j-novis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Zdar partičko,jedno odpolední kofí prosím Koukám,co tady toho přibylo,než jsem to pročetl,to byla dřina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ahoj, klucí. Tak dávám fotky upravenýho auta, je ale špinavý jako prase. Dal jsem fotky s úpravou a bez snižení. Jinak do dvou týdnů snad dám 19" a zástěrky dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Mooc pekny Ale koukam,ze prdel je nize Editováno: 3. Březen 2009, autor: Petříkovic Senior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Luky15: Tak to vypadá moc pěkně, začínám být taky nahlodanej jít do toho. Fakt super. Ale souhlas s Petříkovic otcem trochu mi tam chybí klín - tedy zadek výš než předek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Stál jsem z kopce, na rovině nevím. Možná trochu, ale to bych musel koupit třeba 40/30 a bohužel jsem dostal nabítku na tyhle, ale nebude to zas tak vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nebude to vadit, protože jak to tak pozoruju, tak před tím to mělo stejný poměr, jen teď to víc vynikne. A začínaj se mi líbit mračítka... kua, to auti me zrujnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 To mě taky To si pořád říkám už nic. A zase něco koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vidím že touto nemocí trpí většina nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tak jen tak pro ukázku, nechal jsem si laserem vyřezat štítky na auto a nastříkal jsem emblémy škoda na stříbrnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no jo kdo umí ten umí.Klobouk dolů Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Díky Vicku. Jen tak pro zajímavost, prohlížel jsem si staré fotky předešlích aut. Tak vám je sem hodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 hračička koukám Jinak alfička, to je auto dle mého gusta - alespoň co se designu týče, ty italové to maj v krvi, teda vlastně benzínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ty lišty v laku jsou moc pěkný,na tý tříbrný to vynikne ,jak dáš kola,tak dej foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 A2 je super jak jsi byl spokojen ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 A2 byla super, 1.4tdi a sptreba komb. 4,2. Jen byla mala pro rodinu. jen manzelka se mnou nemluvila kdyz jsem ji prodal a koupil supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 vstávat a cvičit!! Ranní ptáče bez lahváče, vůbec nikam nedoskáče! Přeju dobré ráno všem. Dávám vařit vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Dobré ráno všem, když vaříš vodu,já si jednu kávu dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 už se nese Jiříku, mléko? cukr? To zas máme v Praze zataženo, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 i já si dám kofííí plís,dobré ránko bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 už se nese Jiříku, mléko? cukr? To zas máme v Praze zataženo, že Bez mléka a cukru prosím! No jo,s tím se nedá nic dělat,jen doufat,že to už bude jenom lepší.Doufám,že nebude pršet,včera jsem to umyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 alespon sníh je v Praze v prd...i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jen to nezakřiknout klucí No aspoň vyzkouším ten zázrak - politura na lak od best nano...v tomhle počasí jsem na to fakt zvědavej Zatím jen co se odpudivosti vody týče, tak je na stejno s Turtle wax teflon, ale dneska to vidím, že bude cákat bordel ze silnice, tak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Taky si objednávám jedno kafí Jinak u nás je taky zataženo a mrholí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdravím Luky, včera jsem to poslal,doufám,že to bude stačit!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahoj Kluci ... U nás je zatím pěkně za chvílí jedu jezdit se starousem po Hradci a v 16h jedu k Mikimu do PCE na pneu juknout ... Doufám,že bude pěkně a budu moc vzít Superba Pěkný Den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.