Březen 3, 200916 r Bry tro všem. Dá si někdo čaj? Nestih sem ho dopít a mažu k účetní... doufám, že se mi z těch čísel nezamotá hlava
Březen 3, 200916 r vítej a celá,nic nechybí,nic nepřebývá přijela jsem v takovém stavu v jakém jsem odjela, tak je to ok
Březen 3, 200916 r Neste kafe na stůl, už jsem tu Tak auto se chová podle mě líp něž na origo pérech a není to tak tvrdý. Jinak za pružiny jsem dal 5tis, měl je známej a auto prodal, tak mi je nechal. Udělám pár fotek, ale auto je špinavý jak prase, tak se nedivte. Dnes je sem dám.
Březen 3, 200916 r dobré u nás propršené ráno členové 5 a půl party.Jak jsem podotkl.Sníh je v trapu ale zase chčije.Ale hlavně zdraví.
Březen 3, 200916 r Dobrý pokus No ale můžu ti říct že kdyby to bylo přes léto a měl bych volno tak se tomu vůbec nebráním.mi to je fuk kde zrovna jedu.Ale je pravda že v tomto počasí radši neeee
Březen 3, 200916 r no myslím, že další káry můžu být na půl cesty, tak třeba Bruntál, nebo hradec nebo škola smyku ve vysokym mýtu
Březen 3, 200916 r vivat škoda.Jirko Janča samozřejmě myslela že roztočíme kola našich aut.Nám přece pivo nic neříká no ne
Březen 3, 200916 r jj nohejbal,ten můžu taky.Jen si asi vemu letos jiné boty a doufám že hned u hřiště nebudou parkovat naše káry
Březen 3, 200916 r taky doufám,proto jsem se ptal Penyho,jak je to tam s nějakým hřištěm a napsal,že je,tak je to ok
Březen 3, 200916 r tak to nemá chybu.To je představa ideálního víkendu.Zajezdit si v autě,poklábosit,zahrát si něco,posedět.Špica relaxace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.