Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jejda, no to je špaténka... a nepomohla by generálka? Dělá se to vůbec ještě dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Když si s tím nevědí rady ani sami škodováci, tak nevím. Navíc mám nacouváno pouze 32000 a tak mi to připadá celý postavený na hlavu. Asi se nemělo tolik čipovat, rvát filtr pevných částic a jiný kravinky, které se mi ...o´,o´,o´ tolik líbí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jo takhle...tak to je fakt husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 mno tak už sem zpět. Docela mazec, doufám, že tam nebudu dlouho muset... Ale to sluníčko venku, to je nádheraaaNu nic, jdu tvořit hodnoty.. Zdar bando,jedno polední kofí,prosím Pročtam tedy chodíš,nemáš ústa,aby jsi se zeptal známých a kamarádů. Já na inspektorát vždy rád a s úsměvěm ,když víš,že tam nemusíš čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 J-novis: Jiříku, to byla chyba, už to vím taky někoho mám, ale nerad otravuju. Myslel (a to byla chyba), že to bude na rychlo, jenže čtvrtky jsou prý vždycky na draka... Neva, hlavně že už mám vyřízeno. Ještě zruším povinný ručení a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Myslím,že generálka motoru se dneska ještě dělá,ale vyjde dráž než nový motor. to Mafy: Nedavno známemů odešel motor u supa 1.9 ,přesně stejná závada,nafta v oleji,tam činknu a poptám se. Editováno: 5. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 to Mafy.007: Tak kámoš to vyřešil tím,že musel vyměnit vačku a komplet hlavu,ale měl nalítáno skoro 400tis.Zítra budu mluvit s tím mechanikem,co to opravoval a písnu ti podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak z práce doma a jdu si dát kafí dáte si taky?Tak snad to maffíku opravíš do srazu a jinak zas tě rád vidím.Si na nás nějak za nevřel.U nás se to připravuje na déšt a tak plánovaná očista Supíka bude muset počkat na lepší počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Když si s tím nevědí rady ani sami škodováci, tak nevím. Navíc mám nacouváno pouze 32000 a tak mi to připadá celý postavený na hlavu. Asi se nemělo tolik čipovat, rvát filtr pevných částic a jiný kravinky, které se mi ...o´,o´,o´ tolik líbí !!! a co to hybridní turbo?Tos tam už taky měl nebo jsi o něm uvažoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zdravím vicki,tak jak je u vás?Dnes sem chtěl umejt supíka a venku začíná pršet,tak snad zejtra.Hele já bych měl jet asi tak za 3 týdny do toho krnova,tak se určitě zastavím.Jen mě maximálně štve,že pojedem tátovo Golfem,aby najel taky nějaký kilometry.Má to nové a kůli záruce.Snad mě to sup odpustí.To by moh pak i Mark,abych ho poznal.čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Čauky chlape.No u nás se asi taky za chvíli spustí déšť.Jasně není problém.To je kousek a pokud budu mít volno tak přijedu.a Marek pojede určo taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A kde máme Jarouška(AceVenturu)?Jardoooooooo A Vlasta se nám vyhýbá A Pulper Kucíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To bych dorazil já za Vámi,a ukázali by ste mě tam to vaše okolí.Viděl bych to pak na sobotu odpoledne.aspoň staříkovi protáhnu Golfa,je to sice 1.4 ale je to TSI a má to 90 Kw tak to tahá solidně.jen táta furt jezdí na spotřebu,tak občas to musím protáhnout,aby se to správně zajelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no problémo.A ještě kdyby vyšlo počasí tak to je úplně hukot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 panáka plís,zkurvenej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Copak Jirko co se děje kdo tě zlobí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Když si s tím nevědí rady ani sami škodováci, tak nevím. Navíc mám nacouváno pouze 32000 a tak mi to připadá celý postavený na hlavu. Asi se nemělo tolik čipovat, rvát filtr pevných částic a jiný kravinky, které se mi ...o´,o´,o´ tolik líbí !!! Ahoj Mafi Ale muzu potvrdit,ze to jelo silene :D Hrabal na 4. a jednicka byla jak kdyby melo kola ve vzduchu sranda Mafi ty mas 16v ?? Nj jak to neni 1.9TDI 96kw tak radsi neupravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Copak Jirko co se děje kdo tě zlobí? ale nějak se od včera sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hampejz tak kola musim odlozit a nemuzu si ted dovolit je vymenit ac bych chtel strasne moc Dnes jsem se byl optat na dopravakach jestli berou a nikde nic Takze bych byl blazen abych resil kola a nemel zadnou jistotu Bohuzel ... Pro Supa jsem udelal letos uz vic nez dost a osklivy myslim neni jak bude prace hned budu pokracovat ale momentalne ne ... Jinak je to vsude stejny,koukaj jak blazen,kdyz jim reknu praxe a zkusenosti,ale bohuzel vzit nemuzou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Petřík: To samozřejmě chápu. Se nedá nic dělat. Držím palce ať něco seženeš! Je to opravdu bída všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ok promin ... Kdyz sezenu neco cirka do mesice tak ti dam vedet ... ale ted si to dovolit nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 V pohodě, měl jsem ještě v záloze jednoho prodejce, co to prodával obutý za 14500,- Tak sem věřil, že to neprodá za tyhle money Teď sem volal a fakt je ještě má (sice maj dva škrábance, ale jinak ok a gumy taky ok). Nabíd sem mu míň a přistoupil na to, takže v sobotu budu mít. Ty hlavně ať něco najdeš. Jezdit se dá i na plechu, ale je potřeba mít na naftu! Takže držím palce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Neboj takto zle to neni Na udrzbu je,ale na to abych si menil kola za kola neni nalada v tehle situaci Solidy chce hodne lidi takze jak to pujde vymenim to za 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kdo ví, třeba si je pak od tebe vemu a tu sadu co kupuju ještě prodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ok to uz bude na Tobe Ja myslim,ze 99% Solidy s podlozkama Dural a pneu Michelin 6mm je prodejne dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.