Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj všichni,tak po práci a návštěvě mamky doma.

Petíku dík za nabídku,mamka je v Pírkově sanatoriu a na nic si nestěžuje,takže žádný problém

Ještě jednou děkuji za ochotu.

Dám si tady v hospůdce jedno studený a jdu odpočívat,zítra mě čeká pěkná dálava,Praha-Brno-Berlín-Brno a Praha,tak musím být fit.

Tak na Pirkáči dělala poslední půl rok ;) Předtím ve špitále. S čím tam mamku máš ? Manželka dělala v 1.p. - jsou tam pěkný sestřičky co ? :smich::smich::smich:

Upraveno od Petik

Nazdárek partičko, tak dnes jsem tu první já. Tak připravuju kávu, kdo si dá? :)

Jinak u nás je zataženo, snad o víkendu bude líp.

Tak si v klidu odpracujte pátek a těšte se na víkend.

Ahoj Luky, jedno si dam - potrebuju ho jako sul.

čus kucí i já si dám kofííí plíís :) jinak úspěšný den všem :palec2:

Dobré jitro po dlouhé odmlce klucí a Janí! :D

Řeknu Vám, že cesta u úterý večer od Ostravy byla jedna velká katastrofa. Jelo se furt okolo 70km/h, proti mě vločky jak hovado, že sem měl strach, aby mi neprorazily okno. Viditelnost nula a pak mi do toho ještě vodešel stěrač, že sem co chvili stavěl na krajnici a zametal sklo ručně.. Mazac :(

ale víkend už je za dveřmi a nad Prahou sun!!!

čus Tome,znám občas hororové cesty do OVy a když se něco vysere,to je panečku bašta,to znám velmi dobře......

JJ, stane se. A co tvoje noha? Ještě ji cejtíš? Doufám, že už ne a jestli jo, tak si vyper ponožky :D

JJ, stane se. A co tvoje noha? Ještě ji cejtíš? Doufám, že už ne a jestli jo, tak si vyper ponožky :D

Týý woe Hampejzníku,počkej až tě uvidím,já ti dám vypraný ponožky lol:smich:

No však vymejšlím, jak vyšetřit čas a přijet tě poznat. Ale teď nevím, jestli můžu, pač Mistr "stejkvonda", tak se bojím :D

neboj,nyní maximálně holí lollol:smich: tento víkend mám výjmečně volný :) klidně i motokáry,já tedy jenom na pokec a čumendu :feve::)

Zdar bando já mám víkend v plném proudu, dnes odpoledne jedu konečně na tu geometrii

:palec2: :palec2:

Krušnohorci zdraví bandičku SUPerbáků ! ;)

Tady je nádherné "psí počasí" a tak mi nezbylo, než "sup.black.cusket" ručně umýt a dát spinkat do "garsonky". Slavnostně jsem v úterý otočil na tachometru pět trojek (33333) km a tak jsem mu k tomuto výročí "nadělil" sportovní vložku vzduchového filtru (celokovovou) a provedl výměnu motorového oleje. Hned jsem zjistil, při výplachu, jaký karbonáty se za posledních 5000 km vytvořily. Samá "kaše", prostě

HUMUS. Tak jsem to radši propláchl po všech předchozích peripetiích dvakrát, ted se mlaská...

ˇ Už aby vylezl ten puchejř na nebíčku, ať mu můžu nadělit (VICKOVO) letní gumičky a trošku "prohnat perka".

Co SEJDIS, už alespoń rehabilituješ, aby jsi byl ve formě na ŠUMAVU. Můžeš klidně v pívu, já to taky tak dělám.

Jdu makat na "pastoušce", jsem rád, že se mi po tahanicích s "PRASOPSY" z 02 Telefonica podařilo zprovoznit NET a můžu čítat NAŠE stránky. Ahoj a POHODU Všem !

:palec2: :palec2:

Upraveno od Mafy.007

• Autor

Strejdo MAfi krasne jsi to napsal kol11:palec2:kol11:band

Nazdárek bando :), tak už jsem konečně taky doma. Cesta do Turnova se mi trochu protáhla, na cestě zpátky mi vystoupila kardanka z iveca.

Jinak doufám, že o víkondu bude hezky. Dneska u nás přes den 10° a to už bylo celkem příjemný...

Tome s tou Ostravou jsi mi to úplně připomněl. Taky jsem ji v práci docela často jezdil a v zimě často zážitek na celej den :kuk:

Ahoj kuci.Nevíte někdo jestli náhodou někdo z Vás a z Vašeho okoli neprodává Superba?

• Autor

Mifi prodava svyho krasavce na 18" v TDi :)

Fakt? A mužeš sem dát odkaz prosím kol5

Brý jitro a pohodovou sobotu a vůbec celý víkend přeje Morava.Tak nám za pár hodin začne platit letní čas a stím by už to zatracené počasí mohlo jít do hajzlu.

Jinak stavím na čaj,tak se klidně přidejte

Přesně Vicku jak píšeš - už by mohla jit zima do... lol

Dam si kofí a míchaný vajíčka se slaninkou prosím - a hle - manželka to zrovna nese :smich::smich:lol

• Autor

Klucia to jsem myslel,ze budu prvni :p

Krasny dobry Rano ..jdu si namazat neco dobreho ksnetku :p

Dobré ráno a jeden čajík a párečky :D

Zažeňte tu zimu už do p....e ať můžu jít něco dělat na autí :) Pěknej víkend všem

Klucia to jsem myslel,ze budu prvni :p

Krasny dobry Rano ..jdu si namazat neco dobreho ksnetku :p

to musíš brzy vstávat Petříku a ne se vyvalovat... lol

Dobré ráno kluci,tak čajík už mám v sobě a počasí vypadá slibně :) asi pujdu na projíždku,snad už ten snih dá pokoj u nas je 9.st.C :p Hezký den vám přeju :)

Dobré ránko všem.Kdy že se posouvá ten čas?

Z dneška na zítřek ve 2hod.ráno.O hodku dopředu :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.