Petik Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Ahoj všichni,tak po práci a návštěvě mamky doma.Petíku dík za nabídku,mamka je v Pírkově sanatoriu a na nic si nestěžuje,takže žádný problém Ještě jednou děkuji za ochotu. Dám si tady v hospůdce jedno studený a jdu odpočívat,zítra mě čeká pěkná dálava,Praha-Brno-Berlín-Brno a Praha,tak musím být fit. Tak na Pirkáči dělala poslední půl rok Předtím ve špitále. S čím tam mamku máš ? Manželka dělala v 1.p. - jsou tam pěkný sestřičky co ? Editováno: 26. Březen 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Nazdárek partičko, tak dnes jsem tu první já. Tak připravuju kávu, kdo si dá? Jinak u nás je zataženo, snad o víkendu bude líp. Tak si v klidu odpracujte pátek a těšte se na víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ahoj Luky, jedno si dam - potrebuju ho jako sul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 čus kucí i já si dám kofííí plíís jinak úspěšný den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dobré jitro po dlouhé odmlce klucí a Janí! Řeknu Vám, že cesta u úterý večer od Ostravy byla jedna velká katastrofa. Jelo se furt okolo 70km/h, proti mě vločky jak hovado, že sem měl strach, aby mi neprorazily okno. Viditelnost nula a pak mi do toho ještě vodešel stěrač, že sem co chvili stavěl na krajnici a zametal sklo ručně.. Mazac ale víkend už je za dveřmi a nad Prahou sun!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 čus Tome,znám občas hororové cesty do OVy a když se něco vysere,to je panečku bašta,to znám velmi dobře...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 JJ, stane se. A co tvoje noha? Ještě ji cejtíš? Doufám, že už ne a jestli jo, tak si vyper ponožky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 JJ, stane se. A co tvoje noha? Ještě ji cejtíš? Doufám, že už ne a jestli jo, tak si vyper ponožky Týý woe Hampejzníku,počkej až tě uvidím,já ti dám vypraný ponožky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No však vymejšlím, jak vyšetřit čas a přijet tě poznat. Ale teď nevím, jestli můžu, pač Mistr "stejkvonda", tak se bojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 neboj,nyní maximálně holí tento víkend mám výjmečně volný klidně i motokáry,já tedy jenom na pokec a čumendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdar bando já mám víkend v plném proudu, dnes odpoledne jedu konečně na tu geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) :palec2: Krušnohorci zdraví bandičku SUPerbáků ! Tady je nádherné "psí počasí" a tak mi nezbylo, než "sup.black.cusket" ručně umýt a dát spinkat do "garsonky". Slavnostně jsem v úterý otočil na tachometru pět trojek (33333) km a tak jsem mu k tomuto výročí "nadělil" sportovní vložku vzduchového filtru (celokovovou) a provedl výměnu motorového oleje. Hned jsem zjistil, při výplachu, jaký karbonáty se za posledních 5000 km vytvořily. Samá "kaše", prostě HUMUS. Tak jsem to radši propláchl po všech předchozích peripetiích dvakrát, ted se mlaská... ˇ Už aby vylezl ten puchejř na nebíčku, ať mu můžu nadělit (VICKOVO) letní gumičky a trošku "prohnat perka". Co SEJDIS, už alespoń rehabilituješ, aby jsi byl ve formě na ŠUMAVU. Můžeš klidně v pívu, já to taky tak dělám. Jdu makat na "pastoušce", jsem rád, že se mi po tahanicích s "PRASOPSY" z 02 Telefonica podařilo zprovoznit NET a můžu čítat NAŠE stránky. Ahoj a POHODU Všem ! :palec2: Editováno: 27. Březen 2009, autor: Mafy.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Strejdo MAfi krasne jsi to napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Nazdárek bando , tak už jsem konečně taky doma. Cesta do Turnova se mi trochu protáhla, na cestě zpátky mi vystoupila kardanka z iveca. Jinak doufám, že o víkondu bude hezky. Dneska u nás přes den 10° a to už bylo celkem příjemný... Tome s tou Ostravou jsi mi to úplně připomněl. Taky jsem ji v práci docela často jezdil a v zimě často zážitek na celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ahoj kuci.Nevíte někdo jestli náhodou někdo z Vás a z Vašeho okoli neprodává Superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Mifi prodava svyho krasavce na 18" v TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Fakt? A mužeš sem dát odkaz prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Brý jitro a pohodovou sobotu a vůbec celý víkend přeje Morava.Tak nám za pár hodin začne platit letní čas a stím by už to zatracené počasí mohlo jít do hajzlu. Jinak stavím na čaj,tak se klidně přidejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Přesně Vicku jak píšeš - už by mohla jit zima do... Dam si kofí a míchaný vajíčka se slaninkou prosím - a hle - manželka to zrovna nese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Klucia to jsem myslel,ze budu prvni Krasny dobry Rano ..jdu si namazat neco dobreho ksnetku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobré ráno a jeden čajík a párečky Zažeňte tu zimu už do p....e ať můžu jít něco dělat na autí Pěknej víkend všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Klucia to jsem myslel,ze budu prvni Krasny dobry Rano ..jdu si namazat neco dobreho ksnetku to musíš brzy vstávat Petříku a ne se vyvalovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobré ráno kluci,tak čajík už mám v sobě a počasí vypadá slibně asi pujdu na projíždku,snad už ten snih dá pokoj u nas je 9.st.C Hezký den vám přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobré ránko všem.Kdy že se posouvá ten čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Z dneška na zítřek ve 2hod.ráno.O hodku dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.