Duben 3, 200916 r Tome nejaky pecivo by nebylo ? Dal bych si vajicka se slaninkou - to sladky az k odpoledni kavičce
Duben 3, 200916 r ahoj Sejdo ,chodim sem pravidelne a delam ticheho pozorovatele....jinak se mam pracovne a to dost tak relativne na nic neni cas. V sobotu jedem do Brna na motokary s kamosem tak se tesim , kdo prijede taky? ihihi jinak co zraneni? uz muzes litat? no právě,vždy načuhuješ jako divizna,ale nevejdeš dál nelítám a ještě dlouho asi né,jak jsem psal budu rád,když to stihnu do srazu a to jsem včera sebou seknul na dispečinku
Duben 3, 200916 r Janička je nejlepší !!! Víťo taky ti takhle podstrojuje ? Zdar chlape.Vypadá to opravdu skvěle jenže opravdu jen vypadá.Tím nechci říct že Janinka neumí vařit jenže já mám strašně rád cibuli a to ona nemusí,takže když vajíčka tak jedině sám.A na velkém množství cibuličky.
Duben 3, 200916 r Jinak krásný už třetí slunečný den 5 a půl partičko.Dnes to vypadá,že dokončím leštění autiho+asi se vrhnu na interiér.Pak ho zase na tři dny schovám do garáže,páč od zítřka mám denní.Takové počasíčko by mohlo být už napořád a vůbec bych se nezlobil. Jen ti zatracení cestáři by už mohli začít úřadovat.Jednak je všude plno děr a jednak ty šutry a štěrk podel cest to mě ničí.Čisté auto,předemnou náklaďák vjede do toho štěrku a bum ho,auto mám prachovou peřinu
Duben 3, 200916 r Zdar chlape.Vypadá to opravdu skvěle jenže opravdu jen vypadá.Tím nechci říct že Janinka neumí vařit jenže já mám strašně rád cibuli a to ona nemusí,takže když vajíčka tak jedině sám.A na velkém množství cibuličky. ty jsi teda kecka náhodou včera jsem na vajíčka měla chuť
Duben 3, 200916 r Ahojda všem, takže v sekci trička již jsou vidět velikosti a vše co potřebujete pro výběr. Zde přidávám jeden náhled, ať vidíte jak to bude vypadat a můžete přiobjednávat. Luky: Díky moc za křivky!! Upraveno Duben 3, 200916 r od Hampejz
Duben 3, 200916 r Jéé vajíčka, mňam. Nevím jestli je to práškama, ale jak mám tu teplotu tak žeru jak mlejn A zrovna je venku tak nádherně...
Duben 3, 200916 r ahoj všem - už jsem doletěl domu a to doslova Dnes jsem byl za Delfynem - mame vyfoceny dvojčata, tak sem večer hodim foto - ted nestiham. Cestou domu jsem se stavil v servisu, neb mi neco tluce na aute a zaclo blbnout řazení a zjistili mi spatnej homokinetak a asi mi jde do hájíčka zelenýho spojka
Duben 3, 200916 r Jinak Hampi Fast and Fourious docela dobry, jen jdi - jednicka byla stejne nejepsi, Tokio drift me zas vubec nebral.
Duben 3, 200916 r Aci, tak stloustneš při nemoci a spapáš všechny zásoby ? Je potřeba tělu pomoct aby mohlo bojovat s bacilama
Duben 3, 200916 r Zdravím bandičko,tak jsem konečně dorazil dom. Cesta pohoda,dobrá hudba a počasí přímo koupací,tak jsem cestou zpět hodil dvě hoďky v Tropical islands a procachtal tělíčko v mořské vodě .Fakt pecka,výborný relax,všem doporučiji!!! Upraveno Duben 3, 200916 r od j-novis
Duben 3, 200916 r Taky se chystám tam jet, prej je to tam hezký, ale je tam prý hrozný vedro. Vedro tam je pekelný,fakt jak v tropech,ale chce to na dýl,aby jsi to stihl prolést všechno,včetně výřivek,masaží,lázní a barů.Dá se tam spát ve stanech na pláži,to musím taky vyzkoušet. Upraveno Duben 3, 200916 r od j-novis
Duben 3, 200916 r jj, tam se taky chystam - kamarad tam byl a fotky pekny... Kluci Bolka je 5min od jiste extraligy... Hampi dneska se to Slavce nejak nepovedlo Jeste ze v tomhle duelu fandim Varum
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.