Petik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Peny tady svítí sluníčko jako v létě - jen když kouknu na ten teploměr 3°C Letim do města pro stříšku a k lakýrovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 přesně tak punta svítičkuje,ale je zima + 4,dobrou chut pokud právě obědváte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Petík: do podběhu i přes ten plast se dostává špína, ve které se drží vlhko a jak je původní ochrana již stará, může docháze ke korozi Editováno: 20. Březen 2009, autor: Hampejz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 co máš dobrého sejdo? Já si jdu udělat polévku přidej vejce Co noha? ještě bolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Nazdárek,tak sem konečně zas doma z rachoty.Sejdis,tak hlavně jesli nožka dělá pokroky v léčení a zbytek budeš muset přetrpět.Takovej už je život.Ber to tak,že se můžou stávat i horší věci.Tak hlavně ti přeji brzký uzdravení.Jinak u nás nechutně celej den sněží. Ládíku díky,ale vypadá to více než na doraz ohledně srazu,pokud nepojedu do lázní,to by bylo až do konce května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 co máš dobrého sejdo? Já si jdu udělat polévku přidej vejce Co noha? ještě bolí? Čus Tome,zatím nic,ale přemýšlím o pizze,dlouho jsem jí něměl,tak asi quatro formagi+champions+onions nožka bolí,ale je to lepší,ale ta vidina 4 týdnů sádry a pak min.3 týdnů rehab.a možná lázně mě děsí dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak já ohřívám pěkně uleželej gulášek s Pěti knedlíky,ten já moc rád.Hygiena to v hospodách zatrhla starší jídla,ale já tvrdím,že guláš druhej den je nejlepší.Dáte si někdo taky?Jinak dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no Ládo,máš recht,guláš,svíčková atd.druhý den uleželé mnam mnam,dal bych si ,ale ty mi ho asi nepřivezeš .... ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Nazdárek, tak já si taky dávám oběd. Objednal jsem si čínu a už jdu do ní U nás svítí chvilkama sluníčko, ale stejně je kolem 2°C a fouká ledovej vítr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 zdár grafííku tak si nech čvachtat v rypáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Díky už si právě nechávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 já takýýý,právě ted píca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Luky,já asi smáznu ten tvůj srázek ted na 21.3.zájem O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zdar ve spolek,nechte si všichni co papáte chutnat,já už to mám v bříšku,mořská štika a brambůrek teď to ještě spláchnu a bude dobřě- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Klucí, dobrou chuuutttt!!! JInak Jiří, kdyžtak pls smázni i ty motokáry, až to bude aktuální uděláme nový téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ZDar Jirko, koukám, že žiješ zdravě, mořské rybičky, žádný tuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zdar ve spolek,nechte si všichni co papáte chutnat,já už to mám v bříšku,mořská štika a brambůrek teď to ještě spláchnu a bude dobřě- ryby říkáš,já si říkal,že ti to trvá nějak dlouho Tome smáznu,nebo promáznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ryby říkáš,já si říkal,že ti to trvá nějak dlouho Tome smáznu,nebo promáznu Ta byla bez kostí,ale já makám ještě na druhým compu,takže občas jen nakouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) ZDar Jirko, koukám, že žiješ zdravě, mořské rybičky, žádný tuk Ahoj Tome,zdravě ani ne,ale mořský potvory fakt miluju. Dobrý bifteček taky neodmítnu Editováno: 20. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zdar lidičky - mě čeká zapečené krůtí masíčko Stříšku už mám u sebe, ale k lakýrovi musí až v pondělí - musí se trochu upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak mě se při papání udělalo fakt šoufl. Zapnul jsem si telku a na CT24 bezí projev Paroublbka ... Docela síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak proč na to koukáš,máš si pustit nějakou dobrou hudbu a v klidu vychtnávat oběd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 abych se ujistil, proč ho nebudu volit...ale stačila mi na to chvilka a už sem přepínal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak mě se při papání udělalo fakt šoufl. Zapnul jsem si telku a na CT24 bezí projev Paroublbka ... Docela síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.