j-novis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak já dneska tu hospodu zavřu,dám si ještě jedno a dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Dobré ráno bandičto,OTVÍRÁME Jednu raní kávičku. Připravil jsem něco k snídani,já na sladký moc nejsem,tak si dnes dáme dort trochu jinak. Editováno: 7. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Jiříku - ty jsi tu i spal, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Ahoj Jiříku - ty jsi tu i spal, ne ? Ahoj Petíku,nespal,ale skoro to tak vypadá. Nějak to tady umírá,nikde nikdo,účast na fóru slabá,asi mají všichni moc práce,nabo barví vejce či co? Editováno: 7. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 nazdar bando , asi se maji vsichni pracovne a nebo jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Brý tro. Dělám vodu na čaj.. Jojo, je to tak. Práce holt nepočká Je to na pikaču, ale ještě že je Šťastný km všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 dobré ráno ,moc starostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 dobré ráno ,moc starostí Čau Jiříku,jak se máme,co noha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jeden dortík s kafíčkem schovejte i pro mě Dnes to vypadá na pěknej den, tak si ho všichni užijte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 čágo Jiřiku,noha celkem dobré,sádra padá na pohublé nožce,už se těším až mi jí sundají,ještě 14 dní. Ale mám velký trabl se synem,leží na JIPce,těžký zápal plic a zánět pohrudnice....mám strach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To není dobrý,držím palce!!! Dnes mám trošku volnější program,tak kdž zbyde chvilka,cinknu a stavil bych se na kávu,když budeš na disp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To není dobrý,držím palce!!!Dnes mám trošku volnější program,tak kdž zbyde chvilka,cinknu a stavil bych se na kávu,když budeš na disp. rád tě uvidím,cinkni mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 rád tě uvidím,cinkni mi OK,zavolám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Tak já jdu vyrábět hodnoty,krásný den všem. Editováno: 7. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Sejdo, na tebe padá jedna pohroma za druhou. Držíme vám palce ať všechno dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Sejdo, na tebe padá jedna pohroma za druhou. Držíme vám palce ať všechno dobře dopadne. Bohužel je to tak,je toho více než dost. já ,acchilovka snacha žaludek,střeva vnučka starší denně punkce manželka opařená ruka syn na JIPce už by to chvilku stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak ať se z toho mladej Jirka rychle dostane, držím palce. Já jsem si teď s plícema taky užil, lítání po doktorech, rentgeny, rozbory krve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Dík Járo.dopoledne jsem za ním byl a za chvilku pojedeme opět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Krásné jarní odpoledne všichni,tak se zaměstnání doma,dnes to bylo opravdu zaměstnání a ne práce ,takhle by to mělo být,sedět na sluničku,popíjet kávu a koukat na holky!!!Hold kozí počasí je kozí počasí. Jiříku,vy zdravotníci furt musíte být v nějakém špitálu,se bez toho neumíte obejít? Ať to mladýmu dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jj Jiriku, taky drzime palce - vy zdravotnici si to musíte vždycky vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Sejdo pozdrav mladého od 5 a půl party.Držíme palce.Sakra chlape máš to pech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Brý večer? Tak já se vrátil z hokeje se skaženou náladou a co to tady čtu Sejdo, ty si vybíráš smůlu na celej život dopředu, co? Tak ať je to všechno šťastně a rychle za váma!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Takže otvírám dámo a pánové - to bych chtěl vidět hospodu kde maj open od 6:00 Prima den vsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 dobre rano do hospody u chcipaka....tady je fakt ale mrtvo Tak pěkný den všem lidičkové!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hezké ráno všem bando. U nás je ukázkově už po ránu. Je jasný, že začíná být teplo, tak každej je raději venku než v hospodě. Doufám, že počasí vydrží i na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.