j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kurňa chlapi já vám tak závidím.Hned bych přijel za váma Tak přijeď,když se ti nebude chtít řídit,tak Pendilino za 3hoďky a já tě na nádraží vyzvednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tož už točím pivce, když sme v hospě Petřík: nepotřebuju to vědět Budete příjemné překvapení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahojky co ti muzeme prinest ?? Ahoj,dal bych si jedno studenýýýýý,ale dnes nealko,ráno zas musím brzy na cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak přijeď,když se ti nebude chtít řídit,tak Pendilino za 3hoďky a já tě na nádraží vyzvednu. no nad tím jsem už taky přemýšlel.Ale čert ví co se stane.Nemůžu to říct na tuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no nad tím jsem už taky přemýšlel.Ale čert ví co se stane.Nemůžu to říct na tuty To nevadí,tak buď přijedeš,nebo ne! Pokud by jsi to fakt bral vlakem,tak cinkni,telefon už zde někde psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Podavame Co dalsiho Ja tady mam kluci kofolu a tatranku,ale musim jit na skolu Koukam,ze uz nejsem admin :D Alespon o starosti min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tož už točím pivce, když sme v hospě Petřík: nepotřebuju to vědět Budete příjemné překvapení Doufam,ze to vyjde Uz se moc tesim na kluky :D a na Supiky Taky bys omrkl aspon kola a zase nejake foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Doufam,ze to vyjde Uz se moc tesim na kluky :D a na Supiky Taky bys omrkl aspon kola a zase nejake foto Taky doufám,že vám to vyjde,konečně bych tě poznal,když nám to na srazes nevyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jj skoda Sejda rikal jediny usudek a to,ze jsem drzej Jinak nic U nas je ted problem,ze je Tatulda bez prace a najit ted praci je spatny takze neni moc nalada ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Jj skoda Sejda rikal jediny usudek a to,ze jsem drzej Jinak nic U nas je ted problem,ze je Tatulda bez prace a najit ted praci je spatny takze neni moc nalada ... To v celku chápu,taky mám teď míň práce než jsem byl zvyklej a to na náladě nepřidá Nadruhou stranu by zábava a odreagování mohlo trochu pomoct Editováno: 4. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jj budem se snazit dorazt Na tohle mame u nas vyhodu at jedem na Moravu nebo do Prahy vsude to je kousek Nj musime to ted nejak vydrzet nejsme jediny kdo ma ted problemy hold to tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Držím palce ať Petřík Tatík něco brzo najde. Mám známou na HR v bance a když mi vypráví, jak se dávaj teďka výpovědi, tak je člověku fakt zle držím palce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Dekuju Hampi Snad se neco zadari Kluci z party nevideli jste tady nekdy Pulpra ?? On asi zmizel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 JJ,krize je krize,ale snad to nebude trvat dlouho!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Uterni prace u Babci :D 20metracku s Tatkou za hodku Ani sup nemohl vyjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Uterni prace u Babci :D20metracku s Tatkou za hodku Ani sup nemohl vyjet No a pak že není práce,pořád se musí něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jojo kolem baraku je stale co delat Akorat,ze tomu chyby sponzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Vcera tady byl Pulpr a neozve se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak já jsem taky nezahálel!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Co to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Budou Angels eyes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Juuu ... Kluci byla parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Škoda,že jsem nemohl,snad jarní vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Doufam ... No nic loucim se Pekny zbytek Vecera a Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já jdu taky na kutě,ráno se stavím na kávu. Mějte se,dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.