• Autor

sejdiku Hujer byl snad te co byl snama na srazu seci :)

Modry Superb :)

..nebo jsme mu snad rikali jinak ..

Fotky mám jen tak narychlo, ale večer ti ji sem dám. :)

Asi myslíš Radka ? Tak toho jsem neviděl a sem také nechodí,nevím ;)kol108kol119

• Autor

JJ Rada :)

Ja taky nwm kde je ...

Tak házím sem fotky nastříkaných lišt, ještě o víkend dát ty spodní do předního nárazníku a interiér, v březnu se sníží a dají nové zadní lampy mám hotovo :)

post-20849-1234455218_thumb.jpg

post-20849-1234455226_thumb.jpg

post-20849-1234455236_thumb.jpg

post-20849-1234455246_thumb.jpg

post-20849-1234455254_thumb.jpg

Upraveno od Luky15

• Autor

Fajne Luky ...

Jen Miloteca sundej :D :D

to Luky : moc pekny :) , muzes vyfotit jak mas nalepku na brzdovym svetle pri brzdeni? nemyslim 3. brzdovy.

to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak lollol

Ta samolepka na zadním světle je z pískový, vypadá to jako vybroušený. vyfotit to zkusím, ale asi to bude stejný jak když nesvítí. A jiný krytky bohužel nedělaj, tak co mám dělat :) Jedině to dát do laku.

Hezky lukyne :) Jak si to resil s listama, nekdo tu kdysi psal, ze se pri sundavani lamou...

Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna.

• Autor
to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak lollol

Nj ty drsticko :D:D

:smich::palec2:

Taky proto muzu rypat jak chci :p:D:prc:lol

Mne prijde auto jako zbytecna investice :D:D

Ne ja chci taky superba :palec2::p ale udelam z nej Tudora :smich::smich: Coupe ...a jen kola a podvozek :D

Upraveno od Petřik

Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna.

No tak to je super, co si za to rekli.

A vydělat si na něj můžeš mytím aut na srazech :palec2: .

Nic ve zlém, Petříku, já jsem si kupoval první autí hned po vojně za peníze, které mi rodiče našetřili na knížce ;)

• Autor

Vsak ja taky Supa jen ve snech :D :D

Ja dostanu po mamce asi Arosu nebo Golfa "Avant" :D :D

A jen pekne na zem a BBs :D

Ale doufám že i tak zůstaneš věrný naší 5 a půl partě a nezanevřeš na supíky

Dobré ránko hoši :)

Luky ,pěkné :palec2: sluší

Já jsem s Járou do noci hledali únik proudu :feve: patrně budeme o víkendu pokračovat ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.