Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Vito jinak z mam asi jasne co budu mit za 1. auticko Moje nejvetsi sympatie ma zatim Vw Lupo :smich: uz jen kvuli me vysce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Víťo olej budem měnit spolu to zmáknu levou zadní Nebo pravou přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 to Petřík:kolik už měříš?Už jsi překonal 200cm?Nevím nevím jestli i to lupo nebude na tebe malé.Ze škodovky bys snad musel mít roomster. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Nebo pravou přední :-D učíš se rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Mame arosu coz je resp. Lupo a mista tam je,ze by ses sam divil Uplne Luxusni roomster je hnus Jedine FRS nebo Supa coz je,ale nerealne Takze Bud Lupo nebo GIv ale spis lupo to ma styl Nene vcera jsem se meril mam 197 Editováno: 21. Únor 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 hlavne aby jsi tam dal poradnej podvozek , zadnou kozu nechci videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Mame arosu coz je resp. Lupo a mista tam je,ze by ses sam divil Uplne Luxusni roomster je hnus Jedine FRS nebo Supa coz je,ale nerealne Takze Bud Lupo nebo GIv ale spis lupo to ma styl Nene vcera jsem se meril mam 197 Výborně takže na srazu už budeš dvoumetrový chasník,což je na šestnáct let úctyhodné.Ty nepotřebuješ ani žebřík když chceš u babičky ze stromu jabko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 hlavne aby jsi tam dal poradnej podvozek , zadnou kozu nechci videt Klid uz to mam v malicku Jen podvozek HaR,kola 16" pneu 195/40,sachovnici na strechu a bily zrcatka ... Snizeni tak -80mm videl jsem -65 a to je malo Takze vas budu po srazech honit s tatkou v Lupaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Výborně takže na srazu už budeš dvoumetrový chasník,což je na šestnáct let úctyhodné.Ty nepotřebuješ ani žebřík když chceš u babičky ze stromu jabko Jako prd Vito ...ale uz asi nerostu V tom Lupu to bude ulet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 to Laras:chlape tak tos trefil přesně.Na to jak nás tu cepuje kvůli podvozkům,tak je třeba ho potom pohlídat jak on sám se zachová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 to Laras:chlape tak tos trefil přesně.Na to jak nás tu cepuje kvůli podvozkům,tak je třeba ho potom pohlídat jak on sám se zachová Nebojte to bude to prvni nez vyjedu,ze bude slozeny No,ale na superba to ted nevypada Tatka je stale bez prace takze to ted neresime Ale jak bude lip hned to resime uz se na to neda koukat a navic kdyz uz jsme prodali ty bilsteiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Víťo nezapne se ti dneska večer alarm na Superbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no to asi nezapne,už by to mělo být vše v pořádku.Ikdyž čert nikdy neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jasný, ale kdyby přece jen , tak víš co dělat jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Hele drbejte si na icq jo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tyjo peny tady je taky online a ze by neco napsal : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 počkej počkej jak icq?Se bavíme o alarmu ne.Kde jinde to chceš probrat než v hospodě.A k jakému tématu se chceš vrátit?Jsme se bavili o tvé výšce akurát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 To Vick : hehe jj jsem na nej zvedavej A co si tady posilate za sifrovany zpravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Je mi líto, ale nemám icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 to je dlouhá historie kámo ale na srazu bude čas to probrat.Doufám že bereš svoji slečnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Vito vsak jsem si delal svandu Hele hod tam taky nekdy smajly at to je veselejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 prave cekam jestli nekdo bude brat drahou polovicku tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 jj takže ji vem.Pojedem asi tři auta tady z Moravy.Ty,já a Mark.Ale já bych chtěl vyjet už v pátek.No ale o tom můžem ještě pokecat i na icq.Je čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ja vezmu Tatku K te vysce ... older foto ... a dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 jo, jeste se domluvime a klidne muzem vyrazit uz v patek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.