Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čus Petas ,je to lepší,nebolí to tolik když jí mám dole,ale jinak Votrava a Vopruz ale pořád někde courám,nebaví mě být na jednom místě,to bych se pos..l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Sejdo, to se nemůžeš pořád někde courat! Musíš být v klidu, aby si byl fit na sraz...respektive tě to pak už nebolelo Nebo druhá varianta, dostaneš anestetika v podobě flasky vodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahojky Kluci preji pekny den u nas je krasne hnusne A ve skole prace nad hlavu jak psal Hampli Dneska do pul 4 a pak jeste volejbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Sejdo, to se nemůžeš pořád někde courat! Musíš být v klidu, aby si byl fit na sraz...respektive tě to pak už nebolelo Nebo druhá varianta, dostaneš anestetika v podobě flasky vodky Tome to bych se ukousal nudou,já nejsem sedavý model stačí,že musím sedět na prdelce na dispeči sobota mez.mistr.taekwondo,ale jenom jako čumílek,ani ofiko asist ani jako veterán na tatami btw. ten pán vedle mě je prezident svazu taekwonda a dlouholetý kamarád Ing. Hybrant jinak trener a majitel COBRA DOJANG PRAGUE /6.DAN/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Jsem se trochu hrabal v archivu fotek Takovy nemam ani byt jak velkou ma garaz Vedle MC12 Harley a za ni jeste Lambo pod plachtou Editováno: 23. Březen 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 a trocha zimních radovánek (Špindl 2005) - napadlo to pres noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Petas,až mi z toho mrzne klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak takovou garáž bych si taky nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nazdárek, tak jsem dneska přetrpěl celej den v práci. Nějak mě to tam vůbec nebavilo. Asi to počasí... Doufám, že zítra bude líp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak to jsme na tom byli stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hezké ráno kluci a Janičko - připravil jsem Vám férovou snídani, tak si dejte a "hurá" do práce. Vezu Supa na rozvody a budu se cely den pohybovat v HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hm tak to si fakt hodnej takovou snídani už sem dlouho neměl.Jinak hezkej den a ať to utíká v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobré ráno a děkuji za snídani ... Mńami mňami Já jdu dneska k vedení na kobereček a pak razím zase na dva dny do Ostravy. Tak krásný den všem a sluníčko na cestách! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 U nás moc sluníčka není, padá sníh a je vítr, prostě hnus. Ale o víkendu už by to prý mělo být lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 slunečné dopoledne přeji ,alespon z okna dispečinku se to tak jeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 je to tak, před chvilou jsem projel chumelenicí a už zase svítí Ale jsem zvědavej, jaká bude D1 Mám dneska trochu bobky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Kluci tak uz i ja Zapesti a prst dneska zabaleno na 14dni Jinak foto obidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 však on ti táta řikal ať se furt ve škole nepereš!! To víš , špatná rána a je ruka v prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) co jsi dělal ty kluku pitomá se ti protrhl toaletní papír a ty jsi si zlomil prst v prd.i Editováno: 24. Březen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To mi tak připomíná. jakej je rozdíl mezi hajzlpapírem a cirkulárkou? Žádný, stačí trochu přitlačit a ruka je v prdeli No nic, ale je to pešek, se nám ta marodka pěkně rozrůstá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To mi tak připomíná. jakej je rozdíl mezi hajzlpapírem a cirkulárkou?Žádný, stačí trochu přitlačit a ruka je v prdeli No nic, ale je to pešek, se nám ta marodka pěkně rozrůstá! niko-li pane kolego,říká se chvilka nepozornosti a prsty v prde.i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Byl jsem na siti a potkali sme se dva Vite jak zacina cikanska kucharka ?? Ukradneme si 3 vajicka .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hm, takže další sportovec Já vím proč se tomu vyhýbám Včeru si tak popojíždím v koloně a koukám jak v odstavnym pruhu Cikán mění na BMW píchlý kolo. Najednou za mnou zastaví žigulik, vyskočí jinej nepřizpůsobivej, rozflákne vokno u toho BMW. Ten co měnil kolo povídá: "Né co děláš, ty dylino?" a on odpovídá: "Né, ty kola, já rádio" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 :smich: Rozdil mezi somalcem a pomerancem ??? :D 20deka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A jak posílaj v Somálsku děti do školy? Faxem a jak vypadá fotka somálský rodiny? Jako čárovej kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.