Sejis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ne nebyl,vždy 3 + - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Toje dobry sejdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jak píšeš dobrá je trojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Nenadchne nepotesi,ale v dnesni dobe to je fpoho :D sešjdis co jsi mel domluveneho na ty Chabry,ze by ses na nas vyprdl ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Nenadchne nepotesi,ale v dnesni dobe to je fpoho :Dsešjdis co jsi mel domluveneho na ty Chabry,ze by ses na nas vyprdl ?? to neřeš,ja si s tím nějak proadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 To Petřík:jasně že mám typový list.To jsem přeci psal.Jinak já měl češtinu hodně rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Jj taky mám typ.list,poslaly mi ho ke kolum Editováno: 27. Únor 2009, autor: delfyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Kluci a okopcte mne ho prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 a k čemu by ti to bylo?Vždyť to je s razítkem a s typem auta.A se jménem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 To nepujde,mam 2,5ku a ty 1,9,už mi to všechno vypsaly rok,kw,atd.a už jsem ho dal na technickou.4ekam co mi poví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jeje :D No tak nic no hold nebudem jediny kdo to tam nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Vicku,mysliš když mi daji razítko z technicky tak by neměl být problem na dopraváku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Rozum říká že ne,ale já problémy měl.Právě proto,že stím nemají moc zkušenosti tak se ošívali a trvalo to ale nakonec jsem dosáhl svého.Záleží jak rozumné úředníky tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Dobré ranko partičko,je čas na kafíčko : Editováno: 28. Únor 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Taky si jedno dám Dnes to vypadá na pěkný den, možná se vrhnu na úklid auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Opravdu to vypadá na pěkný den i u nás. Zachvíli přijede Hampejz,tak se vrhnem na jeho navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Dobré ráno partičko, kafíčko už na stole. Jiříku, za 10 minut vyrážím...dofám, že budu ok, včera sem asi něco blbě snědl. Dojím housku a jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdravím partičko,sem zpátky po týdnu doma z francie.když sem pročítal hospodu tak mě to zabralo půl hodiny.Ve francii na jihu u Bordeux bylo azuro a 14 stupňů,už aby to dorazilo k nám.jiříku tak to je mě tě fakt líto a jak psal ace tak já bych moh v práci dát výpověď.Řidič náklaďáku bez not to bych asi tam nebyl nic platne,Jinak co třeba kdyby tě supínem na sraz vyvezla manželka nebo přítelkyně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 zdravím naší partičku pohodovou sobotu pánové. Jiřiku,kde si hrajete s navi,že bych se přijel podívat,jedu s manželkou na nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ahoojky Klucii Tak dneska zase chcije ja uz jsem po snidani pujdem s tatkou neco delat do garaze Mejte se Pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 zdravím naší partičku pohodovou sobotu pánové.Jiřiku,kde si hrajete s navi,že bych se přijel podívat,jedu s manželkou na nákup Ahoj Jirko Už jsme si dohráli,bylo to rychlé,bohužel má typ A,tak musí navi ven a přefleschovat čip. Ještě se mu nějak kouše komfortka,takže žádný med.Jednou se načte a desetkrát ne.Ale aspoň jsme dobře pokecali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak tak, Já už taky dom. Jirkovi velký dík za trpělivost Jinak pokec musí být a proto navrhuji uspořádat příští neděli sraz třeba na motokárách v Radotíně. Co vy na to Pražáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 cest bando , motokary cu taky... skoda ze je to tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Kluci kde stahnu TUv na superba,ze jdou na nej 18ů ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Hezký odpoledne pánové, tak autíčko mám ze servisu zpět doma. Ty motokáry nejsou špatnej nápad Tome, jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.