Hampejz Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dobré ráno všem. Je tu snídaně a slunečné počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tome nejaky pecivo by nebylo ? Dal bych si vajicka se slaninkou - to sladky az k odpoledni kavičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dobré ráno kluci....Petíku tady máš vajíčka se slaninou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Teda Janinko, ty jsi ale kuchařka! Smekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Janička je nejlepší !!! Víťo taky ti takhle podstrojuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Teda Janinko, ty jsi ale kuchařka! Smekám ahojky to víš kdo umí ten umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Nedávejte sem ty dobroty Ješíž já mám hlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ahoj Sejdo ,chodim sem pravidelne a delam ticheho pozorovatele....jinak se mam pracovne a to dost tak relativne na nic neni cas. V sobotu jedem do Brna na motokary s kamosem tak se tesim , kdo prijede taky? ihihi jinak co zraneni? uz muzes litat? no právě,vždy načuhuješ jako divizna,ale nevejdeš dál nelítám a ještě dlouho asi né,jak jsem psal budu rád,když to stihnu do srazu a to jsem včera sebou seknul na dispečinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 boon džooorno ksichtíci a ksichtindy co njůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Janička je nejlepší !!! Víťo taky ti takhle podstrojuje ? Zdar chlape.Vypadá to opravdu skvěle jenže opravdu jen vypadá.Tím nechci říct že Janinka neumí vařit jenže já mám strašně rád cibuli a to ona nemusí,takže když vajíčka tak jedině sám.A na velkém množství cibuličky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jinak krásný už třetí slunečný den 5 a půl partičko.Dnes to vypadá,že dokončím leštění autiho+asi se vrhnu na interiér.Pak ho zase na tři dny schovám do garáže,páč od zítřka mám denní.Takové počasíčko by mohlo být už napořád a vůbec bych se nezlobil. Jen ti zatracení cestáři by už mohli začít úřadovat.Jednak je všude plno děr a jednak ty šutry a štěrk podel cest to mě ničí.Čisté auto,předemnou náklaďák vjede do toho štěrku a bum ho,auto mám prachovou peřinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zdar chlape.Vypadá to opravdu skvěle jenže opravdu jen vypadá.Tím nechci říct že Janinka neumí vařit jenže já mám strašně rád cibuli a to ona nemusí,takže když vajíčka tak jedině sám.A na velkém množství cibuličky. ty jsi teda kecka náhodou včera jsem na vajíčka měla chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Petíku, jaká byla Fast nad Furios 4???? Chci na to jít v neděli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) Ahojda všem, takže v sekci trička již jsou vidět velikosti a vše co potřebujete pro výběr. Zde přidávám jeden náhled, ať vidíte jak to bude vypadat a můžete přiobjednávat. Luky: Díky moc za křivky!! Editováno: 3. Duben 2009, autor: Hampejz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jéé vajíčka, mňam. Nevím jestli je to práškama, ale jak mám tu teplotu tak žeru jak mlejn A zrovna je venku tak nádherně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Aci, tak stloustneš při nemoci a spapáš všechny zásoby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ahoj všem - už jsem doletěl domu a to doslova Dnes jsem byl za Delfynem - mame vyfoceny dvojčata, tak sem večer hodim foto - ted nestiham. Cestou domu jsem se stavil v servisu, neb mi neco tluce na aute a zaclo blbnout řazení a zjistili mi spatnej homokinetak a asi mi jde do hájíčka zelenýho spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jinak Hampi Fast and Fourious docela dobry, jen jdi - jednicka byla stejne nejepsi, Tokio drift me zas vubec nebral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Aci, tak stloustneš při nemoci a spapáš všechny zásoby ? Je potřeba tělu pomoct aby mohlo bojovat s bacilama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) Zdravím bandičko,tak jsem konečně dorazil dom. Cesta pohoda,dobrá hudba a počasí přímo koupací,tak jsem cestou zpět hodil dvě hoďky v Tropical islands a procachtal tělíčko v mořské vodě .Fakt pecka,výborný relax,všem doporučiji!!! Editováno: 3. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Taky se chystám tam jet, prej je to tam hezký, ale je tam prý hrozný vedro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) Taky se chystám tam jet, prej je to tam hezký, ale je tam prý hrozný vedro. Vedro tam je pekelný,fakt jak v tropech,ale chce to na dýl,aby jsi to stihl prolést všechno,včetně výřivek,masaží,lázní a barů.Dá se tam spát ve stanech na pláži,to musím taky vyzkoušet. Editováno: 3. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jj, tam se taky chystam - kamarad tam byl a fotky pekny... Kluci Bolka je 5min od jiste extraligy... Hampi dneska se to Slavce nejak nepovedlo Jeste ze v tomhle duelu fandim Varum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Žádný strachy Ono to vyjde Já to bohužel dneska neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 spíš bohudík My to máme už za sebou - uff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.