j-novis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Dobré ráno partičko,stavím vodu,dá si někdo kafíško? Koukám,že jsem včera zavíral a dnes otvírám. Ten hospodskej život mě jednou zabije!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak dobrý ráno a plosím jedno kafí s mlíčkem Na osmou do práce a na oběd pak zas domů.Takle se mě to teď líbí a né bejt celej týden pryč a ani nevědět kdy se vrátim.Petříku s prací je to asi všude na prd,páč mojí mladý táta v červnu dostal výpověď ze školy,dělal tam vychovatele na internátě.Je tam málo dětí a tak po deseti letech dostal padáka a jinak ve školství pracoval od vojny učil učňě na lesnickým učilišti.od tý doby o nic kloudnýho nezavadil.Všude mu řeknou,že ještě propouští.Teď nastoupil aspoň k vodárnám jako odečítač vody.Navíc oni bydlí ve školním bytě,tak netušíme ani jak dlouho tam ještě budou moc bydlet,když už není zaměstnancem školy.Na jaře začne rekonstrukce chalupy co maj po babičce,aby případně měli kam jít.Je to smutný,ale snad bude zase za nějakou dobu líp.Tak z úsměvem a ať nám ted den zas rychle uteče.čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Káva už se nese,jednou s mlíčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hele Jiříku , když budeš hodný , tak tě možná přibereme :smich: jupí a jsem rád,že s tím Víta také souhlasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 áchojky bando,kafíško plííísss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Asi jsem se zamiloval do nového auta škoda,že to asi nebudou vyrábět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) áchojky bando,kafíško plííísss Ahoj Jiříku,už se to nese Editováno: 5. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 čágo Džordži,že nechám děkovat to kupátko jsem viděl,moooc pěkné,škoda,jak píšeš nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 good fucing morning z registru vozidel. Sem se vydal odhlasit magdu a mam pred sebou 50 lidi Kupatko je nadherny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 good fucing morning z registru vozidel. Sem se vydal odhlasit magdu a mam pred sebou 50 lidi Kupatko je nadherny!!! čus bus Tome,to je vždy "příjemná záležitost" mám pocit,že tam dávaj něco zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nazdárek, taky si dám jedno kafčo. Jinak u nás vykukuje sluníčko a je 7 °C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 čágo Luky,už se nese a tady to vypadá na slušné počásko,enem to nezakřiknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jj, zadarmo ti dokazou zkazit den... Ale venku vykukuje slunicko, tak aspon bude prijemna cesta dom Jinak vcera sem se po dlouhy dobe dostal na slavku na hokej a jiz tradicne sem jim prines smulu Snad to dneska beze mne vyhrajou, ale to musej chtit..... Vcera vubec nehrali, loni na nich bylo videt jak moc chtej a vcera ..... Aspon si vitkovice uzili exhibici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jj, zadarmo ti dokazou zkazit den... Ale venku vykukuje slunicko, tak aspon bude prijemna cesta domJinak vcera sem se po dlouhy dobe dostal na slavku na hokej a jiz tradicne sem jim prines smulu Snad to dneska beze mne vyhrajou, ale to musej chtit..... Vcera vubec nehrali, loni na nich bylo videt jak moc chtej a vcera ..... Aspon si vitkovice uzili exhibici tak se u mě zastav na real kafí až pojedeš z registru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 sejis. Dik. Uvidim do kolika tu zkejsnu, mam moc prace.... Kde te najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 sejis. Dik. Uvidim do kolika tu zkejsnu, mam moc prace.... Kde te najdu? pošlu ti to sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Krásný den bando.Já bych si dal tea.Ovocný please.U nás se taky dere slunce na povrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jeden spešl pozdrav do OV,bo neni čas pi.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Dinka jak pěrun chlopě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 asi mi děkuješ,že .......jinak jsem v pérdeli pane hrábě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jj Dinka jak pěrun chlopě=díky moc chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 dnes se ke mě staví po poledni Mark.Přivezeme mi tu gumu do kufru jak jsem tu někde psal a novou manžetu tak zas bude co dělat.Dneska sice už ne,páč mi začínají šichty ale o víkendu to bude good.Práce ještě jak na kostele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 mno tak už sem zpět. Docela mazec, doufám, že tam nebudu dlouho muset... Ale to sluníčko venku, to je nádheraaa Nu nic, jdu tvořit hodnoty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jj Dinka jak pěrun chlopě=díky moc chlape ptá se pražák ostravaka,heléé proč vy tadý mluvíté tak kratce,bo není čas pi.o.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Krušnohorec zdraví bandu ! Je to tu potemnělé, hnus fialovej se valí z hor a teď jsem přišel od zubaře ( co tam v tý HUBĚ furt vidí za zlatej důl ? ) Jinak SUPíček mi furt, potvůrka, marodí na srdíčko. Nafta teče do mot. oleje a ačkoliv jsem s tím za pomocí ručiček firemních mechaniků dělal "psí kusy", stav se nemění. Asi budu muset "špórovat" na novej ..... Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.