vick Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 krásné ráno partičko.Tak jsem zase po šichtě.Počasí se umoudřilo a na nejbližší týden má být opravdu jaro takže je třeba toho využít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Bry tro, dám jeden čajík a letím za prací. J-Novis: Díky, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 :palec2: Čau Sejdiku ! Jak "hezký večer..???" To jde "De Pejrak" (taky pajdal, pokud mě pamětˇmeklame...) za svou "Angelikou" do "budníku" hrát nějakej "přátelák" nebo CO ?? Vypadl jsi HOCHU z fachy, já jsem si teď umyl tlapky a za pár bonusů (kladných na kapesném) vysomroval na synkovi, že si vlezu na comp a "požvatláme", a Ty takhle ??? Ať děláš, co děláš, hlavně se nám "SYNKU", na tu ŠUMAVU, uzdrav ! ... Krušnohorci, stejně jako ostatní "SUPmančaft" se na Tebe těší. VTIP pro dnešní den.: Miláčku, Ty máš tak nádherně hebké nožičky, čím si je, prosím Tě depiluješ ? Já nemusím, mně je dvanáct... Zdááár Mafíku to víš ,že udělám vše abych dorazil na sraz,nenechám si ujít ty Vaše krásný drštičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Hezký a slunečný ráno všem. U nás je krásně a sluníčko. Už se těším až si přes týden umyju autí Tak hezky pracujte a ať vám to dnes uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 bon džorno sinory i si sinorina Gde mám kafíško s mlíškem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 vy jste pracovitý celý den tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Cus kluci ... Jak tak procitam SI sekci tak si myslim,ze nas moc v oblibe forum nema Stava se z nas Rebel Superb individual Forum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Proč myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Reakce ostatnich,kdyzsi pisu po sz apod. je to jasny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Asi jak kdo a komu se nelíbíme, tak ať si nás nevšímá ne. Nikoho nenutíme sem chodit. Ale myslím, že většině jsme spíš fuk. Každý má své oblíbené auto a mi máme hold to lepší tak závidí. Nééé dělám si srandu, ať nikoho zase nepobouřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Krásné jarní odpoledne klucí a Janičko. Tak po práci,dám si jedno studený,ať ten krásný slunečný den zapiju a ať počasí vydrží i nadále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Fííha nas tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Proč myslíš? Taky nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Krásné jarní odpoledne klucí a Janičko.Tak po práci,dám si jedno studený,ať ten krásný slunečný den zapiju a ať počasí vydrží i nadále týýýý jooo Novááááák je tu zdar Jířo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Taky nechápu No tak nemyslel sem to jako,ze kazdy ... Ale kdyz ctu co tady napisou nekteri z rad ne-Superbu To mate jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 sorry Petříčku,ale já jsem nic nezaznamenal,až na toho blba a ten ode mě 100% varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ok tak se to zda treba jen Mne sejdiku copa delas celej den ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 co dělám ? sedím na dispečinku a pracuji,co zvládnu rukama a čumím na forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ty mas aspon ruce Ja jen jednu a jeste levou .... :D A ktomu vsemu mne dneska ucitelka na Fyziku bez litosti nechala napsat pisemku,kdyz vi,ze nemuzu psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 no teda to je ale zlá pí učitelka,fuj ..to já bych tě bez lítosti vytáhl k tabuli,když nemůžeš psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ještě dovětek,psal jsi,že máš volnou pouze levou ruku? a není to jedno,když máš obě ruce levé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 no nic,grejt pokec dnes tak zítra zasráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ještě dovětek,psal jsi,že máš volnou pouze levou ruku? a není to jedno,když máš obě ruce levé Woe dit si rejpej tobe auti neumeju na srazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Klucí, tady to dneska ale žilo!! Sem se skoro zapotil, jak jsem to čet Tak pěkný večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 I Tobe Hampi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.