Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tyvoe clen 1917 me uz pekne sere Ten nam to natrel kdyz sme byli jednou na vylete s tatou Ma mooc peknyho supa a dcl se mu i plazi jednou sem tu zakladal tema zda nekdo nezna toto auto Nahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tome neboj - rano to bylo ok - ja to zkousel v Tabore, ptze jsem tam chtel pridelat drzak, ale pouzil jsem trochu moc sily Ten Sup byl dobrej (sedej, ne cernej) a pekne jsme si to dali Kdyz uz jsme v tom patrani po clenech - nezna nekdo tohoto ? Videl jsem ho v MB - tak pekna prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tyjo ten je peckovej skoro ... Na mne trosku ztuzingovano,ale snizeni a kola Super barva taky Kdyby sundal cgromy tak tu mame druhyho Pticu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Na mne trosku ztuzingovano,ale snizeni a kola Super barva taky Petříku Petříku, ty asi nemáš ani tucha o tuzingu, vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 trochu toho tuzingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Co povidas Dal bych jen mracitka,kola a snizeni Napis mu cedulku za okno At sunda ty vsechny oznaceni na zadnich vratech ,chrom gryl a ty listy v narazaku A je to jinak moc pekny I ted je to pekny,ale na Me toho je tam proste trosku moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Takle to staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Janinka: za prací! Mám tam dvoudenní školení prodejních dovedností a příští týden repete Budou to dva náročný dny: 3 hodiny cesty, 8 hodin tréninku, večeře, bowling, párty, 8 hodin tréninku, 3 hodiny cesty dom a to vše nachlazen a s teplotou. Miluju výzvy Laras: Moc pěknej polštářek. Taky sem chtěl, ale pod fóliema to nejni vidět Tož přeju všem krásný večer a hezký zbytek týdne. Jdu svařit slivovici a potit se Tak šťastnou cestu a hlavně jeď opatrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak pro dnešek se loučím dobrou noc kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahojky Janicko a Pekny sniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahojky Janicko a Pekny sniky děkuji Petříku Tobě taky papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Brou noc - čípak ty jsi Janička ? Do hospody moc nelezu, ale asi budu muset - trochu se tu ztracim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 To je Viti Janicka voe :D Nebyl jsi tady pekne dlouho Peti ...Peti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Petříku ty a chrom co?Se nemáte rádi co?Zato já ho rád mám a na autech téhle třídy mě přijde velice elegantní.Ba naopak na limuzýnu tuning je trošku out. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ja jsem nerekl ani slovo o Tuningu Prave rikam,ze toho je tam na Me az moc Ale co delejte si to jak chcete Ja si to taky udelam jak budu chtit jen ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Vicki,tak příští víken bych měl valit do toho krnova.Pokud by si měl sobotní odpoledne volný,tak strašně rád za tebou dorazím,Snad tě do toho nevleze šichta v práci.Už se těším na skvělej pokec.Tak dej vědět čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Se nemáte rádi co? Ja mam Petu rad jako clena fora Nic nemam proti nemu jen proti tomu predku toho Krasnyho Bezoveho Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Peny tak jak jsi na tom ted s jezdenim ?? Mate co vozit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Prej ste byli Petříku ve Strakonicích ???co napsat mě a já bych dorazil na kávičku a pokec.Pozdě,ale když sem někam pojedete tak se ozvy Jů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 S ježděním do ciziny sem praštil.Zůstal sem u stejnýho zaměstnavatele,jen sem vyměnil auto.Budu jezdit s tatrou po stavbách a budu denně doma,tak to bude lepší a začnu zas užívat supíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Prej ste byli Petříku ve Strakonicích ???co napsat mě a já bych dorazil na kávičku a pokec.Pozdě,ale když sem někam pojedete tak se ozvy Jů? Klucina nam jel nakonec naproti takze k tobe to byla stale dalka Neboj kazdou chvili nas tam budes mit Copak mas spinaveho Supa tak uz zadonis o Lesteni ?? Za "sto" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 S ježděním do ciziny sem praštil.Zůstal sem u stejnýho zaměstnavatele,jen sem vyměnil auto.Budu jezdit s tatrou po stavbách a budu denně doma,tak to bude lepší a začnu zas užívat supíka. To mas fajne Tatka tento tyden kazdyn den od 6h do 20h vecer :/ Nezvyk no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 To já od 7 hod do 16 hod a zítra budu dělat údržbu tak jen od 8 hod do 12,tak pohodička.Hele jdu do pelechu.Tak čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Petřík: Co dela tata ? Ja makal dnes od 4:30 do cca 18:00 a jeste ted trochu ale jak píše Delfyn - aspon źe je rachota - a bude na upravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Klucina nam jel nakonec naproti takze k tobe to byla stale dalka Neboj kazdou chvili nas tam budes mit Copak mas spinaveho Supa tak uz zadonis o Lesteni ?? Za "sto" Petříku tak za kilo to beru,tak se chystej kámo.Budeš leštit. jinak krásné ráno Vám všem kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.