j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Pěkný, jsem zvědavej jak to bude vypadat. Jestli je to fakt jak nový. Já taky,pak okoukneš a když budeš chtít a bude se líbit,taky ti to stříkne do chrome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak a mame v Extralize Kometu - peníze, peníze, peníze - zdravím Brňáky Kluci nevíte jestli sem chodí člen z Phy s černym Supem, přední maska Milotec, folie a RZ končí "1111" (asi malinka protekce)? Dnes jsme ho potkali kdyz jsme jeli s Hampim z obidku a vypadal docela dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak už jsme dostali prvního kouska....to bude z ostudy pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) to teda jo - ty hrajou jak kdyby to neuměli--- To je teda vývoj... To je zas ostuda... Editováno: 1. Duben 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Kurňa Delfy - jak jsi se to schoval - už o tobě vědí... Delfyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Dobré ráno partičko,dnes snídani nestíhám,takže jenom rychlé presíčko a do práce. Editováno: 2. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Dobré ráno a dobrou chuť. Už stavím vodu na čajík. Kdo si dá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já si dám Dnes je krásně už v 7:15 a je 7°C a svítí sluníčko, super Zítra si umeju autí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Uplně tu zavonělo to presíčko... Hampi ty jseš taky nalezlej pořád v hospodě... Přítulkyni to nevadí ? Vážení - dávám si kávičku a letím do myčky a nasadit nové kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 brýý poledne drštičky supí to je hezky a já musím sedět na prd..i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To jsme na tom dnes stejně A když je hnusně a prší tak musím být v terénu, prostě zákon schválnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ale ty můžeš jít ven se provětrat a já néééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No to mi povídej, celej den ležim a čumím do zdi. Nebo jako teď, když je mi líp, tak do notebooku. Jinak přeji všem dobrou chuť k obídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Járo,ty jsi taky chcípák,to je strašný o5 se na tebe špatně podíval bacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To zase jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Čaute kucíííí.Tak u nás nádherně stejně jako včera.Jsem včera umyl a vyleštil mazlíka a dnes jdu přezouvat feldu a pak někam vyrazím.Ať se vám všem daří chlapi.Jinak proti trikům žádná výhrada.Už se těším na ten sraz jak malé děcko.Ale to už vlastně od doby kdy tu Peny dal datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj hospodo - auto prezuty a umyty - odpol letim na squash a od 18:00 na Rychli a zbesili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hooj kluci Na fast and furios se taky chystam jinak dnes 1. v krataskach u nas je 18°C Jeje uz aby byl srazek a nejmene takove pocasi jako je dnes fotbal stal na pikachu spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ahoj bando, dnes konecne u nas vylezl oskar, super pocasi a mel jsem cestu do do Zlina tak bylo fajn /pracovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 zdar Laras,už jsem tě tady dlouho neviděl,jak se vede chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Hezký jarní večer,po vysluněném dni doma a chystám se na zítřejší cestu do Německa,doufám že se vyvede počásko jako dnes. Není nic hezčího než příjemná projížďka supem,hezké počasí,super muzika a krásný holky!! Editováno: 2. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Dneska bylo opravdu krásně, kéžby to vyjde i na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ahoj Sejdo , chodim sem pravidelne a delam ticheho pozorovatele....jinak se mam pracovne a to dost tak relativne na nic neni cas. V sobotu jedem do Brna na motokary s kamosem tak se tesim , kdo prijede taky? ihihi jinak co zraneni? uz muzes litat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ahojda lidičkové. to byl dneska krásný den a krásný ježdění. Jak píše Jirka, dobré cd v changeru, u silnci a chodníkách se již objevují kratší sukýňky a trička a supík si jenom chrochtá po cestách V tričkách už jsou vidět, které triko to bude. Už je tam i cenová kalkulace na výšivku s potiskem. Je to raketa a při současném počtu triček jsme někde na 400,- Cena se však sníží s rostoucím počtem objednaných triček, tak volejte všem co maj supa a oblékněte i drahé polovičky Navíc brácha zkusí ukecat cenu, aby mu to dal za jinej peníz a udělá mi to ve svejch přesčasech. jakmile Luky pošle křivky, dám tam i návrh grafiky na triku. Jinak na záda tedy doporučuju dát pouze Superb Club bez CZ. Klucí krásný večer a ať počasí vydrží!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jo a Petíku, přítulce to vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.