Březen 17, 200916 r Autor Tyvoe clen 1917 me uz pekne sere Ten nam to natrel kdyz sme byli jednou na vylete s tatou Ma mooc peknyho supa a dcl se mu i plazi jednou sem tu zakladal tema zda nekdo nezna toto auto Nahoda
Březen 17, 200916 r Tome neboj - rano to bylo ok - ja to zkousel v Tabore, ptze jsem tam chtel pridelat drzak, ale pouzil jsem trochu moc sily Ten Sup byl dobrej (sedej, ne cernej) a pekne jsme si to dali Kdyz uz jsme v tom patrani po clenech - nezna nekdo tohoto ? Videl jsem ho v MB - tak pekna prace...
Březen 17, 200916 r Autor Tyjo ten je peckovej skoro ... Na mne trosku ztuzingovano,ale snizeni a kola Super barva taky Kdyby sundal cgromy tak tu mame druhyho Pticu
Březen 17, 200916 r Na mne trosku ztuzingovano,ale snizeni a kola Super barva taky Petříku Petříku, ty asi nemáš ani tucha o tuzingu, vid
Březen 17, 200916 r Autor Co povidas Dal bych jen mracitka,kola a snizeni Napis mu cedulku za okno At sunda ty vsechny oznaceni na zadnich vratech ,chrom gryl a ty listy v narazaku A je to jinak moc pekny I ted je to pekny,ale na Me toho je tam proste trosku moc
Březen 17, 200916 r Janinka: za prací! Mám tam dvoudenní školení prodejních dovedností a příští týden repete Budou to dva náročný dny: 3 hodiny cesty, 8 hodin tréninku, večeře, bowling, párty, 8 hodin tréninku, 3 hodiny cesty dom a to vše nachlazen a s teplotou. Miluju výzvy Laras: Moc pěknej polštářek. Taky sem chtěl, ale pod fóliema to nejni vidět Tož přeju všem krásný večer a hezký zbytek týdne. Jdu svařit slivovici a potit se Tak šťastnou cestu a hlavně jeď opatrně
Březen 17, 200916 r Brou noc - čípak ty jsi Janička ? Do hospody moc nelezu, ale asi budu muset - trochu se tu ztracim
Březen 17, 200916 r Petříku ty a chrom co?Se nemáte rádi co?Zato já ho rád mám a na autech téhle třídy mě přijde velice elegantní.Ba naopak na limuzýnu tuning je trošku out.
Březen 17, 200916 r Autor Ja jsem nerekl ani slovo o Tuningu Prave rikam,ze toho je tam na Me az moc Ale co delejte si to jak chcete Ja si to taky udelam jak budu chtit jen ja
Březen 17, 200916 r Vicki,tak příští víken bych měl valit do toho krnova.Pokud by si měl sobotní odpoledne volný,tak strašně rád za tebou dorazím,Snad tě do toho nevleze šichta v práci.Už se těším na skvělej pokec.Tak dej vědět čusky
Březen 17, 200916 r Autor Se nemáte rádi co? Ja mam Petu rad jako clena fora Nic nemam proti nemu jen proti tomu predku toho Krasnyho Bezoveho Supa
Březen 17, 200916 r Prej ste byli Petříku ve Strakonicích ???co napsat mě a já bych dorazil na kávičku a pokec.Pozdě,ale když sem někam pojedete tak se ozvy Jů?
Březen 17, 200916 r S ježděním do ciziny sem praštil.Zůstal sem u stejnýho zaměstnavatele,jen sem vyměnil auto.Budu jezdit s tatrou po stavbách a budu denně doma,tak to bude lepší a začnu zas užívat supíka.
Březen 17, 200916 r Autor Prej ste byli Petříku ve Strakonicích ???co napsat mě a já bych dorazil na kávičku a pokec.Pozdě,ale když sem někam pojedete tak se ozvy Jů? Klucina nam jel nakonec naproti takze k tobe to byla stale dalka Neboj kazdou chvili nas tam budes mit Copak mas spinaveho Supa tak uz zadonis o Lesteni ?? Za "sto"
Březen 17, 200916 r Autor S ježděním do ciziny sem praštil.Zůstal sem u stejnýho zaměstnavatele,jen sem vyměnil auto.Budu jezdit s tatrou po stavbách a budu denně doma,tak to bude lepší a začnu zas užívat supíka. To mas fajne Tatka tento tyden kazdyn den od 6h do 20h vecer :/ Nezvyk no
Březen 17, 200916 r To já od 7 hod do 16 hod a zítra budu dělat údržbu tak jen od 8 hod do 12,tak pohodička.Hele jdu do pelechu.Tak čusky
Březen 17, 200916 r Petřík: Co dela tata ? Ja makal dnes od 4:30 do cca 18:00 a jeste ted trochu ale jak píše Delfyn - aspon źe je rachota - a bude na upravy
Březen 18, 200916 r Klucina nam jel nakonec naproti takze k tobe to byla stale dalka Neboj kazdou chvili nas tam budes mit Copak mas spinaveho Supa tak uz zadonis o Lesteni ?? Za "sto" Petříku tak za kilo to beru,tak se chystej kámo.Budeš leštit. jinak krásné ráno Vám všem kamarádi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.