Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 pohodový víkend Fšem přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Taky se přidávám k přání pěkného víkendu. Uz aby bylo teplicko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 čaute kucí.Krásný víkend Vám přeju.U nás počasí hrůza.Sněží,prší,fouká vítr.Ale už mám aspoň vyměněný čep a manžetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Pěkný večer, taky přeji klidný víkend Víťo okno jsem teď řešil taky. Bylo posetý malinkejma dirkama, nakonec jsem ho nechal vyměnit na připojištění. Nějak těm opravám nevěřím... Tome zajímavej poznatek s tím bordelem. Omrknu to až budu dávat letní. Jakej vosk bych měl případně použít? Jsem zvědav co tam objevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dobré ráno a pohodovou sobotu všem,dám jedno kofí a vyrážím do Budějovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Taky krásné ráno - dám kofí a vyrážím do Liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dobré sobotní ráno já si dám taky kafe a pak vyrážíme na bruslák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 dobré ráno,já vyrážím na toaletu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 dobré ráno,já vyrážím na toaletu .... Každý tam, kde mu je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Pěkný večer, taky přeji klidný víkend Víťo okno jsem teď řešil taky. Bylo posetý malinkejma dirkama, nakonec jsem ho nechal vyměnit na připojištění. Nějak těm opravám nevěřím... Tome zajímavej poznatek s tím bordelem. Omrknu to až budu dávat letní. Jakej vosk bych měl případně použít? Jsem zvědav co tam objevím... Ničím nerušené ráno partičko. Jardo taky jsem nad tím uvažoval,žebych nechal připojistit sklo jenže nemůžu asi hned potom žádat o výměnu,to by bylo okaté.Nicméně asi mě to nemine.Sklo je fakt katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 No chci použít nějaký vosk, ale moc se v tom nevyznám. Našel jsem toto: wurth - ochrana spodni casti karoserie - vosk - obj.č. 892 079 wurth - ochrana spodni casti karoserie - sprej - obj.č. 892 071 pokud máte někdo s něčím zkušenost, rád se poučím. JInak obj.č. jsou z katalagu wurth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jinak dobré ráno všem. Přeji krásný víkend bez nehod! Jo a připojištění čelního skla je nejlepší věc, sklo po 50tis km je vždy zralé na výměnu, takže doporučuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 No chci použít nějaký vosk, ale moc se v tom nevyznám. Našel jsem toto:wurth - ochrana spodni casti karoserie - vosk - obj.č. 892 079 wurth - ochrana spodni casti karoserie - sprej - obj.č. 892 071 pokud máte někdo s něčím zkušenost, rád se poučím. JInak obj.č. jsou z katalagu wurth. mám zkušenost se želvou,ta není špatná,ale poslední roky používám WS Platinum a nemá to chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kluci preju krasnej vekend Ja jedu s tatkou brousit nekde Micheliny je krasne a 11°C tatka se uz tesi jak malej kluk Kdybych ho min tyden nevytahl tak uz spinka zase 3 tydny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ahoj bando , asi dneska umyjem auto a vyrazime do Brna na čumendu Nevim jak to ale u nas je jen 2°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Co v Brne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 bud Vankovka nebo kino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 já jedu za chvilku na taekwondo mez.mistr.cobra cup v Edenu -Slávie,pokud se bude někdo chtít přijet podívat,není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 já už taky dnes protáhl trošinku supa,ale je jak prase nicméně ještě ho mýt nebudu.A k večeru jdu na narozky.Kdybych nešel tak bych už dnes montoval podložky jenže takhle to musí ještě počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj hoši, tak jsem se vrátil ze srazu, bylo to malý, ale bylo krásně. U nás celý den svítí sluníčko a je kolem 7°C. Ráno jsem ještě narychlo přezul letní a sundal zástěrky. Umyl auto a vyfotil jsem ho. Fotky jsem přidal do mé galerky, tak se můžete mrknout jak vypadá auto na kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Venku krásně, nebýt ještě nachcípaný, tak natírám brzdiče. Takhle jsem aspoň stihl dojet do myčky a rozebrat 3 brzdu a dám tam lepku! Přes den to skrz fólii není vidět z vrchu, ale pouze ze stejné výškové úrovně, což by však mělo být vidět z auta za mnou. Chci to pak ještě omrknout za tmy, to bude pecka. MOCCCC DĚĚĚKKKUUUUJJJJUUUU!!!!! my to udělalo moc velkou radost! Je to fakt parádní vychytávka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 LUKY: Ty dáváš zástěrky jenom na zimu? Já je mám nové v pokoji a budu je právě dávat na auto, ale prakticky až po zimě Jdu juknout na tva kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jo jo už budu dávat jenom na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tome,opovaž se tam ty zástěrky dát na zimu to chápu-lítají kamínky a tak,ale na léto to nedávej utopíš si ještě víc kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Hampy: ja mam brzdy uz hotove na obou stranach a vypada to fakt libozne - uz aby tam byli novy kola. Byli jsme s family v Liberci a bylo tan 1-2°C Malej ma uz druhy den peknou sra...čku, tak jsme pak jeli rovnou na pohotovost, protoze se mu to nelepsi ba naopak. Chitil nekde nejakou strevni chripku, tak je na ryzovy kaši a mrkvový polívce a měl by byt do tří dnů OK. Nestíháme měnit plíny Jinak jsem si jizdu Supikem hezky uzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.