Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jasná zpráva.Díky! Jinak kdyby z Vás někdo věděl o nějakém zachovalém Superbu tak prosím o info.Kamarád shání ale chce jasný původ a stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Tady to mas rome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ale vždyt tam neni cena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Delfy u Vas je hezky ? To jste sand jedini. Tady chčije a chčije... Chtěl jsem jít s malym ven, ale v tomhle na to prdíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Východní Čechy-Hradec Králové-zataženo ale nechčije...zatím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Krásné sobotní ráno všem,dám si jednu kávičku. Včerejší cesta docela mazec,krásně jsem se projel celých 1120Km. to Petík:Mamce dělali umělí kloub do kolena,leží ve druhý patře.Nastoupila v neděli a teď v pondělí už jde domu.Tam to jde jek na běžícím páse.Sestřičky tam jsou docela sjízdný!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ale vždyt tam neni cena! Rome on ho nema na bazaru,ale uz nekolikrat ho tu klukum nabizel Je pry TipTop cenu z hlavy nwm ale vim,ze je k mani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobré ráno kluci tak tady svítí sluníčko a je dokonce teplo se máme že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobre rano - ja asi vyrazim na sev.moravu - tady pořád chči.. a chči.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 brej morgen uličníci tady je zataženo,jééé pardon,já mám zatažené závěsy .......co budeme dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Hezké poledne a doubrou chuť! Bude kuřátko s brambůrkem. U nás jinak celkem pěkně, zataženo a 11°C. Odpoledne mám pracovní tak doufám, že to přežiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj Jardo, já mám odpoledne u tchýně, tak taky doufám, že to přežiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobre rano - ja asi vyrazim na sev.moravu - tady pořád chči.. a chči.. Tak jo přijeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak jo přijeď já nemůžu přijed ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Delfy u Vas je hezky ? To jste sand jedini. Tady chčije a chčije... Chtěl jsem jít s malym ven, ale v tomhle na to prdíme. Taky u nas zapršelo,ale jen málo Až bude nekdy lip tak se sejdeme třeba v České lípe,máme to oba na pulku cesty a nebo jak budu mit cestu do Ml.Bolky tak se stavim na pokec a jak kola už budou?To budeme jak dvojčata vedle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kola by meli v pondeli prijet. A v patek jedu pracovne do Lipy a Dečína - jak jsi na tom ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to se mužeme sejít v N.Boru,ty pak jedes přes Práchen a na Kamenici vid?Ja bych tam mohl byt tak kolem 3hod.jestli to neni pozdě na tebe V kolik pojedeš zpátky z Děčína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jo delfy pojedu tudy, ale uz nejak kolem 11hod. Z Decina musim do Liberce, coz bude cca kolem 13hod - klidne zajedu i do Vandaku, jestli se muzes utrhnout z prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to je super,kdyby jsme se dohodli na 13:15hod.na pumpě,budeš ji mít po cestě a pak mužeš jet přes Německo do Lbc.je to kratší(40km),vyjedeš v Hrádku nad Nisou a pak už seš skoro v Lbc.tak si pak dame čislo a dohodneme to v týdnu.Doufam,že budeš mít kola,to bych mohl říct Vlastovi at tam taky přijede,jestli bude mít čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj partičko, tak jak se vám vede. Já mám relax víkend. Venku je hnusně tak ležím u TV. Tak si užívejte volna jako já. To Romariooo já bych své prodal, ale na to byste asi neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Delfy kola urcitejeste nebudou - Tomasony maj dorazit v po nebo ut a pneu koncem tydne. Ale koukal jsem na tvou fotku a vypadaj fakt dobre - uz se na ne tesim. Cislo ti poslu do SZ a v tydnu se domluvime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Dobré ránko všem. Stavím na čajík a přeju všem příjemnou zábavu u prvního startu Formule 1!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 ahoj ,také koukám na F1 a nejvíc jim závidím počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 hezké ráno kluci a Jani - počasí maj fakt luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Dobré rano kluci,nebojte se,taky se toho pěkného počasí dočkáme u nás svítí sluníčko,jdu si dát čaj a bábovku,hezkej zbytek víkendu všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.