Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Už ti putují do Práglu :palec2:

Krásný večer bando.Tak mi začal víkend,ale jsem marod.A to bych potřeboval udělat tolik věcí hernajs.

To ti nezávidím, já jsem už s toho venku, ale taky mi bylo mizerně a ještě jsem k tomu musel chodit do práce. Tak se uzdrav přes víkend, věci počkaj :)

Ahoj,Víto taky marodim nic si z toho nedělej,už mi přišel ten Athos,tak čekam na vlastu až bude mít čas a zapoji mi to. :)

• Autor

Athose mame tez :p

+ full cidla na vse :D

Ahoj hospodo, dnes byl plodnej den - v Moste srazek s Lukynem, v Praze s Ace Venturou :smich:

Jen kdyby nebyla takova kosa...

• Autor

Petiku kdy jedes na vychod ?? :D :D...

Pocitam pristi tyden Kolin a pak Trutnov, takze pojedu pres Perníkáře... Ale bude to asi dopoledne, max. hned po poledni - jak jsi na tom ? Hod mi tvuj rozvrh volna do SZ...

Zavírám a otvírám - pořád nalezlej v hospodě lol

Hezké ráno všem

Dobré ráno všem,jedno kofííí prosím!

to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu.

Pěkný ráno všem. Jedno kafí pro i pro mě :)

hezké ránko bando :) taky si dám kafe

to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu.

Čágo Jiřiku :) já zapomněl na tvoji mamku ;) jasně chápu a když budeš potřebovat něco ohledně mamky,tak víš kam se obrátit :palec2:

Čágo Luky a díky :):palec2:

Kdybys něco potřeboval ohledně mamky, tak dej taky vedět - manželka dělala ve špitále (před mateřskou)...

To Sejis: Jednou přijedu na exkurzi s manželkou - strašně ji láká jezdit záchrankou :smich:

To Sejis: Jednou přijedu na exkurzi s manželkou - strašně ji láká jezdit záchrankou :smich:

klidně,není problém :) může přijet i sama já jí všechno ukážu kol5lollol:smich::smich:

klidně,není problém :) může přijet i sama já jí všechno ukážu kol5lollol:smich::smich:

To věřím lollollol

To věřím lollollol

:p:plollol:smich:

dnes o5 žadný šlágr v návštěvnosti ;):feve:

zdar chlapi,tak dneska počasí opět jako na houpačce.Ráno vánice a pak se to ustálilo.Teď k večeru venku svítí slunce.Samozřejmě mě to nenechalo klidným a byl jsem provětrat supa,tentokrát už na letních

chlapci a kde je vidíš Víto ;) jsem tady sám,samotinký :feve:

Však oni se tu objeví Jiříku nic se neboj

zdravím kamarádi.U nás po poledni konečně vylezlo slunce a tak mě to zlepšilo náladu.Jinak v práci pohůdka.zítra vyrážím za příbuznýma na moravu,tak mě už od neška začal víkend.Jen mě štve,že pojedem tátovo Golfem a Sup zůstane doma v Garáži.potřebuje to taky vyvětrat a vyhnat pavučiny,když je to skoro nový.Co se dá dělat supína protáhnu až se vrátím.Na sobotu mám naplánovanou návštěvu Víti a Jiničky,snad se přidá i Mark.

Kdybys něco potřeboval ohledně mamky, tak dej taky vedět - manželka dělala ve špitále (před mateřskou)...

Ahoj všichni,tak po práci a návštěvě mamky doma.

Petíku dík za nabídku,mamka je v Pírkově sanatoriu a na nic si nestěžuje,takže žádný problém

Ještě jednou děkuji za ochotu.

Dám si tady v hospůdce jedno studený a jdu odpočívat,zítra mě čeká pěkná dálava,Praha-Brno-Berlín-Brno a Praha,tak musím být fit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.