Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,tak po práci a návštěvě mamky doma.

Petíku dík za nabídku,mamka je v Pírkově sanatoriu a na nic si nestěžuje,takže žádný problém

Ještě jednou děkuji za ochotu.

Dám si tady v hospůdce jedno studený a jdu odpočívat,zítra mě čeká pěkná dálava,Praha-Brno-Berlín-Brno a Praha,tak musím být fit.

Tak na Pirkáči dělala poslední půl rok ;) Předtím ve špitále. S čím tam mamku máš ? Manželka dělala v 1.p. - jsou tam pěkný sestřičky co ? :smich::smich::smich:

Editováno: , autor: Petik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobré jitro po dlouhé odmlce klucí a Janí! :D

Řeknu Vám, že cesta u úterý večer od Ostravy byla jedna velká katastrofa. Jelo se furt okolo 70km/h, proti mě vločky jak hovado, že sem měl strach, aby mi neprorazily okno. Viditelnost nula a pak mi do toho ještě vodešel stěrač, že sem co chvili stavěl na krajnici a zametal sklo ručně.. Mazac :(

ale víkend už je za dveřmi a nad Prahou sun!!!

Odkaz ke komentáři

:palec2: :palec2:

Krušnohorci zdraví bandičku SUPerbáků ! ;)

Tady je nádherné "psí počasí" a tak mi nezbylo, než "sup.black.cusket" ručně umýt a dát spinkat do "garsonky". Slavnostně jsem v úterý otočil na tachometru pět trojek (33333) km a tak jsem mu k tomuto výročí "nadělil" sportovní vložku vzduchového filtru (celokovovou) a provedl výměnu motorového oleje. Hned jsem zjistil, při výplachu, jaký karbonáty se za posledních 5000 km vytvořily. Samá "kaše", prostě

HUMUS. Tak jsem to radši propláchl po všech předchozích peripetiích dvakrát, ted se mlaská...

ˇ Už aby vylezl ten puchejř na nebíčku, ať mu můžu nadělit (VICKOVO) letní gumičky a trošku "prohnat perka".

Co SEJDIS, už alespoń rehabilituješ, aby jsi byl ve formě na ŠUMAVU. Můžeš klidně v pívu, já to taky tak dělám.

Jdu makat na "pastoušce", jsem rád, že se mi po tahanicích s "PRASOPSY" z 02 Telefonica podařilo zprovoznit NET a můžu čítat NAŠE stránky. Ahoj a POHODU Všem !

:palec2: :palec2:

Editováno: , autor: Mafy.007
Odkaz ke komentáři

Nazdárek bando :), tak už jsem konečně taky doma. Cesta do Turnova se mi trochu protáhla, na cestě zpátky mi vystoupila kardanka z iveca.

Jinak doufám, že o víkondu bude hezky. Dneska u nás přes den 10° a to už bylo celkem příjemný...

Tome s tou Ostravou jsi mi to úplně připomněl. Taky jsem ji v práci docela často jezdil a v zimě často zážitek na celej den :kuk:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...