vick Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak jsem dnes fotnul zvláštní úkaz.teda aspoň pro mě.Ještě jsem to neviděl.myslel jsem že už k nám letí Obama.No trošku jsem se spletl,ještě tu není,ale i tak vidět dvě různá letadla letět pospolu to se jen tak nepovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) ono se to zda ale ja myslim ze kazde letadlo leti v jine vyskove hladine.... nebo ne? Editováno: 3. Duben 2009, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 no právě že to tak nevypadalo.Letěli společně a byly to různé typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 no právě že to tak nevypadalo.Letěli společně a byly to různé typy. Podle fotky to vypadá,jako že je každý v jiné letové hladině,podle proudů co jdou za nima bych tipnul,že to horní o hodně víš. Čím je chladnejší vzduch,je kondenzační čára za letadlem větší a viditělnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 dobre sobotní ráno vsem - jdu delat snidani - venku budou dnes tropy - jedem s rodinou do Podebrad Hezký víkend vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Dobré ráno bando,to tady ještě všichni spíte venku máme krásně,po obědě se s přítelkyní chystáme na Sychrovské slavnosti u Liberce,nechce se někdo přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Dobré ráno bando,to tady ještě všichni spíte venku máme krásně,po obědě se s přítelkyní chystáme na Sychrovské slavnosti u Liberce,nechce se někdo přidat? Delfy co se tam deje ? Už jsem to našel - Velikonoční trhy - tak to asi pojedem Editováno: 4. Duben 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 dobré sobotní ránko,pujdu si udělat snídani a pak pujdu vyklidit supína.Po obědě pojedem s přítulnicí a ještě s kamarádem a jeho holkou do německa do bazénu.Cestou někde nafotím konečně supína a pak to hodím na forum.Tak užívejte slunečného počasí.čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Kam pojedete Peny ? Jednou jsem byl na vikend s manželkou v Kašperských horách a chtěli jsme jet do bazénu v Horažďovicích, ale v penzionu kde jsme byli ubytovany nám doporučili Zwiesel a nelitovali jsme - docela pecka - koupat se ve venkovním bazenu a kolem nas sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Nazdárek Petiku my pojedem do Waldmünchenu.Je to kousek za Domažlicema a je to tam fakt gut,tobogány a jak říkáš venkovní vyhřejvanej bazén je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Klucíííí, prosím o radu. Dnes se mi stalo že při nastartování mi začalo něco pípat jakoby hlubší tón než na připoutání, pak jsem dal ručku dolu a přestalo to. A pak jsem si všim, že při jízdě mi ručička na tachometru nejede plynule, sice jde podle rychlosti, ale pohupuje se o pár mm. Dofám, že to nebude nic hroznýho. Dejte mi prosím když tak vědět co s tím je nebo kdo by to mohl vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Don Džorno. Jak jste se vyspinkali do dalšího hezkýho dne? Jsem si dneska chtěl jít dělat na autě, leč budu muset makat Tak dobrou chuť už dělám vejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nazdarek lidicky, Hampi vajicka se slaninkou uz mam v sobe Kluci kdyby jste vedeli o nejaky slusny kratky Fabii 1 - motor 1.2 nebo 1.4 - vicemene na vybave nezalezi, najeto max cca 130tis, cena cca 80tis - bratranek shani... Diky za info. Uz nam to odstartovalo, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dobré ráno,po krásném víkendu je tu zase pracovní den,takže rychlou kávičku a do zaměstnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jak píšeš Jiříku. Už vyrážím směr Pardubky. Dneska to mám slušně nasekaný.... Jinak víkend bomba: lyže, matějská, fast and furios a Mortal kombat na PS3 proti kámošovi....ještě mít mašinu a vyrazit na projížku a jsem happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Příjemné dopoledne přeji bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nazdárek lidičky, koukám že dnes je tu nějak mrtvo. Tak co Sejisi půjdeme na oběd? Už mi kručí v břiše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 čágo Luky,šel bych,ale měl jsem pozdní snídani a jsem rozmlsaný po víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak já si dám i za tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak jak se vede bando? Zrovna jdu od doktorky, mám do soboty další balení antibiotik. Pak už to snad bude ok. Po cestě jsem si u číňanů vzal smažený vepř. nudličky k večeři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Zdar partičko,dnes jsem se konečně rozhoupal a přezul obě auta. Má nově nalakovaný kolečka na supa a vypadají fakt good,na fotce to není tak poznat. Krásný lesk a nový pneu,to se bude jezdit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Mno chlape, vypadá to ok. Tak to jsem zvědavej, až to uvidím. Lidi, tady to nějak hrozně umírá Žijete ještě? Se dejte do kupy (Aci, Sejdo) ať se všichni ve zdraví sejdem v květnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Čaute kucííí.Tak mi začal víkend.Zítra zase vyrazíme se supínem na projížďku a navštívíme Marka.Počasí má být good,tak se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No vida, docela uktuální. Na kolik vyjde láknout 4 kolečka Jirko ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No vida, docela uktuální. Na kolik vyjde láknout 4 kolečka Jirko ??? Unikátní to moc není,jsou normálně stříbrný ale s vysokým leskem.Na fotce to není vidět,navíc je to focený telefonem,takže nic moc. Kolik to vyjde nevím,lakoval mi to kámoš co má lakovnu a říkal to neřeš,takže fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.