Hampejz Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Karle, i kdybys mě zastřelil, tak zástěry tam pudou...prostě moje autí je holt praktický takže musí jezdit. Dneska po umytí jsem koukal kolik mám všude škrábanců...v tom servise to museli nějak zapatlat, že to vydrželo dvě umytí a nebylo to vidět Vůbec nechápu V myčce mi poradil, ať koupím černej vosk, prej to dělá želva a skryje to vlásenkový škrábance...skoro začínám přemýšlet o rozleštění laku Petře, gratulace, tiše závidím. Já ještě min týden budu jezdit pouze s jednou stranou. Zítra přehodím masku, to je rychlovka, ale jinak se mi nachcípanýmu nechce bejt moc dlouho venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já mám zástěrky taky po celý rok, zvykl jsem si a navíc to na šedý nevypadá tak okatě. Chrání to docela dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Díky za podporu Taky si řikám, že na černý to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Přesně jak říká Hampejz - autí na prakticky využití bez zastěrek prostě neee. Hampy rozleštění laku mam na jaře v planu - vyjde to cca na dvojku, ale auto je jak nový. Kluci to tu u nas delali nejdřív s pastama ze Skodovky, ale pak přešli na nějaky spec. z USA a nemuzou si je vynachvalit, tak jsem na to zvedavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak tak, mám auto na denní ježdění a bez nich ani ránu. Když jsem je neměl tak jsem furt ze dveří čistil asfaltový tečky a od kamínků to hodně chrání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zitra se snad uz dostanu k tomu abych Supa uklidil vevnitř - vyhodim gumovy konerce a vratim tam hezci hadrovy (snih uz snad nebude ) a hlavně už potřebuju umýt ty prahy a ABC sloupky - tam je to už humáč Petříku - udělej si výlet do Bolky a můžeš si vydělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 co množstevní sleva za 2 Auta ? - že bychom to dali před srazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 přesně tak - měl by jsi to někde natrénovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak koukám,že užíváte víkendu.Dnes sem měl montážní den. Konečně sem za pomoci kamaráda co je snad nejšikovnější autoelektrikář z okolí sme namontovali sadu komfortního blikání.Pak sem ještě vyměnil mikrofon na hansfree sadě.Docela mazec protáhnout to nahoru do stropnice,už je to vše v pořádku.Nevím jak je u vás,ale teď sem vylez z auta a počítač psal -3 stupně.fakt kosa. Jo a důležitá informace,co se týče ubytování na sraz.Začněte si bukovat noclehy.Mějte se fajnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobré nedělní ránko,koukám,že sem hospodu zavřel a i ji otvírám Jinak u nás začíná svítit sluníčko,tak se dnes povozím v supínovi.Možná už tenle týden přezuji na nová kola.Pokud už teda nebude sněžit.Tak užívejte neděle. čusky kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 dobré ránko přeji i já a za chvilku razím na ligu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Krásné nedělní ráno bando.U nás zataženo,ale snad se to rozejde tak jako včera.Chystám se do garáže,tak snad mě počasí nezaskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobré nedělní dopoledne. Tady hnusně Ale i tak už se těším, po obědě jdu přehodit masku juppíííí Krásný den všem klucííí a Janíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tady mame taky pekne hnusne - jeste k tomu tchyne na obede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Po obede mířím taky do garáže - uklidit interier, naleštit okna, navonět přístrojovku, vyměnit koberečky... a něco si ještě vymyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak auto uklizeno, po vyjetí z myčky vysušeno - nesnáším tečky od vody - autí hned prokouklo Ani me nenastvalo ze jen jsem auto uklidil, tak zacalo prset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to já sem s Miláčkem byl na návštěvě u její babičky,takže slušné obžérství.chlebíčky buchty atd,vždyť to znáte.tak teď sme si udělali zeleninovej salát a jdem lehnout k telině.tak zbytek neděle užívejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Brej číííír kucííí.Tak jsem se vrátil z garáže.Ač bylo hnusně tak jsem trošku opláchl supa a nedalo mi to a už jsem nahodil podložky a kola.Žel bohu začlo pršet tak jsem to už nenafotil ale jsem rád že jsem to nahodil.Kopyta jsem natřel stříbrným hameritem.Tímto děkuji Janince za vydatnou pomoc.Už se těším až se projedu.Kéž by bylo v sobotu pěkně ať výjde ta návštěva Penyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Brej číííír kucííí.Tak jsem se vrátil z garáže.Ač bylo hnusně tak jsem trošku opláchl supa a nedalo mi to a už jsem nahodil podložky a kola.Žel bohu začlo pršet tak jsem to už nenafotil ale jsem rád že jsem to nahodil.Kopyta jsem natřel stříbrným hameritem.Tímto děkuji Janince za vydatnou pomoc.Už se těším až se projedu.Kéž by bylo v sobotu pěkně ať výjde ta návštěva Penyho Vždyť víš, že jsem ti pomohla ráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to se to hned dělá líp s takovým pomocníkem, ze jo Vicku ? Taky jsem mel v planu to nafotit, ale dest mi to prekazil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jj máš pravdu.Práce mi šla od ruky. Jinak hned jak se to vylepší tak beru foťák a jdu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Krásné ráno všem, tedy blátivé a mokré Tak už jsem zase v práci Nějak ten týden zase musím přetrpět. Jen to počasí by se už mohlo trochu zlepšovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 dobré ráno všem. V Praze se pomalu zvedají mraky a vykukuje sluníčko! Mě to však nemusí trápit, pač práce nad hlavu.. Mějte prímový týden!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 dobré jitro zdraví vnitro zdar bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 dobré jitro zdraví vnitro zdar bando Nazdarek, krasne rano fšem - tak co noha Jiříku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.