vick Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Zdárek kamarádi,tak u nás se zas po nebi chvíli honí mraky a chvíli je slunečno.Hold aprílové počasí.Ale je krásně teplo.No a dnes mi končí víkend a zítra už mám noční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak to nic moc Vicki.Já ještě zítra a pak konečně prodlouženej víkend.Jinak pohůdka.Supína o víkendu umeju a vemu ho po zimě voskem,aby se zas lesknul.Tak dobrou chuť pokud obědváte jak já.čusky a užívejte slunečního počasí. Sejdo a tobě hodně sil,snad bude co nejdřív zdráv a ty taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ládo díky,snad bude lépe.......Jiřik ml. moc děkuje všem a moc pozdravuje a těší se na nějaký srázek s námi,byt má oktu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Klucí, tady to dneska ale žije Jsem se zapotil, než sem to přečet. Ten víkend závidím. Já zítra i v sobotu arbeit Už jezdím měsíc s nalakovanou jednou stranou brzdičů a ne a ne se dostat k tý druhý No aspoň se nám finaluzije tričko. Za chvilu hodím fotku do správné sekce, ovšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Koukám, že jsem zavíral a i otvírám Takže dobré ráno, stavím na čaj, kávu a dávám rozpéct croasanty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jsem ti říkal že jsi pořád nalezlej v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ahoj bando, tak jedno rychlý kafe ať jsem připravenej pracovat, je tu konečně pátek a free víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Krasne Ranko kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak zase je čas oběda a já si v pohodlí domova dávám zapečený těstoviny a i vám ostatním dobrou chuť .Víkend před námi a ještě prodlouženej,tak ho užívejte ve zdravý a pohodě.čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Zdarec mládenci.Přeju Vám všem pěkný víkend.Já za chvíli vyrážím na šichtu.Jinak bych potřeboval help.Odlízá mi na jedněch dveřích trošinku ta chromová lišta.Nevíte co pod to kápnout aby se zas chytla?Opravdu bych ji nerad strhával a znovu lepil.Díky předem za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Vicku, přidám se k dotazu. mám to samé. Dokonce mi prodejce tvrdil, že již předtím ji měnily předchozímu majiteli, protože se mu odchlipovala. A ted to delá znova a víc a víc?? Co s tím? Krásné odpo a ještě hezčí víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Kluci asi nejlepsi bude kdyz to nahrejete, sundate, pod lsitou odmastite a vycistite a Fixaci od 3M o5 pridelate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dobré odpoledne bandičko,konečně dopracováno a víkend je tu.Dnes jsem by v Německu,mají státní svátek,všude klid,nikde ani noha a kolo,cesta úplná pohoda.Teď bych si dal jedno studený,abych ty kilásky spláchnul a budu odpočívat. Sejdo jak to s vámi vypadá,doufám že lepší. Hampi,jen pěkně pracuj,jsi v produktivním věku,pak už to nedohoníš!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jiříku, ty kluku jeden drzá Zdravím při večeru. Dal bych si finskou jinak v triko tématu je první demo vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Bon džorno seňorové a seňoríno Jak jste se vyhajali do dalšího krásného dne? Já si letím umejt autíčko, než vyleze sluníčko a pak musím za prací. Tentokrát na pouť do Kutné Hory (teda ne že bych patřil ke klanu Kočkovejch:) ), ale máme to menší show. A zítra si chci ještě naposled zalyžovat. Tak krásný den všem a papa lala papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dobré sobotní ránko,dám si jedno kafíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Koukám,že to tady žije,jsem asi jediný,co chodí o víkendu do hospody!!! Krásné počasí nám přeje,tak jsem trochu zapracoval a natřel brzdiče u BMW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Nazdárek, tak se přidám i já abys tu nebyl sám. Dnes jsem si umyl auto, tak se zase leskne. Tak si užijte zbytek víkenda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Kluci asi nejlepsi bude kdyz to nahrejete, sundate, pod lsitou odmastite a vycistite a Fixaci od 3M o5 pridelate Petříku to je právě to co nechci.Sundávat to.Zatím mám tu lištu jen tak lehce odchlíplou snad jen cenťák od kraje a není to tak že by trčela ale moc už nedrží.Zkusím pod to něco kápnout a přitlačím to něčím a uvidím.Zvolím asi tu věc co se tím lepí okna.Uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 kluci dneska byl vyslap jako prase, snad 10 km a jsem utahanej....tak si du dat neco studenyho a pujdu kutit solar pro bazen aby se dalo uz brzo koupat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Hezký povečer, Víťo, měl jsem stejnej problém. Měl jsem ji vzadu na dveřích taky odchlíplou a než jsem to stačil přilepit tak mi kámoš otevřel zadní dveře dřív než přední a sešrotoval ji. Takže musím koupit celou za 1300 Ale přilepit to jde dobře např. "konstrukčním lepidlem", mají takový malý tubičky, např. v Obi. Je to hustej tmel a drží fest. Opatrně bych odstranil ten kousek pěnový lepenky, odmastil a bude to držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ace: tak to taky zkusím opravit Dneska jsem si užil sluníčka. Ráno jsem umyl auto a než se ta žlutá potvora vyhoupla úplně nahoru, tak jsem zkusil černej vosk od želvy a můžu všem doporučit. Opravdu to kryje rýhy. Samo ne vše, ale hodně jich zmizelo, respektive jsou hůře k naleznutí Bohužel po cestě jsem projel kolem pole, kde voral traktor a je to zase zaprášený no a ještě mi frajér přede mnou střelil kolem šutr takovou silou, že mě čeká vyměnit okno Takže další den bez auta, který mě živý Už se těším na zítra. Jedem si ještě naposled zalyžovat! Krásný večer všem a kdo neviděl, doporučuju TV NOVA a vratné lahve! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Hlavně se ani nepokoušej tu chrom linku sundat. Jde to, ale pak už nikdy nebude 100% rovná a bude to vidět. Jinak s tím polem máš recht, je to zákon schválnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Brý jitro partičko,otvírám hospůdku.Přeju všem krásný den. Jardo udělám to jak říkáš.Zatím se to ale odchlipuje tak málo(naštěstí),že se ani pod ní nedostanu abych to tam odmastil.Zkusím tam něco natlačit a uvidím jak se to chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.