Březen 4, 200916 r Zdar Jirko,tak jsem byl na cestách.S Janinkou samozřejmě.Jinak počasí se vylepšilo.10 stupňů a slunečno.Jsem se krásně projel
Březen 4, 200916 r tak po práci doma a je venku fajn počasí 10 stupňů a svítí sluníčko.vidím to,že pujdu vygruntovat autí.
Březen 4, 200916 r Zdar Jirko,tak jsem byl na cestách.S Janinkou samozřejmě.Jinak počasí se vylepšilo.10 stupňů a slunečno.Jsem se krásně projel to je krásné ba přímo romantické,škoda,že jsem nejel s Vámi
Březen 4, 200916 r Kluci ted jsem dorazil se Supem z projizdky Jen to strasne uteklo a chce to jed dalejc
Březen 4, 200916 r Já jsem se zase vrátil z práce a jsem utahanej jako kotě Ještě s malou do vany a padnu za vlast
Březen 4, 200916 r tak i já jsem se vrátil z odpolední projížďky.Turbína se hezky protáhla,auto chrochtalo blahem a já nejvíc.
Březen 4, 200916 r to je krásné ba přímo romantické,škoda,že jsem nejel s Vámi Hele Jiříku , když budeš hodný , tak tě možná přibereme :smich:
Březen 4, 200916 r Nechtěl by někdo jet na srázek do chomutova? Jen tak na pokec a tak. Tedy jestli bude někdo poblíž. Info: 21.3 od 14hod je sraz v Březně u CHomutova na letišti. Je to takový tradiční sraz,neofiko,ale bez problémů... Sprinty na 400m atd. Jinak už mám konečně hotové nové znaky. Jsou komplet nastříkaný do stříbrný met. a mám tam chromový nápis, který jsem ještě přelakoval lakem aby se nesloupnul a vypadá to plastičťěji. Už se těším až to nasadím. Upraveno Březen 4, 200916 r od Luky15
Březen 4, 200916 r Škoda,že to není někde u Děčína,nebo Usti nad Labem,jel bych hnedka,ale v Chomutově jsem byl na vojně,tak to tam znám
Březen 4, 200916 r Autor Nechtěl by někdo jet na srázek do chomutova? Jen tak na pokec a tak. Tedy jestli bude někdo poblíž. Info: 21.3 od 14hod je sraz v Březně u CHomutova na letišti. Je to takový tradiční sraz,neofiko,ale bez problémů... Sprinty na 400m atd. Jinak už mám konečně hotové nové znaky. Jsou komplet nastříkaný do stříbrný met. a mám tam chromový nápis, který jsem ještě přelakoval lakem aby se nesloupnul a vypadá to plastičťěji. Už se těším až to nasadím. Po dlouhe odmlce Luky co to je za fount pisma ??
Březen 4, 200916 r Je to předělaný font ze znaku laurin a klement. Tak jsem si to překreslil a vypadá to zajímavě.
Březen 4, 200916 r Autor Je to super :)necim podobny m jsem chtel udelat to Luxury cars No musime to jeste poresit az bude teplicko
Březen 4, 200916 r Autor hračičkové Petříkové, přijedete příští sobotu na ty káry? No tatka ma praci ze nemuze rict na 100% ANO,ale budeme se snazit prijed Potrebujes to vedet na 100% ?? Kazdopadne musi bejt pekne jinak je sup doma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.