Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar kucíííí,tak jsem dorazil domů po své třetí noční a začíná mi víkend.Budu doma co taky jiného dělat v tom hnusu.Ať vám uteče zbytek prac.týdne rychle.Zdarec

Vloženo
tak a je to venku, já se snažil to nějak jemně naznačit a ty hned tak na tvrdo, teď už každej ví, že jsi taky buzna jako já :palec2:

ale co jsem fakt netušil tak že i Michal je teplej :o

V Praze už jsou akorát sračky na ulici,sníh je v prd..i ;)

Dáme odpolední kafíííško :p

Vloženo (editace)

Tak házím sem fotky nastříkaných lišt, ještě o víkend dát ty spodní do předního nárazníku a interiér, v březnu se sníží a dají nové zadní lampy mám hotovo :)

post-20849-1234455218_thumb.jpg

post-20849-1234455226_thumb.jpg

post-20849-1234455236_thumb.jpg

post-20849-1234455246_thumb.jpg

post-20849-1234455254_thumb.jpg

Editováno: , autor: Luky15
Vloženo

Ta samolepka na zadním světle je z pískový, vypadá to jako vybroušený. vyfotit to zkusím, ale asi to bude stejný jak když nesvítí. A jiný krytky bohužel nedělaj, tak co mám dělat :) Jedině to dát do laku.

Vloženo

Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna.

Vloženo (editace)
to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak lollol

Nj ty drsticko :D:D

:smich::palec2:

Taky proto muzu rypat jak chci :p:D:prc:lol

Mne prijde auto jako zbytecna investice :D:D

Ne ja chci taky superba :palec2::p ale udelam z nej Tudora :smich::smich: Coupe ...a jen kola a podvozek :D

Editováno: , autor: Petřik
Vloženo
Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna.

No tak to je super, co si za to rekli.

Vloženo

A vydělat si na něj můžeš mytím aut na srazech :palec2: .

Nic ve zlém, Petříku, já jsem si kupoval první autí hned po vojně za peníze, které mi rodiče našetřili na knížce ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...