Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ahojky kluci u nas je taky krasna kosa :)

Japonske vozy uz nestartuji :D

krásný den borci,tak u nás pořád žádná změna.Sněží už pátý den v kuse a už mě svrbí ruce.jezdit ve feldě to není ono.

Tak to u nás taky :feve: a dnes jsem v té zimě přlepoval venku velkej billboard ;) jsem zmrlej jak h... :)

Tak to u nás taky :feve: a dnes jsem v té zimě přlepoval venku velkej billboard ;) jsem zmrlej jak h... :)

říká se"jako holubí hovno" :smich:

dobré ránko pánové,dnes bez čerstvého sněhu :)

Čauec chlapi,tak se přidávám k Jirkovi i já.Dnes nesněží a svítí slunko a je docela teplo.Cesty už jsou mokré a bez sněhu.Jen tak dál.

sakra,tady je ale nával,nemám si kam sednout lol:)

Taky koukám, že tu není k hnutí :)

Jak jsem slíbil přidávám fotky vylepšeného interiéru a nastříkaných plastů v př. nárazníku. :palec2:

Omlouvám se za fotky, auto je špinavý jako prase jak ve vnitř tak venku, jak to bude umytý a na kolech tak to bude o moc lepší :)

post-20849-1235058743_thumb.jpg

post-20849-1235058759_thumb.jpg

post-20849-1235058774_thumb.jpg

post-20849-1235058787_thumb.jpg

post-20849-1235058799_thumb.jpg

post-20849-1235058866_thumb.jpg

post-20849-1235058899_thumb.jpg

ahoj vsem :)

to Luky mas to moc pekny.... a co kdyby jsi hodil tu predni masku do stejne barvy a ten spodni kryt taky? bylo by to komplet :prc:

Taky jsem o tom přemýšlel, ale už by to asi nebylo ono a hlavně by se to špatně stříkalo. :)

Hezký večer, teda Luky máš to pěkný. Ten předek je suprovej :) Teď ty mřížky v barvě pěkně ladí se světly a dělá to uprostřed takovou velkou černou masku.

P.S.: Jirko jak to vypadá s autem? V sobotu bych měl mít knížku na toho Tranzita. Jestli to klapne tak ti písnu...

to Luky.jak jsem předpokládal,v kompletu to vypadá dost gut,hlavně venek :palec2:

Hezký večer, teda Luky máš to pěkný. Ten předek je suprovej :) Teď ty mřížky v barvě pěkně ladí se světly a dělá to uprostřed takovou velkou černou masku.

P.S.: Jirko jak to vypadá s autem? V sobotu bych měl mít knížku na toho Tranzita. Jestli to klapne tak ti písnu...

Járo zatím ok,v sobotu se mi ozvi,pokud ti to vyjde bylo by to super :palec2:

Jinak dobré ránko všem :) za chvilku razím C.Krumlov

Pěkné ránko všem, díky za pochvalu, jsem rád že se vám to líbí. Já razím za chvilku Karlovy Vary a je tam pěkná zima ;) Ale hlavní je že je pátek a konečně si dám veget :)

to já si veget nedám,v neděli začíná gamrinus liga ;) tak půjdeme mrznout na Viktorku se Zlínem ;)

Krásné ráno lidi.Tak jsem to včera zakřikl a dnes už opět sype ten bílý zmetek a vypadá to že jen tak rychle nepřestane.

tak jsem z5.cesta na pi.u :ble

jinak příjemný wíkend všem :)

Nedivím se, já byl dnes dopoledne v centru a hrůza. Jedna velká klouzačka.

Jinak mám první část toho návodu, poslal mi ho mejlem ale je to v ruštině. Takže se vůbec nechytám :kuk: . Uvidím co mi donese zítra...

Počkám Járo až se mi ozveš

• Autor

ahojky Klucii ..

Preji krasny zbytek vikendu :)

• Autor

ahojky Klucii ..

Preji krasny zbytek vikendu :)

zdar pánové.Pěkný víkend.Mi dnes končí.Mám první noční před sebou.

Víťo ahojky jsem tady správně? Jsem z toho celkem v pasti <_<

Jj jsi tu správně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.