Březen 23, 200916 r čus Petas ,je to lepší,nebolí to tolik když jí mám dole,ale jinak Votrava a Vopruz ale pořád někde courám,nebaví mě být na jednom místě,to bych se pos..l
Březen 23, 200916 r Sejdo, to se nemůžeš pořád někde courat! Musíš být v klidu, aby si byl fit na sraz...respektive tě to pak už nebolelo Nebo druhá varianta, dostaneš anestetika v podobě flasky vodky
Březen 23, 200916 r Autor Ahojky Kluci preji pekny den u nas je krasne hnusne A ve skole prace nad hlavu jak psal Hampli Dneska do pul 4 a pak jeste volejbal
Březen 23, 200916 r Sejdo, to se nemůžeš pořád někde courat! Musíš být v klidu, aby si byl fit na sraz...respektive tě to pak už nebolelo Nebo druhá varianta, dostaneš anestetika v podobě flasky vodky Tome to bych se ukousal nudou,já nejsem sedavý model stačí,že musím sedět na prdelce na dispeči sobota mez.mistr.taekwondo,ale jenom jako čumílek,ani ofiko asist ani jako veterán na tatami btw. ten pán vedle mě je prezident svazu taekwonda a dlouholetý kamarád Ing. Hybrant jinak trener a majitel COBRA DOJANG PRAGUE /6.DAN/
Březen 23, 200916 r Jsem se trochu hrabal v archivu fotek Takovy nemam ani byt jak velkou ma garaz Vedle MC12 Harley a za ni jeste Lambo pod plachtou Upraveno Březen 23, 200916 r od Petik
Březen 23, 200916 r Nazdárek, tak jsem dneska přetrpěl celej den v práci. Nějak mě to tam vůbec nebavilo. Asi to počasí... Doufám, že zítra bude líp!
Březen 24, 200916 r Hezké ráno kluci a Janičko - připravil jsem Vám férovou snídani, tak si dejte a "hurá" do práce. Vezu Supa na rozvody a budu se cely den pohybovat v HTP
Březen 24, 200916 r Hm tak to si fakt hodnej takovou snídani už sem dlouho neměl.Jinak hezkej den a ať to utíká v práci.
Březen 24, 200916 r Dobré ráno a děkuji za snídani ... Mńami mňami Já jdu dneska k vedení na kobereček a pak razím zase na dva dny do Ostravy. Tak krásný den všem a sluníčko na cestách!
Březen 24, 200916 r U nás moc sluníčka není, padá sníh a je vítr, prostě hnus. Ale o víkendu už by to prý mělo být lepší.
Březen 24, 200916 r je to tak, před chvilou jsem projel chumelenicí a už zase svítí Ale jsem zvědavej, jaká bude D1 Mám dneska trochu bobky
Březen 24, 200916 r Autor Kluci tak uz i ja Zapesti a prst dneska zabaleno na 14dni Jinak foto obidku
Březen 24, 200916 r však on ti táta řikal ať se furt ve škole nepereš!! To víš , špatná rána a je ruka v prd...
Březen 24, 200916 r co jsi dělal ty kluku pitomá se ti protrhl toaletní papír a ty jsi si zlomil prst v prd.i Upraveno Březen 24, 200916 r od Sejis
Březen 24, 200916 r To mi tak připomíná. jakej je rozdíl mezi hajzlpapírem a cirkulárkou? Žádný, stačí trochu přitlačit a ruka je v prdeli No nic, ale je to pešek, se nám ta marodka pěkně rozrůstá!
Březen 24, 200916 r To mi tak připomíná. jakej je rozdíl mezi hajzlpapírem a cirkulárkou?Žádný, stačí trochu přitlačit a ruka je v prdeli No nic, ale je to pešek, se nám ta marodka pěkně rozrůstá! niko-li pane kolego,říká se chvilka nepozornosti a prsty v prde.i
Březen 24, 200916 r Autor Byl jsem na siti a potkali sme se dva Vite jak zacina cikanska kucharka ?? Ukradneme si 3 vajicka .... :D
Březen 24, 200916 r Hm, takže další sportovec Já vím proč se tomu vyhýbám Včeru si tak popojíždím v koloně a koukám jak v odstavnym pruhu Cikán mění na BMW píchlý kolo. Najednou za mnou zastaví žigulik, vyskočí jinej nepřizpůsobivej, rozflákne vokno u toho BMW. Ten co měnil kolo povídá: "Né co děláš, ty dylino?" a on odpovídá: "Né, ty kola, já rádio"
Březen 24, 200916 r A jak posílaj v Somálsku děti do školy? Faxem a jak vypadá fotka somálský rodiny? Jako čárovej kód
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.