ace ventura Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahojda, děkuji za gratulace. Oslavovat se bude o víkendu, už se těším. Dneska jsem oslavoval prací, to byl dáreček Zítra dopřeju supíku očistu a v sobotu snad i vosk. Teď stál chudák 14dní a je to samej hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahojda, děkuji za gratulace. Oslavovat se bude o víkendu, už se těším. Dneska jsem oslavoval prací, to byl dáreček Zítra dopřeju supíku očistu a v sobotu snad i vosk. Teď stál chudák 14dní a je to samej hnus. Ahojky všechno nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dobré ráno všem,jedno rychlé kafíčko prosím,pak budu muset vyrazit do toho hnusného počasí. Sněží a sněží,jaro nikde,to je ale deptka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Taky jedno kafe na zahřátí. U nás taky mrholí se sněhem, prostě hnus fialovej. To počasí si dělá co chce. Taky zachvilku vyrážím do terénu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Járo vše nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Hezké ráno všem - venku hnus fialovej - teda vlastně bílej Včera jako v létě, dnes zase bílo - z toho by se jeden po... Dnes musim uz umyt auto i zevnitř - prahy a slouupky pod dveřma myčka prostě neumeje a autí už to prostě potřebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 morgen bando,kurwa to počasí a to má být za dva dny první jarní den no nic dáme si kafíško a pak hurá na kotrolu do FNKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) morgen bando,kurwa to počasí a to má být za dva dny první jarní den no nic dáme si kafíško a pak hurá na kotrolu do FNKV Ahoj Jiříku,tak ať ta návštěva kolegů dopadne dobře,stejna tam jdeš jenom na kafe!!! Editováno: 19. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Good morning boys .....u nás je střídavě oblačno , zrovna jsme se vrátili z bazénu. Dáme si čajík a asi si půjdem na chvíli lehnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Zdravíčko lidičky - letim do garage natřít brzdiče Se na to tešim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 co na to použiješ za barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj Jiříku,tak ať ta návštěva kolegů dopadne dobře,stejna tam jdeš jenom na kafe!!! kecy odseděl jsem si to tam,jako každý jiný stehy vyndány a pokračuji další 4 týdny se sádrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Nazdárek,tak sem konečně zas doma z rachoty. Sejdis,tak hlavně jesli nožka dělá pokroky v léčení a zbytek budeš muset přetrpět.Takovej už je život.Ber to tak,že se můžou stávat i horší věci.Tak hlavně ti přeji brzký uzdravení.Jinak u nás nechutně celej den sněží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) co na to použiješ za barvu? Hamerite a vypada to dobre. Koukni na "Muj Superb". Tuhle barvu jsem mel i na Fabii a uplne v pohode. Dam si odpoledni kafí - dá si někdo se mnou ? Editováno: 19. Březen 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Vcera v Plzni - 3x black Sup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 co to tam vidím na tom čelním skle za samolepku??LPG v supu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 taky mě to pobavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ajo, plyňák. Ani bych si toho nevšiml. Jestli to má dobře udělaný tak proč ne. To počasí mě už začíná pořádně štvát... Auto vypadá jak kdybych jezdil někde v poli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Brý jitro všem.Tak jsem doma z rachoty a začíná mi víkend.Jinak chlapi nevíte někdo o nějaké brusné nebo leštící pastě na sklo?Mám na přední m skle poměrně dost tukanců a pokud by to šlo byť jen trošku zlepšit tak bych nebyl proti.Tak pokud někdo máte nějaký tip tak sem sním.Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Zdravím klucí a Janičko,jedno kafíčko si dám. Dnes to u nás vypadá skoro na jaro,svítí slunce a po sněhu ani památka,akorád ta teplota je pořád okolo 0°C. Tak nám pomalu začíná víkend,škoda že pro mě mě bude trochu pracovní,takže na autí nebude moc času,ale zase se krásně projedu. Editováno: 20. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ahoj vespolek alespon v Praze je sníh v prd..i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 dobré dopoledne po delší odmlce jsem zase zpět. Vše jsem přežil a je mi už i lepší. Víkend před dveřma, venku sluníčko, škoda, že budu muset pracovat... Koukám, že už se začíná rezervovat sraz, to je paráda. Kdo všechno tam berete polovičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Teď jsem mluvil se servisákem, že je svolávačka na supy. Takže kdo nemáte v záruce, doporučuji si sundat plastové podběhy, vymejt, vystříkat dutiny voskem a opět nasadit vše zpět. Taky si to budu dělat sám svépomocí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Teď jsem mluvil se servisákem, že je svolávačka na supy. Takže kdo nemáte v záruce, doporučuji si sundat plastové podběhy, vymejt, vystříkat dutiny voskem a opět nasadit vše zpět. Taky si to budu dělat sám svépomocí. V čem je problém Tome ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zdravím,dorazil sem z práce konečně mě začal víkend.Nechápu kde se u vás bere sluníčko.U nás ráno -2 a na autě mě čekala 5 cm vrstva sněhu.Odmetal sem a byl pěkně naštvanej.Jinak se to tu pořád drží a i teď je to - 0,5,to se toho jara snad nedočkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.