Sejis Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jinak dobré nedělní dopoledne pánofé dnes hraje od 20.oo Bohemka se Slávií,je to i v TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jééé nohejbal,já cííí takýýýý Ahoj Jiříku,není problém,pokud budeš chtít,cinkni mi na 777267380 a domluvíme se. Nohejbal je v tělocvině ZS Na dlouhém lánu,P-6 každou neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ahoj Jiříku,není problém,pokud budeš chtít,cinkni mi na 777267380 a domluvíme se.Nohejbal je v tělocvině ZS Na dlouhém lánu,P-6 každou neděli. sůůůper,zavolám díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ahojky Kluci Koukam,ze Prazakum je Hej :D ... u nas je dnes 11°C Pekny zbytek wekenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak a máte nás tu dvakrát Kluci zitra jedu do Prahy mate nekdo volno ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Koukám, že to tu nějak žilo. Já využil hezký odpo k umytí autí, vyměnil písty v kufru a vyzkoušel nano polituru na lak. tak sem zvědavej. Kdo byste všechno mohli a kdy na ty káry? Zatím sem spočítal 3 možná 4 lidi... S tím, že neděle buď hodně pozdě a nebo sobota večer... Tak pište a něco vymyslíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jo a abych nezapoměl, tak za dvě hoďky: Slavia do toho!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Koukám, dneska k večeru je tu pěkně mrtvo...udělal jsem pár příspěvků a koukám, že skoro všude svítí můj nick Jinak Petříkové, teď v tom mám bordel Ale už vím, že je tu táta a syn. Těším se na koleska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Nazdar chlapi, jak se tak dívám, tak Petříkovci už přestřihli pupeční šňůru ... že by konec ignorantů pravidel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ano kuli pravidlum tu ted budeme psat kazdy zvlast pokud se tedy nejak dohodnem u pc A uz pujdu taky do prace takze tu bude jen mladej Muselo se to tak udelat kuli adminum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Taky koukám, že jsou tu už oba. Tak vás tu vítám Teď uvidíme kdo bude dostávat ignoranta pravidel Editováno: 1. Březen 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Urcite mladej ... Jak zacne prace tak tu budu jen zridka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdravím Mário a všechny ostatní.dnes sem supíka provětral dostatečně.stěhoval sem švagrouše z drážďan do klatov.Byl tam na půlročním studiu při vysokej.musel sem i za Supíka zapřáhnout káru,aby sme to pobrali.závěs se opět osvědčil.Najel sem dnes 640 km a tak sou saze zas vyhnaný.jak ste tu řešili zazimovaný mazlíky,tak u mě to vůbec nepřipadá v úvahu.zítra to bude přesně rok co jsem si přivez supa a mám tam natočeno 25 tis km.Na to,že sem byl jen víkendy doma po celej rok si myslím,že je v provozu dost.Jinak na ty motokáry by se mě to hodilo taky víc v sobotu odpoledne nebo k večeru.Tak se mějte fajn a zítra zas do rachoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dobré ráno partičko,nebylo by kafíško Dnes v Praze 4°C nad nulou,sucho,to se to pojede Koukám,že se Petříkovci rozdělili,konečně budu vědět,kdo je kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 dpbré ráno borci.Nějak nemůžu spát tak jsem najel na fórum.Včera po denní směně to nedalo ani mi a tak jsem vytáhl supa a protáhl ho,to byla lahoda.Pružiny drží,auto sedí,cesty suché no prostě pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Čau Víťo, přeji ti krásné ráno,já o víkendu nechal supa spát a protáhl jsem BMW,ale dnes se zase chystám se supem na cesty,tak doufám,že počasí a stav silnic v okolí vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Čau Jirko no taky doufám,že to ještě vydrží to počasí.Začal mi víkend a rád bych se ještě pořádně projel.Včera u nás probíhal zase nějaký Kryštof a policajtů bylo všude dost ale obešlo se to bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Vy tam máte těch Kryštofů nějakl moc,tady o polcajta nezavadíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 to Laras:Nestůj venku a pojď na kofí!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak to buď rád.No tady vylezou hlavně když je venku sucho.No ale je fakt že mi už kolega v práci říkal že mu nějaký známý polda říkal že se na včerejšek chystal nějaký lokální Kryštof. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jiný kraj,jiný mrav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dobré ráno,voda už klokotá v konvici a je čas na ranní kávičku.na osmou jdu do dílny pravit simering na Tatře,tak to budu zas jak černoch.Jinak všem přeji hezkej den bez blbců na cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak se taky musím loučit,práce nepočká!!! Všem přeji krásný den a mnoho km bez nehod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 i já zdravím po ránu a táké si dám kafíško Zápas včera byl v pohodě,byl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak a máte nás tu dvakrát Kluci zitra jedu do Prahy mate nekdo volno ?? Mařeno čágo,kolem 14 hod bych měl míti volněji,zastav se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.