Hampejz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mějte se tu krásně, do pátku budu v Ostravě. Krásný týden bez nehod přeju všem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Proc reklamovali Pezota 306 ?? Ptz se jich tam veslo jen 305 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) co jsi dělal ty kluku pitomá se ti protrhl toaletní papír a ty jsi si zlomil prst v prd.i Sejdo ty si kus Hoši jsem rano hodil Supa do Liberce do servisu na rozvody a jel pujcenou HTP do Teplic. Snehová vánice jak na Spindlu a ted tu sedim v obch.centru a cekam az mi daj supa do kupy. Pry tak do 17hod No jet s Fabii HTP je taky zážitek Editováno: 24. Březen 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Petas to víš Hovno To Pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Bohužel se vrátila naše humanitární pomoc v podobě léků do Somálska! A na dotaz proč,bohužel na všech lékách je napsáno NEPOUŽÍVEJTE NA LAČNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Petas to víš Hovno To Pojede Nebo taky Hned To Prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Nebo taky Hned To Prodej a nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Vy jste kousci teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zdar bando,tak jsem se vrátil z práce.ještě zítra a mám víkend.Jenže jsem nějak marod tak do sebe peru všelijaké preparáty abych to zlikvidoval.U nás se mění počasí jak na horách.Svítí slunko,pak prší,pak sněží,teď zase prší.no hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Nazdárek kamarádi,teď sem se podíval z okna a venku vánice jak v lednu.Ta zima nedá pokoj.V pátek mám jet do krnova a nerad bych už tam jel na zimákách.Je to tam a zpět 800 km a to ještě pojedu za Víťou do Ostravy na pokec.Hlavně bych se už rád povozil na letních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Nazdar bando, koukám veselá náladu tu panuje . Aspoň že tak, když je venku hnusně. Celej den bylo u nás celkem pěkně a odpoledne takový kroupy, sníh. No hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ahoj Jardo, zitra odpol bych mel byt v Praze, tak ti cinknu, jestli nebudess mit cas - OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jasně, na kolikátou to vidíš předběžně? Kdybych to nebral tak mi písni sms a zavolám. Když jsem na dílně nemám mobila u sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Nazdárek kamarádi,teď sem se podíval z okna a venku vánice jak v lednu.Ta zima nedá pokoj.V pátek mám jet do krnova a nerad bych už tam jel na zimákách.Je to tam a zpět 800 km a to ještě pojedu za Víťou do Ostravy na pokec.Hlavně bych se už rád povozil na letních. Na sobotu mám objednané počasí neboj nic Láďo.Jinak pak je třeba se domluvit kde dáme scuka a v kolik.Ale to má ještě čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Vy jste kousci teda jo jinak dobrou s kobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nazdar bando - dneska to mate bez snidane - nestiham Venku -5°C a ja to valim do K.Varu - silnice jak zrcadlo, tak snad tam dovalim v pohode.... Mejte prima den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Dobré ráno všem,po delším pracovním vytížení,je zase chvilku klid. Dnes je zase venku pěkná zima,doufám,že je to poslední záchvěv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 dobré ráno kluci, tak tady konečně svítí sluníčko , tak snad to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nazdarek kluci a Janičko - tak jsem ve Varech a taky tady svítí sluníčko Jen aby to vydrželo. Jiříku, dnes nam ani nikdo nepřipravil snidani co ? A zrovna bych si neco dal... Mejte hezky den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 U nas se to strida mraky slunko ...s tim ze je zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 morgen děti moje,morgen und alles gute a tady svítičko sluní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Dobré ráno všem,po delším pracovním vytížení,je zase chvilku klid.Dnes je zase venku pěkná zima,doufám,že je to poslední záchvěv. ÁÁá že se zastavíte panééé Nováák za kamarádem drobností potěšíte,slůvkem zahřejete Editováno: 25. Březen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 nikdo nikde celý den se tady bojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kuk, už jsem tu. To víš v práci je frmol a není moc času Počasí se u nás pomalu začíná zlepšovat, sice je zima, ale sucho a chvilkama svítí sluníčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Baf už jsou na cestě ??? však ty víš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.