Březen 25, 200916 r Krásný večer bando.Tak mi začal víkend,ale jsem marod.A to bych potřeboval udělat tolik věcí hernajs.
Březen 25, 200916 r To ti nezávidím, já jsem už s toho venku, ale taky mi bylo mizerně a ještě jsem k tomu musel chodit do práce. Tak se uzdrav přes víkend, věci počkaj
Březen 25, 200916 r Ahoj,Víto taky marodim nic si z toho nedělej,už mi přišel ten Athos,tak čekam na vlastu až bude mít čas a zapoji mi to.
Březen 25, 200916 r Ahoj hospodo, dnes byl plodnej den - v Moste srazek s Lukynem, v Praze s Ace Venturou Jen kdyby nebyla takova kosa...
Březen 25, 200916 r Pocitam pristi tyden Kolin a pak Trutnov, takze pojedu pres Perníkáře... Ale bude to asi dopoledne, max. hned po poledni - jak jsi na tom ? Hod mi tvuj rozvrh volna do SZ...
Březen 26, 200916 r Dobré ráno všem,jedno kofííí prosím! to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu.
Březen 26, 200916 r Dobré ráno všem,jedno kofííí prosím!to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu. Čágo Jiřiku já zapomněl na tvoji mamku jasně chápu a když budeš potřebovat něco ohledně mamky,tak víš kam se obrátit
Březen 26, 200916 r Dobré ráno všem,jedno kofííí prosím!to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu. Kdybys něco potřeboval ohledně mamky, tak dej taky vedět - manželka dělala ve špitále (před mateřskou)...
Březen 26, 200916 r To Sejis: Jednou přijedu na exkurzi s manželkou - strašně ji láká jezdit záchrankou
Březen 26, 200916 r To Sejis: Jednou přijedu na exkurzi s manželkou - strašně ji láká jezdit záchrankou klidně,není problém může přijet i sama já jí všechno ukážu
Březen 26, 200916 r zdar chlapi,tak dneska počasí opět jako na houpačce.Ráno vánice a pak se to ustálilo.Teď k večeru venku svítí slunce.Samozřejmě mě to nenechalo klidným a byl jsem provětrat supa,tentokrát už na letních
Březen 26, 200916 r zdravím kamarádi.U nás po poledni konečně vylezlo slunce a tak mě to zlepšilo náladu.Jinak v práci pohůdka.zítra vyrážím za příbuznýma na moravu,tak mě už od neška začal víkend.Jen mě štve,že pojedem tátovo Golfem a Sup zůstane doma v Garáži.potřebuje to taky vyvětrat a vyhnat pavučiny,když je to skoro nový.Co se dá dělat supína protáhnu až se vrátím.Na sobotu mám naplánovanou návštěvu Víti a Jiničky,snad se přidá i Mark.
Březen 26, 200916 r Kdybys něco potřeboval ohledně mamky, tak dej taky vedět - manželka dělala ve špitále (před mateřskou)... Ahoj všichni,tak po práci a návštěvě mamky doma. Petíku dík za nabídku,mamka je v Pírkově sanatoriu a na nic si nestěžuje,takže žádný problém Ještě jednou děkuji za ochotu. Dám si tady v hospůdce jedno studený a jdu odpočívat,zítra mě čeká pěkná dálava,Praha-Brno-Berlín-Brno a Praha,tak musím být fit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.