j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Je tady v hospůdce hezky,ale práce nepočká,tak já vyrážím. Mějte hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zdravím nově příchozí opatrně jezdi Jiřiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 krásný den chlapáci.U nás taky pod mrakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 čágo Víto kde máš Janinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdar Jirko,tak jsem byl na cestách.S Janinkou samozřejmě.Jinak počasí se vylepšilo.10 stupňů a slunečno.Jsem se krásně projel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 čágo Víto kde máš Janinku Tadyyy jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak po práci doma a je venku fajn počasí 10 stupňů a svítí sluníčko.vidím to,že pujdu vygruntovat autí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Peny radši to nedělej ať to nezakřikneš.já to taky radši odložím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdar Jirko,tak jsem byl na cestách.S Janinkou samozřejmě.Jinak počasí se vylepšilo.10 stupňů a slunečno.Jsem se krásně projel to je krásné ba přímo romantické,škoda,že jsem nejel s Vámi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kluci ted jsem dorazil se Supem z projizdky Jen to strasne uteklo a chce to jed dalejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já jsem se zase vrátil z práce a jsem utahanej jako kotě Ještě s malou do vany a padnu za vlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak i já jsem se vrátil z odpolední projížďky.Turbína se hezky protáhla,auto chrochtalo blahem a já nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 to je krásné ba přímo romantické,škoda,že jsem nejel s Vámi Hele Jiříku , když budeš hodný , tak tě možná přibereme :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Nechtěl by někdo jet na srázek do chomutova? Jen tak na pokec a tak. Tedy jestli bude někdo poblíž. Info: 21.3 od 14hod je sraz v Březně u CHomutova na letišti. Je to takový tradiční sraz,neofiko,ale bez problémů... Sprinty na 400m atd. Jinak už mám konečně hotové nové znaky. Jsou komplet nastříkaný do stříbrný met. a mám tam chromový nápis, který jsem ještě přelakoval lakem aby se nesloupnul a vypadá to plastičťěji. Už se těším až to nasadím. Editováno: 4. Březen 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Luky super napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Škoda,že to není někde u Děčína,nebo Usti nad Labem,jel bych hnedka,ale v Chomutově jsem byl na vojně,tak to tam znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No vidíš, tak vytáhni supíka a přijeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Nechtěl by někdo jet na srázek do chomutova? Jen tak na pokec a tak. Tedy jestli bude někdo poblíž. Info: 21.3 od 14hod je sraz v Březně u CHomutova na letišti. Je to takový tradiční sraz,neofiko,ale bez problémů... Sprinty na 400m atd. Jinak už mám konečně hotové nové znaky. Jsou komplet nastříkaný do stříbrný met. a mám tam chromový nápis, který jsem ještě přelakoval lakem aby se nesloupnul a vypadá to plastičťěji. Už se těším až to nasadím. Po dlouhe odmlce Luky co to je za fount pisma ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Je to předělaný font ze znaku laurin a klement. Tak jsem si to překreslil a vypadá to zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Je to super :)necim podobny m jsem chtel udelat to Luxury cars No musime to jeste poresit az bude teplicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 hračičkové Petříkové, přijedete příští sobotu na ty káry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kurňa chlapi já vám tak závidím.Hned bych přijel za váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 hračičkové Petříkové, přijedete příští sobotu na ty káry? No tatka ma praci ze nemuze rict na 100% ANO,ale budeme se snazit prijed Potrebujes to vedet na 100% ?? Kazdopadne musi bejt pekne jinak je sup doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Všechny zdravím, po práci konečně doma,bylo super počasí,tak to jelo samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahojky co ti muzeme prinest ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.