Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jasná zpráva.Díky!

Jinak kdyby z Vás někdo věděl o nějakém zachovalém Superbu tak prosím o info.Kamarád shání ale chce jasný původ a stav.

Ale vždyt tam neni cena! :help:

Delfy u Vas je hezky ? To jste sand jedini. Tady chčije a chčije... Chtěl jsem jít s malym ven, ale v tomhle na to prdíme.

Východní Čechy-Hradec Králové-zataženo ale nechčije...zatím! :aggressive:

Krásné sobotní ráno všem,dám si jednu kávičku.

Včerejší cesta docela mazec,krásně jsem se projel celých 1120Km.

to Petík:Mamce dělali umělí kloub do kolena,leží ve druhý patře.Nastoupila v neděli a teď v pondělí už jde domu.Tam to jde jek na běžícím páse.Sestřičky tam jsou docela sjízdný!!!! :t:D

• Autor
Ale vždyt tam neni cena! :help:

Rome on ho nema na bazaru,ale uz nekolikrat ho tu klukum nabizel :)

Je pry TipTop cenu z hlavy nwm ale vim,ze je k mani :)

Dobré ráno kluci tak tady svítí sluníčko a je dokonce teplo se máme že?

Dobre rano - ja asi vyrazim na sev.moravu - tady pořád chči.. a chči..

brej morgen uličníci :t tady je zataženo,jééé pardon,já mám zatažené závěsy lollol .......co budeme dělat ;)

Hezké poledne a doubrou chuť! Bude kuřátko s brambůrkem.

U nás jinak celkem pěkně, zataženo a 11°C. Odpoledne mám pracovní tak doufám, že to přežiju :)

Ahoj Jardo, já mám odpoledne u tchýně, tak taky doufám, že to přežiju lol

Dobre rano - ja asi vyrazim na sev.moravu - tady pořád chči.. a chči..

Tak jo přijeď :p

Tak jo přijeď :p

já nemůžu :feve: přijed ty kol5lol:smich:

Delfy u Vas je hezky ? To jste sand jedini. Tady chčije a chčije... Chtěl jsem jít s malym ven, ale v tomhle na to prdíme.

Taky u nas zapršelo,ale jen málo ;) Až bude nekdy lip tak se sejdeme třeba v České lípe,máme to oba na pulku cesty a nebo jak budu mit cestu do Ml.Bolky tak se stavim na pokec a jak kola už budou?To budeme jak dvojčata vedle sebe :smich::)

Kola by meli v pondeli prijet. A v patek jedu pracovne do Lipy a Dečína - jak jsi na tom ty ?

Tak to se mužeme sejít v N.Boru,ty pak jedes přes Práchen a na Kamenici vid?Ja bych tam mohl byt tak kolem 3hod.jestli to neni pozdě na tebe ;) V kolik pojedeš zpátky z Děčína?

Jo delfy pojedu tudy, ale uz nejak kolem 11hod. Z Decina musim do Liberce, coz bude cca kolem 13hod - klidne zajedu i do Vandaku, jestli se muzes utrhnout z prace...

Tak to je super,kdyby jsme se dohodli na 13:15hod.na pumpě,budeš ji mít po cestě a pak mužeš jet přes Německo do Lbc.je to kratší(40km),vyjedeš v Hrádku nad Nisou a pak už seš skoro v Lbc.tak si pak dame čislo a dohodneme to v týdnu.Doufam,že budeš mít kola,to bych mohl říct Vlastovi at tam taky přijede,jestli bude mít čas. :)

Ahoj partičko, tak jak se vám vede. Já mám relax víkend. Venku je hnusně tak ležím u TV. Tak si užívejte volna jako já.

To Romariooo já bych své prodal, ale na to byste asi neměli :)

Delfy kola urcitejeste nebudou - Tomasony maj dorazit v po nebo ut a pneu koncem tydne. Ale koukal jsem na tvou fotku a vypadaj fakt dobre - uz se na ne tesim. Cislo ti poslu do SZ a v tydnu se domluvime...

Dobré ránko všem. Stavím na čajík a přeju všem příjemnou zábavu u prvního startu Formule 1!!!

ahoj ,také koukám na F1 a nejvíc jim závidím počasí :p

hezké ráno kluci a Jani - počasí maj fakt luxusní :palec2:

Dobré rano kluci,nebojte se,taky se toho pěkného počasí dočkáme :) u nás svítí sluníčko,jdu si dát čaj a bábovku,hezkej zbytek víkendu všem :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.