Peny Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Hezký odpoledne pánové,tak autíčko mám ze servisu zpět doma. Ty motokáry nejsou špatnej nápad Tome, jsem pro Pražáčci vy snad chcete nás ostatní jen škádlit,že budete takle tvořit buńky o samotě?Motokáry sou moje hobby,takže ve mě to cuká abych za vámi dorazil na pokec.Pokud by ste to nějak domluvili,tak rád dorazím,i když to mám trošku z ruky.Jezdím do Plzně na motokáry nebo do kina,tak holt bych jel o chvilku dýl.věřím,že by to stálo zato vás zas vidět.tak dejte vědět Jů?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdar chlapáci.Tak u nás zatím sucho a svítí hvězdy,takže zítra asi bude hezky.Jenže mám denní takže zase neprovětrám supa hernajs.Snad to vydrží do pondělka.To už mám volno a pak tomu dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Vito ja uz ani nevim jak supik vypada Predek naseho jsem nevidel mesic :D a myl jsem ho naposledy v listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tak to já se na něho chodím aspoň dívat a samozřejmě ho protočit.Nechám ho vždy tak 20 minut běžet a pak zas jdu domů.Ale po neděli to musí vyjít.Musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tak to já se na něho chodím aspoň dívat a samozřejmě ho protočit.Nechám ho vždy tak 20 minut běžet a pak zas jdu domů.Ale po neděli to musí vyjít.Musí Ty s nim v zimně nejezdíš nebo co?Já myslel,že v zimně normálně jezdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Takze seznam uspavacu Superbu : Petrikovci Deldyn Vita ?? Kdo dalsi ?? Co Vlastik ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 no mě si hned škrtni.já sním jezdím normálně ale pokud jedu do práce nebo jen tak potřebuju někde skoknout tak mám před barákem feldu.Teď když byla kalamita tak jsem se ani nemohl do garáže dostat.myslím tím tak abych dokázal otevřít vrata doplna.Tak proto jsem se byl jen kochat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Vsak my po meste a tak jezdime taky Golfem nebo Prckem a jinak s nim jezdime normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Vlastík s ním jezdí normálně,akorát mi volal,že si objednal 18",ale nesmim říct jaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 to je ale tajnůstkář.Jsem ho tu už taky dlouho neviděl.Se bojí že to z něho dostanem nebo co? Aspoň ho pozdrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 sakra a co kdyz bude mit stejny jako my :D To by se posral a my taky teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 no nic chlapi loučím se s váma a jdu na kutě.Zítra ještě vstávám a nemám moc naspané tak bych to nerad přetáhl.Tak se mějte fajn a zítra zase na netu páček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Dit je 21.33 neblazni ted kdyz resime nase milacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Presne tyhle kola chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Kuci, kuci, auto je přece na ježdění No ale chtěl bych mít jednou auto jen na zábavu (asi by to byla honda S2000). Jinak co ty motokáry tedy příští neděli v 17hodin v Radotíně. Kdo může? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jo budu ho pozdravovat a ty kola tady někdo už má,ale líbili se mu tak jsem mu to nemohl vymluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jeje tak ted kdo muze byt Vassek ??Ptica ??Luky??Jirik??Fabulito?? Jinak vsichni jedeme v Solidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ani jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ... potom bere Tomasony Jiny tady nejsou Jeste tady byli jedny OZ a MAM no .. Jinak to stoji zaprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ja mam spaciho supika tak na pul. kdyz nejsou sra... na silnicich tak ho jednou za tyden ci 14 dni provetram , dnes jsem byl ve Vankovce v Brne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Dobrá ráno,kafí už je na stole To Hanpejz:Ty motokáry nestíhám,mám každou neděli 16-18h nohejbal,ale pak se tam rád zastavím,abych vás kluci aspoň viděl. Kontakt na navi:Radek Velík tel:603345744 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Díky Jirko. V týdnu mu cinknu. Jinak třeba to nebude stíhat víc lidí a sejdem se třeba až v 19h a třeba se nesejdem vůbec Tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Dobrá ráno,kafí už je na stole To Hanpejz:Ty motokáry nestíhám,mám každou neděli 16-18h nohejbal,ale pak se tam rád zastavím,abych vás kluci aspoň viděl. Kontakt na navi:Radek Velík tel:603345744 jééé nohejbal,já cííí takýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Díky Jirko. V týdnu mu cinknu.Jinak třeba to nebude stíhat víc lidí a sejdem se třeba až v 19h a třeba se nesejdem vůbec Tak uvidíme... to není špatný nápad,ale v 17 hod a později to nejde,každou neděli máme gambrinus ligu Bohemka hraje od 16.30,nebo Viktorka ta hraje 9.30 sobota to by šlo Pokud by měl někdo zájem se podívat na zápasy gamrinus ligy at se mi ozve,mám VIP na celou sezonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.