Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ahojky kluci u nas je taky krasna kosa :)

Japonske vozy uz nestartuji :D

krásný den borci,tak u nás pořád žádná změna.Sněží už pátý den v kuse a už mě svrbí ruce.jezdit ve feldě to není ono.

Tak to u nás taky :feve: a dnes jsem v té zimě přlepoval venku velkej billboard ;) jsem zmrlej jak h... :)

Tak to u nás taky :feve: a dnes jsem v té zimě přlepoval venku velkej billboard ;) jsem zmrlej jak h... :)

říká se"jako holubí hovno" :smich:

dobré ránko pánové,dnes bez čerstvého sněhu :)

Čauec chlapi,tak se přidávám k Jirkovi i já.Dnes nesněží a svítí slunko a je docela teplo.Cesty už jsou mokré a bez sněhu.Jen tak dál.

sakra,tady je ale nával,nemám si kam sednout lol:)

Taky koukám, že tu není k hnutí :)

Jak jsem slíbil přidávám fotky vylepšeného interiéru a nastříkaných plastů v př. nárazníku. :palec2:

Omlouvám se za fotky, auto je špinavý jako prase jak ve vnitř tak venku, jak to bude umytý a na kolech tak to bude o moc lepší :)

post-20849-1235058743_thumb.jpg

post-20849-1235058759_thumb.jpg

post-20849-1235058774_thumb.jpg

post-20849-1235058787_thumb.jpg

post-20849-1235058799_thumb.jpg

post-20849-1235058866_thumb.jpg

post-20849-1235058899_thumb.jpg

ahoj vsem :)

to Luky mas to moc pekny.... a co kdyby jsi hodil tu predni masku do stejne barvy a ten spodni kryt taky? bylo by to komplet :prc:

Taky jsem o tom přemýšlel, ale už by to asi nebylo ono a hlavně by se to špatně stříkalo. :)

Hezký večer, teda Luky máš to pěkný. Ten předek je suprovej :) Teď ty mřížky v barvě pěkně ladí se světly a dělá to uprostřed takovou velkou černou masku.

P.S.: Jirko jak to vypadá s autem? V sobotu bych měl mít knížku na toho Tranzita. Jestli to klapne tak ti písnu...

to Luky.jak jsem předpokládal,v kompletu to vypadá dost gut,hlavně venek :palec2:

Hezký večer, teda Luky máš to pěkný. Ten předek je suprovej :) Teď ty mřížky v barvě pěkně ladí se světly a dělá to uprostřed takovou velkou černou masku.

P.S.: Jirko jak to vypadá s autem? V sobotu bych měl mít knížku na toho Tranzita. Jestli to klapne tak ti písnu...

Járo zatím ok,v sobotu se mi ozvi,pokud ti to vyjde bylo by to super :palec2:

Jinak dobré ránko všem :) za chvilku razím C.Krumlov

Pěkné ránko všem, díky za pochvalu, jsem rád že se vám to líbí. Já razím za chvilku Karlovy Vary a je tam pěkná zima ;) Ale hlavní je že je pátek a konečně si dám veget :)

to já si veget nedám,v neděli začíná gamrinus liga ;) tak půjdeme mrznout na Viktorku se Zlínem ;)

Krásné ráno lidi.Tak jsem to včera zakřikl a dnes už opět sype ten bílý zmetek a vypadá to že jen tak rychle nepřestane.

tak jsem z5.cesta na pi.u :ble

jinak příjemný wíkend všem :)

Nedivím se, já byl dnes dopoledne v centru a hrůza. Jedna velká klouzačka.

Jinak mám první část toho návodu, poslal mi ho mejlem ale je to v ruštině. Takže se vůbec nechytám :kuk: . Uvidím co mi donese zítra...

Počkám Járo až se mi ozveš

• Autor

ahojky Klucii ..

Preji krasny zbytek vikendu :)

• Autor

ahojky Klucii ..

Preji krasny zbytek vikendu :)

zdar pánové.Pěkný víkend.Mi dnes končí.Mám první noční před sebou.

Víťo ahojky jsem tady správně? Jsem z toho celkem v pasti <_<

Jj jsi tu správně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.