Hampejz Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Bry tro všem. Dá si někdo čaj? Nestih sem ho dopít a mažu k účetní... doufám, že se mi z těch čísel nezamotá hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vítej a celá,nic nechybí,nic nepřebývá přijela jsem v takovém stavu v jakém jsem odjela, tak je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zdar bando kofí plís ,dnes mě čekají dvě jednání,tak se musím posliznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Neste kafe na stůl, už jsem tu Tak auto se chová podle mě líp něž na origo pérech a není to tak tvrdý. Jinak za pružiny jsem dal 5tis, měl je známej a auto prodal, tak mi je nechal. Udělám pár fotek, ale auto je špinavý jak prase, tak se nedivte. Dnes je sem dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 už ho máš na stole skoro studený,kde se flákáš Luky už jsi mi to vyřezezal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 dobré u nás propršené ráno členové 5 a půl party.Jak jsem podotkl.Sníh je v trapu ale zase chčije.Ale hlavně zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 čágo Víto,už je březen,bude to jenom lepší a lepší za měsíc a půl jedéééém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jasan Jiříku,máš recht.To jsou poslední záchvěvy zimy.No snad jsem to nezakřikl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Víto pojed s námi na motokrávy ,máš to za rohem a vem Janičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dobrý pokus No ale můžu ti říct že kdyby to bylo přes léto a měl bych volno tak se tomu vůbec nebráním.mi to je fuk kde zrovna jedu.Ale je pravda že v tomto počasí radši neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no myslím, že další káry můžu být na půl cesty, tak třeba Bruntál, nebo hradec nebo škola smyku ve vysokym mýtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jiříku neboj my přijedeme a pak to roztočíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jiříku neboj my přijedeme a pak to roztočíme už se těším kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vivat škoda.Jirko Janča samozřejmě myslela že roztočíme kola našich aut.Nám přece pivo nic neříká no ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já ale fakt pivo nepiji,max 12ku Plzen a to na žaludek 2x za měsíc třetinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no vidíš tak jsem se trefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já jsem spíše na ten sport jsem hravej jako kotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jj nohejbal,ten můžu taky.Jen si asi vemu letos jiné boty a doufám že hned u hřiště nebudou parkovat naše káry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 taky doufám,proto jsem se ptal Penyho,jak je to tam s nějakým hřištěm a napsal,že je,tak je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak to nemá chybu.To je představa ideálního víkendu.Zajezdit si v autě,poklábosit,zahrát si něco,posedět.Špica relaxace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Kluci já umím akorát tak hrát na nervy to mi jde prý nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ale já myslím že přeháníš.Je to v poho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ženy nepřehání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.