Sejis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 dobré ránko hoši počasí jako korálek dáme kafíško Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Zrovna si ho dávám protože mám zase volno kvůli prokletému sněhu už mě sere bílej hajzl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Zdar kucíííí,tak jsem dorazil domů po své třetí noční a začíná mi víkend.Budu doma co taky jiného dělat v tom hnusu.Ať vám uteče zbytek prac.týdne rychle.Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Tak u nás na severu taky nic moc, vítr, sníh, led a zima. Už aby to skončilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ani nemluv Lukyne Mas foto listy v laku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak a je to venku, já se snažil to nějak jemně naznačit a ty hned tak na tvrdo, teď už každej ví, že jsi taky buzna jako já ale co jsem fakt netušil tak že i Michal je teplej V Praze už jsou akorát sračky na ulici,sníh je v prd..i Dáme odpolední kafíííško Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 sejdiku nevidel jsi nekdy Hujera ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Hujera ?? a to je kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 sejdiku Hujer byl snad te co byl snama na srazu seci Modry Superb ..nebo jsme mu snad rikali jinak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Fotky mám jen tak narychlo, ale večer ti ji sem dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Asi myslíš Radka ? Tak toho jsem neviděl a sem také nechodí,nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 JJ Rada Ja taky nwm kde je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Tak házím sem fotky nastříkaných lišt, ještě o víkend dát ty spodní do předního nárazníku a interiér, v březnu se sníží a dají nové zadní lampy mám hotovo Editováno: 12. Únor 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Fajne Luky ... Jen Miloteca sundej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 to Luky : moc pekny , muzes vyfotit jak mas nalepku na brzdovym svetle pri brzdeni? nemyslim 3. brzdovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ta samolepka na zadním světle je z pískový, vypadá to jako vybroušený. vyfotit to zkusím, ale asi to bude stejný jak když nesvítí. A jiný krytky bohužel nedělaj, tak co mám dělat Jedině to dát do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Hezky lukyne Jak si to resil s listama, nekdo tu kdysi psal, ze se pri sundavani lamou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak Nj ty drsticko Taky proto muzu rypat jak chci Mne prijde auto jako zbytecna investice Ne ja chci taky superba ale udelam z nej Tudora Coupe ...a jen kola a podvozek Editováno: 12. Únor 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna. No tak to je super, co si za to rekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 A vydělat si na něj můžeš mytím aut na srazech . Nic ve zlém, Petříku, já jsem si kupoval první autí hned po vojně za peníze, které mi rodiče našetřili na knížce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Vsak ja taky Supa jen ve snech :D Ja dostanu po mamce asi Arosu nebo Golfa "Avant" :D A jen pekne na zem a BBs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ale doufám že i tak zůstaneš věrný naší 5 a půl partě a nezanevřeš na supíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Dobré ránko hoši Luky ,pěkné sluší Já jsem s Járou do noci hledali únik proudu patrně budeme o víkendu pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.