Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ahoj Sejdo :palec2: ,

chodim sem pravidelne a delam ticheho pozorovatele....jinak se mam pracovne a to dost tak relativne na nic neni cas. V sobotu jedem do Brna na motokary s kamosem tak se tesim :), kdo prijede taky? ihihi

jinak co zraneni? uz muzes litat?

:) no právě,vždy načuhuješ jako divizna,ale nevejdeš dál lol:)

nelítám a ještě dlouho asi né,jak jsem psal budu rád,když to stihnu do srazu ;) a to jsem včera sebou seknul na dispečinku :feve:

Vloženo
Janička je nejlepší !!! :smich: Víťo taky ti takhle podstrojuje ? :smich:

Zdar chlape.Vypadá to opravdu skvěle jenže opravdu jen vypadá.Tím nechci říct že Janinka neumí vařit jenže já mám strašně rád cibuli a to ona nemusí,takže když vajíčka tak jedině sám.A na velkém množství cibuličky. lol

Vloženo

Jinak krásný už třetí slunečný den 5 a půl partičko.Dnes to vypadá,že dokončím leštění autiho+asi se vrhnu na interiér.Pak ho zase na tři dny schovám do garáže,páč od zítřka mám denní.Takové počasíčko by mohlo být už napořád a vůbec bych se nezlobil.

Jen ti zatracení cestáři by už mohli začít úřadovat.Jednak je všude plno děr a jednak ty šutry a štěrk podel cest to mě ničí.Čisté auto,předemnou náklaďák vjede do toho štěrku a bum ho,auto mám prachovou peřinu

Vloženo
Zdar chlape.Vypadá to opravdu skvěle jenže opravdu jen vypadá.Tím nechci říct že Janinka neumí vařit jenže já mám strašně rád cibuli a to ona nemusí,takže když vajíčka tak jedině sám.A na velkém množství cibuličky. lol

ty jsi teda kecka náhodou včera jsem na vajíčka měla chuť :p

Vloženo (editace)

Ahojda všem,

takže v sekci trička již jsou vidět velikosti a vše co potřebujete pro výběr. Zde přidávám jeden náhled, ať vidíte jak to bude vypadat a můžete přiobjednávat.

Luky: Díky moc za křivky!!

post-157-1238767612_thumb.jpg

post-157-1238768169_thumb.jpg

Editováno: , autor: Hampejz
Vloženo

ahoj všem - už jsem doletěl domu a to doslova lol

Dnes jsem byl za Delfynem - mame vyfoceny dvojčata, tak sem večer hodim foto - ted nestiham. Cestou domu jsem se stavil v servisu, neb mi neco tluce na aute a zaclo blbnout řazení a zjistili mi spatnej homokinetak a asi mi jde do hájíčka zelenýho spojka :(

Vloženo (editace)

Zdravím bandičko,tak jsem konečně dorazil dom.

Cesta pohoda,dobrá hudba a počasí přímo koupací,tak jsem cestou zpět hodil dvě hoďky v Tropical islands a procachtal tělíčko v mořské vodě :p .Fakt pecka,výborný relax,všem doporučiji!!!

Editováno: , autor: j-novis
Vloženo (editace)
Taky se chystám tam jet, prej je to tam hezký, ale je tam prý hrozný vedro.

Vedro tam je pekelný,fakt jak v tropech,ale chce to na dýl,aby jsi to stihl prolést všechno,včetně výřivek,masaží,lázní a barů.Dá se tam spát ve stanech na pláži,to musím taky vyzkoušet.

Editováno: , autor: j-novis
Vloženo

jj, tam se taky chystam - kamarad tam byl a fotky pekny...

Kluci Bolka je 5min od jiste extraligy...

Hampi dneska se to Slavce nejak nepovedlo lol Jeste ze v tomhle duelu fandim Varum lollol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...