Luky15 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Už ti putují do Práglu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Krásný večer bando.Tak mi začal víkend,ale jsem marod.A to bych potřeboval udělat tolik věcí hernajs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To ti nezávidím, já jsem už s toho venku, ale taky mi bylo mizerně a ještě jsem k tomu musel chodit do práce. Tak se uzdrav přes víkend, věci počkaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoj,Víto taky marodim nic si z toho nedělej,už mi přišel ten Athos,tak čekam na vlastu až bude mít čas a zapoji mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Athose mame tez + full cidla na vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoj hospodo, dnes byl plodnej den - v Moste srazek s Lukynem, v Praze s Ace Venturou Jen kdyby nebyla takova kosa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Petiku kdy jedes na vychod ?? :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Pocitam pristi tyden Kolin a pak Trutnov, takze pojedu pres Perníkáře... Ale bude to asi dopoledne, max. hned po poledni - jak jsi na tom ? Hod mi tvuj rozvrh volna do SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zavírám a otvírám - pořád nalezlej v hospodě Hezké ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobré ráno všem,jedno kofííí prosím! to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pěkný ráno všem. Jedno kafí pro i pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hezké ránko bando taky si dám kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobré ráno všem,jedno kofííí prosím!to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu. Čágo Jiřiku já zapomněl na tvoji mamku jasně chápu a když budeš potřebovat něco ohledně mamky,tak víš kam se obrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Čágo Luky a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobré ráno všem,jedno kofííí prosím!to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu. Kdybys něco potřeboval ohledně mamky, tak dej taky vedět - manželka dělala ve špitále (před mateřskou)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To Sejis: Jednou přijedu na exkurzi s manželkou - strašně ji láká jezdit záchrankou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To Sejis: Jednou přijedu na exkurzi s manželkou - strašně ji láká jezdit záchrankou klidně,není problém může přijet i sama já jí všechno ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 klidně,není problém může přijet i sama já jí všechno ukážu To věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dnes o5 žadný šlágr v návštěvnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 zdar chlapi,tak dneska počasí opět jako na houpačce.Ráno vánice a pak se to ustálilo.Teď k večeru venku svítí slunce.Samozřejmě mě to nenechalo klidným a byl jsem provětrat supa,tentokrát už na letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 chlapci a kde je vidíš Víto jsem tady sám,samotinký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Však oni se tu objeví Jiříku nic se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 zdravím kamarádi.U nás po poledni konečně vylezlo slunce a tak mě to zlepšilo náladu.Jinak v práci pohůdka.zítra vyrážím za příbuznýma na moravu,tak mě už od neška začal víkend.Jen mě štve,že pojedem tátovo Golfem a Sup zůstane doma v Garáži.potřebuje to taky vyvětrat a vyhnat pavučiny,když je to skoro nový.Co se dá dělat supína protáhnu až se vrátím.Na sobotu mám naplánovanou návštěvu Víti a Jiničky,snad se přidá i Mark. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Kdybys něco potřeboval ohledně mamky, tak dej taky vedět - manželka dělala ve špitále (před mateřskou)... Ahoj všichni,tak po práci a návštěvě mamky doma. Petíku dík za nabídku,mamka je v Pírkově sanatoriu a na nic si nestěžuje,takže žádný problém Ještě jednou děkuji za ochotu. Dám si tady v hospůdce jedno studený a jdu odpočívat,zítra mě čeká pěkná dálava,Praha-Brno-Berlín-Brno a Praha,tak musím být fit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.