Sejis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 hezounká snídaně,díky Jířo jinak dobré dopoledne pšátelé a pšátelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Jiříku Jiříku, ty zas nic neděláš... Jsme zrovinka na obědě s Hampejzem - mňam mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Jiříku Jiříku, ty zas nic neděláš...Jsme zrovinka na obědě s Hampejzem - mňam mňam jááá cííí takýýý hadi ušatý mám hlad jako polskej zájezd Editováno: 1. Duben 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobré odpoledne bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 dobré odpoledne kluci, venku už to konečně vypadá jak na jaře, tak asi zítra vytáhnu in-liny, ale ještě musím přemluvit Víťu ať si je taky pořídí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 hezké odpoledne i Vám drštičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Nazdar ksichtíku a ostatní Koukám, že už máte pomalu hotovo, to tiše závidím. Já jsem přišel nakouknout a zase se jdu potopit do výru tabulek a prezentací Asi ani fotbal dneska nestihnu Jinak Petík, díky za pohodovej oběd a Jiříku Novíku, sry, příště to vyjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak pánové a dámo, mám pozitivní info od Bratra: - Polotrika vyjdou zhruba okolo 350,-/ks, Budou celá černá, 100% bavlna. Na zádech bude klubová samolpka (potisk) a na levém prsu výšivka Superb. Barvu výšivky a potisku navrhuju stříbrnou nebo bílou? - Budu mít i návrhy pro slečny, takže může být i pro Janičku a drahé polovičky. Poprosil jsem o návrh černého trička s výstřihem (ať Vám to holky sluší ). Můžete přidat objednávky. Luky15: chlape, potřebuju poslat do majlu křivky loga a nápisu superb v co nejvyšším rozlišení. No, myslím, že na srazu budeme v uniformě Tak klucí, holký, objednávejte. Rád bych udělal uzavírku ke konci příštího týdne. Kdo sem moc nechodí, tak je pls kontaktujte!! Jo a doufám, že mi nikdo necukne, pač to vemu finančně na sebe a zkásnem to pak osobně. Kdo nepřijede na sraz, tak poštou a platba na účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Nazdárek, od včera ležím doma zase s horečkou. Zrovna když je venku tak pěkně. Nikdo mi to nepřeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak jak se vám vede. Logo ti pošlu Chystám se na večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 to snad ne.... kazdej tu rika ze ma pekny pocasi a tady se uz druhy den neukazalo slunko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 V Praze to taky dneska nebyla sláva, ale aspoň neprší a je teplejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hapmi obed byl super_b Ty trička - nechtělo by to i na zádech výšivku, ať to chvili vydrzí... Je mi jasny ze to zvedne cenu, ale preci mame Supa a do auta taky davame nejaky kačky, aby se nam libil, tak ty tricka zvladnem, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Petíku, neblázni To ti zvednu v téhle velikosti cenu tak o 300,- na triko a to sem ještě optimista Krom toho tě to bude tlačit až se opreš. Výšivku na zádech jsem ještě neviděl Pokud to někdo nepodpoří, tak bych to neřešil, když se nebudeš zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 OK - máš recht - ale až se uvidime, tak ti to vysvětlim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak na to si počkám Nedělej machry a objednej triko manželce, ať jezdíte stylově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ahojky kluci rychle neco na stul a jdeme koukat na Fotbalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Co to je fotbálek Ono se něco hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ale Luky Cesko - Slovensko Asi jsem se blbe vyjadril Fotbal se hraje Jinak kluci u nas dneska temer palermo 15°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak to jo, tak ať vyhrajeme Nejsem moc fotbalovej, vlastně neznám žádnýho hráče ani klub Ale našim držim palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak sem sliboval foto supa s novýma kolama a u nás od rána bylo hnusně a mrholilo do toho.Tak snad zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hezký večer všem,tak tady to jede,ouuuu trička - to bude mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Si piš draku už máš kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Si piš draku už máš kola? Už je mám v laku,ale obouvat budu až příští týden,tak je vyzvednu z lakovny až ve středu. A na ně přijdou nový pneu Firestone FSZ90 Editováno: 1. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Pěkný, jsem zvědavej jak to bude vypadat. Jestli je to fakt jak nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.