Petřík junior Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ahojky kluci u nas je taky krasna kosa Japonske vozy uz nestartuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 krásný den borci,tak u nás pořád žádná změna.Sněží už pátý den v kuse a už mě svrbí ruce.jezdit ve feldě to není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak to u nás taky a dnes jsem v té zimě přlepoval venku velkej billboard jsem zmrlej jak h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak to u nás taky a dnes jsem v té zimě přlepoval venku velkej billboard jsem zmrlej jak h... říká se"jako holubí hovno" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 dobré ránko pánové,dnes bez čerstvého sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Čauec chlapi,tak se přidávám k Jirkovi i já.Dnes nesněží a svítí slunko a je docela teplo.Cesty už jsou mokré a bez sněhu.Jen tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 sakra,tady je ale nával,nemám si kam sednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Taky koukám, že tu není k hnutí Jak jsem slíbil přidávám fotky vylepšeného interiéru a nastříkaných plastů v př. nárazníku. Omlouvám se za fotky, auto je špinavý jako prase jak ve vnitř tak venku, jak to bude umytý a na kolech tak to bude o moc lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 ahoj vsem to Luky mas to moc pekny.... a co kdyby jsi hodil tu predni masku do stejne barvy a ten spodni kryt taky? bylo by to komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Taky jsem o tom přemýšlel, ale už by to asi nebylo ono a hlavně by se to špatně stříkalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Hezký večer, teda Luky máš to pěkný. Ten předek je suprovej Teď ty mřížky v barvě pěkně ladí se světly a dělá to uprostřed takovou velkou černou masku. P.S.: Jirko jak to vypadá s autem? V sobotu bych měl mít knížku na toho Tranzita. Jestli to klapne tak ti písnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 to Luky.jak jsem předpokládal,v kompletu to vypadá dost gut,hlavně venek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Hezký večer, teda Luky máš to pěkný. Ten předek je suprovej Teď ty mřížky v barvě pěkně ladí se světly a dělá to uprostřed takovou velkou černou masku.P.S.: Jirko jak to vypadá s autem? V sobotu bych měl mít knížku na toho Tranzita. Jestli to klapne tak ti písnu... Járo zatím ok,v sobotu se mi ozvi,pokud ti to vyjde bylo by to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jinak dobré ránko všem za chvilku razím C.Krumlov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Pěkné ránko všem, díky za pochvalu, jsem rád že se vám to líbí. Já razím za chvilku Karlovy Vary a je tam pěkná zima Ale hlavní je že je pátek a konečně si dám veget Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 to já si veget nedám,v neděli začíná gamrinus liga tak půjdeme mrznout na Viktorku se Zlínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Krásné ráno lidi.Tak jsem to včera zakřikl a dnes už opět sype ten bílý zmetek a vypadá to že jen tak rychle nepřestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tak jsem z5.cesta na pi.u jinak příjemný wíkend všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Nedivím se, já byl dnes dopoledne v centru a hrůza. Jedna velká klouzačka. Jinak mám první část toho návodu, poslal mi ho mejlem ale je to v ruštině. Takže se vůbec nechytám . Uvidím co mi donese zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Počkám Járo až se mi ozveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ahojky Klucii .. Preji krasny zbytek vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ahojky Klucii .. Preji krasny zbytek vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 zdar pánové.Pěkný víkend.Mi dnes končí.Mám první noční před sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Víťo ahojky jsem tady správně? Jsem z toho celkem v pasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jj jsi tu správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.