Březen 31, 200916 r krásné ráno partičko.Tak jsem zase po šichtě.Počasí se umoudřilo a na nejbližší týden má být opravdu jaro takže je třeba toho využít.
Březen 31, 200916 r :palec2: Čau Sejdiku ! Jak "hezký večer..???" To jde "De Pejrak" (taky pajdal, pokud mě pamětˇmeklame...) za svou "Angelikou" do "budníku" hrát nějakej "přátelák" nebo CO ?? Vypadl jsi HOCHU z fachy, já jsem si teď umyl tlapky a za pár bonusů (kladných na kapesném) vysomroval na synkovi, že si vlezu na comp a "požvatláme", a Ty takhle ??? Ať děláš, co děláš, hlavně se nám "SYNKU", na tu ŠUMAVU, uzdrav ! ... Krušnohorci, stejně jako ostatní "SUPmančaft" se na Tebe těší. VTIP pro dnešní den.: Miláčku, Ty máš tak nádherně hebké nožičky, čím si je, prosím Tě depiluješ ? Já nemusím, mně je dvanáct... Zdááár Mafíku to víš ,že udělám vše abych dorazil na sraz,nenechám si ujít ty Vaše krásný drštičky
Březen 31, 200916 r Hezký a slunečný ráno všem. U nás je krásně a sluníčko. Už se těším až si přes týden umyju autí Tak hezky pracujte a ať vám to dnes uteče.
Březen 31, 200916 r Autor Cus kluci ... Jak tak procitam SI sekci tak si myslim,ze nas moc v oblibe forum nema Stava se z nas Rebel Superb individual Forum :D
Březen 31, 200916 r Asi jak kdo a komu se nelíbíme, tak ať si nás nevšímá ne. Nikoho nenutíme sem chodit. Ale myslím, že většině jsme spíš fuk. Každý má své oblíbené auto a mi máme hold to lepší tak závidí. Nééé dělám si srandu, ať nikoho zase nepobouřím.
Březen 31, 200916 r Krásné jarní odpoledne klucí a Janičko. Tak po práci,dám si jedno studený,ať ten krásný slunečný den zapiju a ať počasí vydrží i nadále
Březen 31, 200916 r Krásné jarní odpoledne klucí a Janičko.Tak po práci,dám si jedno studený,ať ten krásný slunečný den zapiju a ať počasí vydrží i nadále týýýý jooo Novááááák je tu zdar Jířo
Březen 31, 200916 r Autor Taky nechápu No tak nemyslel sem to jako,ze kazdy ... Ale kdyz ctu co tady napisou nekteri z rad ne-Superbu To mate jedno
Březen 31, 200916 r sorry Petříčku,ale já jsem nic nezaznamenal,až na toho blba a ten ode mě 100% varování
Březen 31, 200916 r Autor ty mas aspon ruce Ja jen jednu a jeste levou .... :D A ktomu vsemu mne dneska ucitelka na Fyziku bez litosti nechala napsat pisemku,kdyz vi,ze nemuzu psat
Březen 31, 200916 r no teda to je ale zlá pí učitelka,fuj ..to já bych tě bez lítosti vytáhl k tabuli,když nemůžeš psát
Březen 31, 200916 r ještě dovětek,psal jsi,že máš volnou pouze levou ruku? a není to jedno,když máš obě ruce levé
Březen 31, 200916 r Autor ještě dovětek,psal jsi,že máš volnou pouze levou ruku? a není to jedno,když máš obě ruce levé Woe dit si rejpej tobe auti neumeju na srazku
Březen 31, 200916 r Klucí, tady to dneska ale žilo!! Sem se skoro zapotil, jak jsem to čet Tak pěkný večír
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.