Peny Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nazdárek Paolo,tak jak je nebo bylo?V počasí říkali,že na šumavě bude zítra zas sněžit,tak to bude zas serec.Už se nemůžu dočkat jara.Jak je u vás?Ležím u telky a popíjím staropamen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ahojky Peny Neprehanej to at nemas pupek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Ahoj Peny, bylo dobře hlavně večer po skončení oficiální části , jinak u nás stále vydatně prší, soudruzi z NDR to sem tlačí přes kopce ! Editováno: 5. Březen 2009, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak dnes začnu jako první já.Takže pěkný den chlapi.Hospoda otevřena.Přišel jsem po noční takže jen otevřu a prostřu a hned zase půjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Dobré ráno všem z pošmourné Prahy. Dneska si dám místo čajíku kofee, nějak jsem se nemoh vyspat .. Zítra máme víkend a to znamená volno!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Hm já ještě ne dnes ještě noční vyrábět motory pro škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 teď sem dorazil z práce mám jít dnes ještě na noc a teď mi volali že ještě v sobotu ty woe ještě že je osklivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Dobré ráno,dám si kafíčko a k tomu chlebík se salámem Zas na osmou do práce a po obědě cestou z práce to vemu do pneuservisu obout nový gumy na nový kola,aby už byli připravenený jen přehodit až už na silnici nebude sůl.Jinak mě dnes probudio sluníčko,tak snad to vydrží.Přeji všem hezkej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Hampejz tak kola musim odlozit a nemuzu si ted dovolit je vymenit ac bych chtel strasne moc Dnes jsem se byl optat na dopravakach jestli berou a nikde nic Takze bych byl blazen abych resil kola a nemel zadnou jistotu Bohuzel ... Pro Supa jsem udelal letos uz vic nez dost a osklivy myslim neni jak bude prace hned budu pokracovat ale momentalne ne ... Jinak je to vsude stejny,koukaj jak blazen,kdyz jim reknu praxe a zkusenosti,ale bohuzel vzit nemuzou ano je to bída,to mohu posoudit,denně odmítám cca 3-5 zájemců o pracovní místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 zdar bando po ránu klasika ,kofí plís Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jedno kafí pro mě Jinak u nás prší a prší, prostě hnus. Ještě že je víkend a volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zdravím všechny,jedno kofíško prosím. to Hampejz.Všechno nejlepší k narozeninám,štěstí,zdraví,hodně ujetých kilometrů a autí ať nezlobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak i já se připojuji s gratulací dvěma členům naší bandy k dnešním narozeninám Jiřik Novis a Tom Hampejzník halvně zdravíčko a trocha štěstíčka neuškodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak já ti moooooc děkuji Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak já ti moooooc děkuji Jiříku nz,užij si ty Kristova léta 33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ranní káva, sílu dává ! ...Připojuji se ke gratulaci a Vašim SUPíkům taky VŠE O.K. ! - jinak "hybrid" šel po 4000 km dolu, včetně propálených svodů ( srandička za 5.500,- Kč bez práce ), až seženu svody pro S4 AUDI, půjde zpět. - nemám 16V , ale 8V ( bohužel nepovedený 2,0 TDi - Pd - DPF pomsta soudruhů z NDR ) Omlouvám se VŠEM, že jsem se dlouho neozval. Pořád ještě připravuji bydlení, Net mám pouze v arbeitu a tady to z jasných důvodů krize "vopravdu" frčí. A za druhé, přiznávám, že jsem blbě schroupával blbý kecičky lidí, co o SUPerbech a lidech kolem nich nevědí, ale už na to S..U, stejskalo se mi . Chci alespoň JARO a sraz SUPů ! Všechny Vás zdravím, dopiju LÓGR a jdu se zamazat od práce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Taky se přikládám ke gratulaci. Vše nej a nej Po domluvě se Sejisem vám připravíme malou pozornost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Taky se přikládám ke gratulaci. Vše nej a nej Po domluvě se Sejisem vám připravíme malou pozornost máte se nač těšit,třeba se Vám to bude líbit vid Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 zdar Mafy,né aby jsi mivzal telefon,když ti volám,nedej bože zavolal z5 a nebo si udělal opakovaně čas když jedu Chomoutova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ÓÓÓÓÓ překvapení,to já rád. Na to jsem moc zvědavý,je to od vás hezký kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zas...á práce, obě ruce v oleji, pak 40 zmeškaných hovorů. Flinkám to statečně, akorát děti a ženuška to neschroupnou,ale že už i Ty, strejdo SEJDO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zas...á práce, obě ruce v oleji, pak 40 zmeškaných hovorů. Flinkám to statečně, akorát děti a ženuška to neschroupnou,ale že už i Ty, strejdo SEJDO tak pardon,já zapoměl,že máš ruce v oleji i večer,tak to je potom jináááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ÓÓÓÓÓ překvapení,to já rád. Na to jsem moc zvědavý,je to od vás hezký kluci tak já ti to prozradím,je to takový s tím takovým,bez toho takového ...........ale bude se to líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) tak já ti to prozradím,je to takový s tím takovým,bez toho takového ...........ale bude se to líbit Tak teď už to vím přestě,že to bude takový to s tím,jsem zcela klidný Editováno: 6. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak teď už to vím přestě,že to bude takový to s tím,jsem zcela klidný i já jsem již zcela klidný,když už to víš Jiřiku pokusím se v neděli dorazit na nohec ,nějak to musím zkloubit s fotbalem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.