Březen 20, 200916 r Peny tady svítí sluníčko jako v létě - jen když kouknu na ten teploměr 3°C Letim do města pro stříšku a k lakýrovi...
Březen 20, 200916 r Petík: do podběhu i přes ten plast se dostává špína, ve které se drží vlhko a jak je původní ochrana již stará, může docháze ke korozi Upraveno Březen 20, 200916 r od Hampejz
Březen 20, 200916 r Nazdárek,tak sem konečně zas doma z rachoty.Sejdis,tak hlavně jesli nožka dělá pokroky v léčení a zbytek budeš muset přetrpět.Takovej už je život.Ber to tak,že se můžou stávat i horší věci.Tak hlavně ti přeji brzký uzdravení.Jinak u nás nechutně celej den sněží. Ládíku díky,ale vypadá to více než na doraz ohledně srazu,pokud nepojedu do lázní,to by bylo až do konce května
Březen 20, 200916 r co máš dobrého sejdo? Já si jdu udělat polévku přidej vejce Co noha? ještě bolí? Čus Tome,zatím nic,ale přemýšlím o pizze,dlouho jsem jí něměl,tak asi quatro formagi+champions+onions nožka bolí,ale je to lepší,ale ta vidina 4 týdnů sádry a pak min.3 týdnů rehab.a možná lázně mě děsí dopředu
Březen 20, 200916 r Tak já ohřívám pěkně uleželej gulášek s Pěti knedlíky,ten já moc rád.Hygiena to v hospodách zatrhla starší jídla,ale já tvrdím,že guláš druhej den je nejlepší.Dáte si někdo taky?Jinak dobrou chuť
Březen 20, 200916 r no Ládo,máš recht,guláš,svíčková atd.druhý den uleželé mnam mnam,dal bych si ,ale ty mi ho asi nepřivezeš .... .....
Březen 20, 200916 r Nazdárek, tak já si taky dávám oběd. Objednal jsem si čínu a už jdu do ní U nás svítí chvilkama sluníčko, ale stejně je kolem 2°C a fouká ledovej vítr.
Březen 20, 200916 r Zdar ve spolek,nechte si všichni co papáte chutnat,já už to mám v bříšku,mořská štika a brambůrek teď to ještě spláchnu a bude dobřě-
Březen 20, 200916 r Klucí, dobrou chuuutttt!!! JInak Jiří, kdyžtak pls smázni i ty motokáry, až to bude aktuální uděláme nový téma.
Březen 20, 200916 r Zdar ve spolek,nechte si všichni co papáte chutnat,já už to mám v bříšku,mořská štika a brambůrek teď to ještě spláchnu a bude dobřě- ryby říkáš,já si říkal,že ti to trvá nějak dlouho Tome smáznu,nebo promáznu
Březen 20, 200916 r ryby říkáš,já si říkal,že ti to trvá nějak dlouho Tome smáznu,nebo promáznu Ta byla bez kostí,ale já makám ještě na druhým compu,takže občas jen nakouknu.
Březen 20, 200916 r ZDar Jirko, koukám, že žiješ zdravě, mořské rybičky, žádný tuk Ahoj Tome,zdravě ani ne,ale mořský potvory fakt miluju. Dobrý bifteček taky neodmítnu Upraveno Březen 20, 200916 r od j-novis
Březen 20, 200916 r Zdar lidičky - mě čeká zapečené krůtí masíčko Stříšku už mám u sebe, ale k lakýrovi musí až v pondělí - musí se trochu upravit
Březen 20, 200916 r tak mě se při papání udělalo fakt šoufl. Zapnul jsem si telku a na CT24 bezí projev Paroublbka ... Docela síla
Březen 20, 200916 r Tak proč na to koukáš,máš si pustit nějakou dobrou hudbu a v klidu vychtnávat oběd.
Březen 20, 200916 r abych se ujistil, proč ho nebudu volit...ale stačila mi na to chvilka a už sem přepínal
Březen 20, 200916 r tak mě se při papání udělalo fakt šoufl. Zapnul jsem si telku a na CT24 bezí projev Paroublbka ... Docela síla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.