Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Peny tady svítí sluníčko jako v létě - jen když kouknu na ten teploměr :aggressive: 3°C

Letim do města pro stříšku a k lakýrovi...

přesně tak punta svítičkuje,ale je zima + 4,dobrou chut pokud právě obědváte :)

Petík: do podběhu i přes ten plast se dostává špína, ve které se drží vlhko a jak je původní ochrana již stará, může docháze ke korozi

Upraveno od Hampejz

co máš dobrého sejdo? Já si jdu udělat polévku přidej vejce :) Co noha? ještě bolí?

Nazdárek,tak sem konečně zas doma z rachoty.

Sejdis,tak hlavně jesli nožka dělá pokroky v léčení a zbytek budeš muset přetrpět.Takovej už je život.Ber to tak,že se můžou stávat i horší věci.Tak hlavně ti přeji brzký uzdravení.Jinak u nás nechutně celej den sněží.

Ládíku díky,ale vypadá to více než na doraz ohledně srazu,pokud nepojedu do lázní,to by bylo až do konce května ;)

co máš dobrého sejdo? Já si jdu udělat polévku přidej vejce :) Co noha? ještě bolí?

Čus Tome,zatím nic,ale přemýšlím o pizze,dlouho jsem jí něměl,tak asi quatro formagi+champions+onions :p:smich:

nožka bolí,ale je to lepší,ale ta vidina 4 týdnů sádry a pak min.3 týdnů rehab.a možná lázně mě děsí dopředu :feve:;):)

Tak já ohřívám pěkně uleželej gulášek s Pěti knedlíky,ten já moc rád.Hygiena to v hospodách zatrhla starší jídla,ale já tvrdím,že guláš druhej den je nejlepší.Dáte si někdo taky?Jinak dobrou chuť :t

no Ládo,máš recht,guláš,svíčková atd.druhý den uleželé mnam mnam,dal bych si ,ale ty mi ho asi nepřivezeš .... :feve::feve: ..... lol:smich:

Nazdárek, tak já si taky dávám oběd. Objednal jsem si čínu a už jdu do ní :)

U nás svítí chvilkama sluníčko, ale stejně je kolem 2°C a fouká ledovej vítr.

zdár grafííku :) tak si nech čvachtat v rypáčku :p:)

Díky už si právě nechávám :)

já takýýý,právě ted píca lol:p

Luky,já asi smáznu ten tvůj srázek ted na 21.3.zájem O

Zdar ve spolek,nechte si všichni co papáte chutnat,já už to mám v bříšku,mořská štika a brambůrek :p teď to ještě spláchnu :kol-35: a bude dobřě-

Ok :palec2:

Klucí, dobrou chuuutttt!!!

JInak Jiří, kdyžtak pls smázni i ty motokáry, až to bude aktuální uděláme nový téma.

ZDar Jirko, koukám, že žiješ zdravě, mořské rybičky, žádný tuk :)

Zdar ve spolek,nechte si všichni co papáte chutnat,já už to mám v bříšku,mořská štika a brambůrek :p teď to ještě spláchnu :kol-35: a bude dobřě-

ryby říkáš,já si říkal,že ti to trvá nějak dlouho :plol:smich:

Tome smáznu,nebo promáznu :)

ryby říkáš,já si říkal,že ti to trvá nějak dlouho :plol:smich:

Tome smáznu,nebo promáznu :)

lollol Ta byla bez kostí,ale já makám ještě na druhým compu,takže občas jen nakouknu.

ZDar Jirko, koukám, že žiješ zdravě, mořské rybičky, žádný tuk :)

Ahoj Tome,zdravě ani ne,ale mořský potvory fakt miluju.

Dobrý bifteček taky neodmítnu :p

Upraveno od j-novis

Zdar lidičky - mě čeká zapečené krůtí masíčko ;)

Stříšku už mám u sebe, ale k lakýrovi musí až v pondělí - musí se trochu upravit :(

tak mě se při papání udělalo fakt šoufl. Zapnul jsem si telku a na CT24 bezí projev Paroublbka ... :( Docela síla :(

Tak proč na to koukáš,máš si pustit nějakou dobrou hudbu a v klidu vychtnávat oběd.

abych se ujistil, proč ho nebudu volit...ale stačila mi na to chvilka a už sem přepínal :)

tak mě se při papání udělalo fakt šoufl. Zapnul jsem si telku a na CT24 bezí projev Paroublbka ... :( Docela síla :(

:punk::ble

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.