Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Okay, zapátrám...

Edit: tak jsou 2 možnosti. Podle verze DXka. 1 verze se zapíná přes pin VID-ON, jen nevím jakým signálem. Nejspíš kladným napětím. A u druhé verze je potřeba změnit kódování, a říct navigaci, že je v autě TV tuner. Tato je to i u Supa, protože dle schémat je pin VID-ON nezapojen. Kódování viz.: http://de.openobd.org/ a nebo VIS ale teď ho nemám po ruce

Editováno: , autor: ace ventura
Vloženo

Nazdárek,tak zas je čas poledního klidu.Jak to jde?počasí nádherný a tak nálada je dobrá.Zatím se moc na srazík nehlásíte tak doufám,že to napravíte.Ty co se už přihlásili chválím :palec2:

Vloženo (editace)
Nazdárek,tak zas je čas poledního klidu.Jak to jde?počasí nádherný a tak nálada je dobrá.Zatím se moc na srazík nehlásíte tak doufám,že to napravíte.Ty co se už přihlásili chválím :palec2:

čua Ládo,koho ještě čekáš na sraz,nevím,proč tam nejsem napasaný,ale budíž ;) maximálně přijedou co si já myslím Paolo,Mafy.Ace Jára,Petříkovci a Jiřik Novis,pak již někdo pouze překvapí svou účastí ;):)

jinak zatím žádná sláva v účasti ;) prostě 5apůl parta :) a to chcete dělat klub,hm pro deset lidí :doh:skoda:

Editováno: , autor: Sejis
Vloženo
Lepší pořádná parta 5 a půl, kde se všichni znají než 1000lidí :)

no to zcela nepochybně :) ,ale klidně by to mohlo být třeba 20,30 schopných lidiček ;):)

Vloženo (editace)

Dobré odpoledne bando,po práci konečně doma.

to Sejis:Jiřiku,ty mažeš moje příspěvky,styď se!!!!!!!A nebo se bojíš,aby to nečetla manželka :smich:

Dnes jsem mluvil s kámošem,který si koupil supa a je tady už registrovaný jako Pleo,říkal jsem mu co a jak,tak se tu nějak objeví a představí.Taky jsme se dnes předběžně domlouvali na srazíku.

Editováno: , autor: j-novis
Vloženo
Dobré odpoledne bando,po práci konečně doma.

to Sejis:Jiřiku,ty mažeš moje příspěvky,styď se!!!!!!!A nebo se bojíš,aby to nečetla manželka :smich:

Dnes jsem mluvil s kámošem,který si koupil supa a je tady už registrovaný jako Pleo,říkal jsem mu co a jak,tak se tu nějak objeví a představí.Taky jsme se dnes předběžně domlouvali na srazíku.

to druhé lol:smich::smich:

zdáár Jířo :palec2:

Vloženo

čágo,čágo Jířo,Jiřik byl dnes propuštěn ze špitálu a zdá se v pohodě díky bohu,počítám,tak 14 dní doma a pak do háku :)

a já zítra na kontrolu a sundání sádry po 6 týdnech :palec2: těším se jako malé dítě na vánoce lol:):) ....pochopitelně bude následovat rehabilitace,tak snad sraz stihnu po svých :)

co ty co nového a co mamka v pohodě doufám :)

Vloženo (editace)

U nás všechno při starém,opět jsem se nechal přemluvit a začínám chodit hrát hokej,dnes jsem po dvou letech odvezl brusle do servisu a neděli jdu už na led.

Mamka v pohodě,pomalu rehabilituje a je spokojená.

Editováno: , autor: j-novis
Vloženo
co se týče výměny čelního skla, tak hledejte a ještě na tom vyděláte (tedy pokud máte připojištěný čelní sklo :) ). Já jezdím k borci, kterej mi dá buď novou dálniční známku nebo litr na benzín :) (samozřejmě o to navyšuje cenu a tu účtuje pojišťovně)

Petík: kupoval jsem toto a zde

Tome a jak to máš s pojistkou?Není pravda že když jdeš na výměnu skla a ikdyž ho máš připojištěné tak se to bere jako pojistná událost a ty ztrácíš něco na bonuse?Mám takový dojem že tyto praktiky pojišťovny mají

Vloženo
čua Ládo,koho ještě čekáš na sraz,nevím,proč tam nejsem napasaný,ale budíž ;) maximálně přijedou co si já myslím Paolo,Mafy.Ace Jára,Petříkovci a Jiřik Novis,pak již někdo pouze překvapí svou účastí ;):)

jinak zatím žádná sláva v účasti ;) prostě 5apůl parta :) a to chcete dělat klub,hm pro deset lidí :doh:skoda:

Nějak si Jirko pozapoměl na mě :aggressive:

Já se těším jak malé děcko

Vloženo

Já si myslím,že když se nás sejde to zdravý jádro plus pár lidí co ještě na srázku nebyli,tak to bude opět srázek na pohodu.Už se na vás těším.

Vloženo
U nás všechno při starém,opět jsem se nechal přemluvit a začínám chodit hrát hokej,dnes jsem po dvou letech odvezl brusle do servisu a neděli jdu už na led.

Mamka v pohodě,pomalu rehabilituje a je spokojená.

Za co si hral a rocnik jsi jaky? Kdysi jsem taky smrdlal :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...