Hampejz Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dobré ráno všem. Káva koukám už proběhla, tak já jdu dělat čajík. Přidá se někdo Sejdo, vidíš, já ti říkal, že slávisti bordel dělat nebudou.... ale takovejch šancí a ještě hrát nakonec jen proti 10 a nic nevyužít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 dobré ráno, tak už jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Dobre ranko Chlapaci shanim chrom kryty zrcatek a nikde je nemuzu najit. Nevite o nich nekdo nahodou..? Pred face-lift. Tak uz jsem je nasel. Editováno: 2. Březen 2009, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ahoj všem, tak snad nám tento týden uteče. Jinak dneska jsem dal supíka do servisu na výměnu sport. pružin Jinak chrom kryty jsem taky nenašel, jen tyhle http://www.milotec.net/kryty-zrcatek-milot...koda-superb.htm Tak se zatím mějte a neupracujte se hned první den v týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ty se mi prave moc nelibi... Myslel jsem tyhle. http://www.agcar.cz/detail/kryty-zrcatek-m...superb-402.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dobré ráno všem. Káva koukám už proběhla, tak já jdu dělat čajík. Přidá se někdo Sejdo, vidíš, já ti říkal, že slávisti bordel dělat nebudou.... ale takovejch šancí a ještě hrát nakonec jen proti 10 a nic nevyužít... Šlo to,nikdo se nezranil hlavně terén nix mox to není vyhřívaný koberec na slávce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 dobré ráno, tak už jsem doma vítej a celá,nic nechybí,nic nepřebývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 LUKY15: co dáváš za pružiny? Tlumiče zůstanou origo? pak písni, jaký cítíš rozdíl v jízdních vlastnostech pls. Sejis: To nebyl trávník, ale oraniště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 LUKY15: co dáváš za pružiny? Tlumiče zůstanou origo? pak písni, jaký cítíš rozdíl v jízdních vlastnostech pls.Sejis: To nebyl trávník, ale oraniště no nebylo to zas tak tragické,ale pánové asi raději peršan primadony ............když nic jiného,podmínky byly stejné pro oba týmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Pružiny HaR, 40/40 a na origo tlumičích. Až se svezu tak dám vědět jak se auto chová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 LUky15: ještě mi řekni pls, kolik si za ně a kde dal (pokud to není tajné - malá domu ) Sejis: Pro obě strany stejné, souhlas! Ale strašný to bylo Kéž by posunuli start ligy o měsíc dál, protože tyhle terény jsou nedůstojné 1.lize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Pružiny HaR, 40/40 a na origo tlumičích. Až se svezu tak dám vědět jak se auto chová. Hoj Luky a mi zase potom prozraď kolik si vzali v servise za výměnu ju?Zajímá mě to.podruhé už bych to sám neměnil ani omylem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 dobré ráno, tak už jsem doma Teda ty jsi ale ranní ptáče Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 LUky15: ještě mi řekni pls, kolik si za ně a kde dal (pokud to není tajné - malá domu ) Sejis: Pro obě strany stejné, souhlas! Ale strašný to bylo Kéž by posunuli start ligy o měsíc dál, protože tyhle terény jsou nedůstojné 1.lize nedůstojné 1.ligy.leč odpovídající předváděné hry všech mužstev,občas co je k vidění,je lepší jít na divizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 čágo Víto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 zdravím tě Jirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Sejis uz jsem doma ...Nakonec to padlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak sem doma a Tatra v chodu dám odpolední kávičku a bude mě fajn.jinak teď mě tu budete mít denně tak kdybych moc prudil tak mě to řekněte.Vyměnil sem částečně práci,ale zaměstnavatel zůstal stejnej.už mě štvalo bejt pryč a spát furt po parkovištích.budu jezdit už jen okolo baráku po stavbách.Evropu sem procestoval tak budu radši doma.Jinak Jani zdravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Sejis uz jsem doma ...Nakonec to padlo škoda ,tak příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak sem doma a Tatra v chodu dám odpolední kávičku a bude mě fajn.jinak teď mě tu budete mít denně tak kdybych moc prudil tak mě to řekněte.Vyměnil sem částečně práci,ale zaměstnavatel zůstal stejnej.už mě štvalo bejt pryč a spát furt po parkovištích.budu jezdit už jen okolo baráku po stavbách.Evropu sem procestoval tak budu radši doma.Jinak Jani zdravím. no to máme radost čágo Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Tak supíka mám doma, pružiny super. Auto vypadá hned líp a hlavně moc pěkně sedí na silnici Už se fakt těším až nasadím 19" to bude krásně ladit. Jinak jsem Vicku platil za pružiny, nový olej a filtry+diagnostiku 2800kč. Takže za samotný pružiny nevím cca 1200-1500kč asi. Editováno: 2. Březen 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 To je pekny Je u vas podezrele levno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 LUKY15: to je cena za práci, že? A cena samotných pružin? Jinak těším na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Hezký večer pánové, takovýho čtení tu přibylo . 2 Luky15: taky jsem zvědav na foto a cena parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Tak co je chlapi, nikdo žádné kofí ? Vstávat a rychle do háku ! Já za chvíli odjíždím na dvoudenní poradu do Červené nad Vltavou , tak se o5 odmlčím ! Mějte se a vozte se ! Editováno: 3. Březen 2009, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.