Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jééé nohejbal,já cííí takýýýý :punk::kol-145:

Ahoj Jiříku,není problém,pokud budeš chtít,cinkni mi na 777267380 a domluvíme se.

Nohejbal je v tělocvině ZS Na dlouhém lánu,P-6 každou neděli.

Vloženo
Ahoj Jiříku,není problém,pokud budeš chtít,cinkni mi na 777267380 a domluvíme se.

Nohejbal je v tělocvině ZS Na dlouhém lánu,P-6 každou neděli.

sůůůper,zavolám díky :palec2:

Vloženo

Koukám, že to tu nějak žilo. Já využil hezký odpo k umytí autí, vyměnil písty v kufru a vyzkoušel nano polituru na lak. tak sem zvědavej.

Kdo byste všechno mohli a kdy na ty káry? Zatím sem spočítal 3 možná 4 lidi... S tím, že neděle buď hodně pozdě a nebo sobota večer...

Tak pište a něco vymyslíme :)

Vloženo

Koukám, dneska k večeru je tu pěkně mrtvo...udělal jsem pár příspěvků a koukám, že skoro všude svítí můj nick :D

Jinak Petříkové, teď v tom mám bordel :) Ale už vím, že je tu táta a syn. Těším se na koleska :)

Vloženo

Zdravím Mário a všechny ostatní.dnes sem supíka provětral dostatečně.stěhoval sem švagrouše z drážďan do klatov.Byl tam na půlročním studiu při vysokej.musel sem i za Supíka zapřáhnout káru,aby sme to pobrali.závěs se opět osvědčil.Najel sem dnes 640 km a tak sou saze zas vyhnaný.jak ste tu řešili zazimovaný mazlíky,tak u mě to vůbec nepřipadá v úvahu.zítra to bude přesně rok co jsem si přivez supa a mám tam natočeno 25 tis km.Na to,že sem byl jen víkendy doma po celej rok si myslím,že je v provozu dost.Jinak na ty motokáry by se mě to hodilo taky víc v sobotu odpoledne nebo k večeru.Tak se mějte fajn a zítra zas do rachoty.

Vloženo

dpbré ráno borci.Nějak nemůžu spát tak jsem najel na fórum.Včera po denní směně to nedalo ani mi a tak jsem vytáhl supa a protáhl ho,to byla lahoda.Pružiny drží,auto sedí,cesty suché no prostě pohodička

Vloženo

Čau Víťo,

přeji ti krásné ráno,já o víkendu nechal supa spát a protáhl jsem BMW,ale dnes se zase chystám se supem na cesty,tak doufám,že počasí a stav silnic v okolí vydrží.

Vloženo

Čau Jirko no taky doufám,že to ještě vydrží to počasí.Začal mi víkend a rád bych se ještě pořádně projel.Včera u nás probíhal zase nějaký Kryštof a policajtů bylo všude dost ale obešlo se to bez problémů

Vloženo

tak to buď rád.No tady vylezou hlavně když je venku sucho.No ale je fakt že mi už kolega v práci říkal že mu nějaký známý polda říkal že se na včerejšek chystal nějaký lokální Kryštof.

Vloženo

Dobré ráno,voda už klokotá v konvici a je čas na ranní kávičku.na osmou jdu do dílny pravit simering na Tatře,tak to budu zas jak černoch.Jinak všem přeji hezkej den bez blbců na cestách.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...