ace ventura Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Okay, zapátrám... Edit: tak jsou 2 možnosti. Podle verze DXka. 1 verze se zapíná přes pin VID-ON, jen nevím jakým signálem. Nejspíš kladným napětím. A u druhé verze je potřeba změnit kódování, a říct navigaci, že je v autě TV tuner. Tato je to i u Supa, protože dle schémat je pin VID-ON nezapojen. Kódování viz.: http://de.openobd.org/ a nebo VIS ale teď ho nemám po ruce Editováno: 14. Duben 2009, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Dobré ráno,koukám,že hospoda po ránu vždy zavřená a přes den tam nářez taky nebývá. Já si dám jedno kafíčko,přidá se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 dobrý ráno, tak já si dám čaj a letím do školky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ahoj Jani,tak ten čajík už je na cestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Já si dám taky jedno kafe, abych se připravil na ten dnešní pracovní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Jeje kluci plis taky kofii za dve hodky pisu test z Chemie Tak drzte palecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 dobré dopoledne a jedno kafí by bodlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Nazdárek,tak zas je čas poledního klidu.Jak to jde?počasí nádherný a tak nálada je dobrá.Zatím se moc na srazík nehlásíte tak doufám,že to napravíte.Ty co se už přihlásili chválím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Jel bych hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Nazdárek,tak zas je čas poledního klidu.Jak to jde?počasí nádherný a tak nálada je dobrá.Zatím se moc na srazík nehlásíte tak doufám,že to napravíte.Ty co se už přihlásili chválím čua Ládo,koho ještě čekáš na sraz,nevím,proč tam nejsem napasaný,ale budíž maximálně přijedou co si já myslím Paolo,Mafy.Ace Jára,Petříkovci a Jiřik Novis,pak již někdo pouze překvapí svou účastí jinak zatím žádná sláva v účasti prostě 5apůl parta a to chcete dělat klub,hm pro deset lidí Editováno: 15. Duben 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Lepší pořádná parta 5 a půl, kde se všichni znají než 1000lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Lepší pořádná parta 5 a půl, kde se všichni znají než 1000lidí no to zcela nepochybně ,ale klidně by to mohlo být třeba 20,30 schopných lidiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 fakt o5 dnes nával v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 To víš všichni se opalují a na hospodu ani nepomyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Dobré odpoledne bando,po práci konečně doma. to Sejis:Jiřiku,ty mažeš moje příspěvky,styď se!!!!!!!A nebo se bojíš,aby to nečetla manželka Dnes jsem mluvil s kámošem,který si koupil supa a je tady už registrovaný jako Pleo,říkal jsem mu co a jak,tak se tu nějak objeví a představí.Taky jsme se dnes předběžně domlouvali na srazíku. Editováno: 15. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Dobré odpoledne bando,po práci konečně doma.to Sejis:Jiřiku,ty mažeš moje příspěvky,styď se!!!!!!!A nebo se bojíš,aby to nečetla manželka Dnes jsem mluvil s kámošem,který si koupil supa a je tady už registrovaný jako Pleo,říkal jsem mu co a jak,tak se tu nějak objeví a představí.Taky jsme se dnes předběžně domlouvali na srazíku. to druhé zdáár Jířo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) to druhé zdáár Jířo Ahoj Jiříku,co je u vás nového? Jak je na tom mladej a co tvoje sportovní zranění? Editováno: 15. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 čágo,čágo Jířo,Jiřik byl dnes propuštěn ze špitálu a zdá se v pohodě díky bohu,počítám,tak 14 dní doma a pak do háku a já zítra na kontrolu a sundání sádry po 6 týdnech těším se jako malé dítě na vánoce ....pochopitelně bude následovat rehabilitace,tak snad sraz stihnu po svých co ty co nového a co mamka v pohodě doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) U nás všechno při starém,opět jsem se nechal přemluvit a začínám chodit hrát hokej,dnes jsem po dvou letech odvezl brusle do servisu a neděli jdu už na led. Mamka v pohodě,pomalu rehabilituje a je spokojená. Editováno: 15. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 co se týče výměny čelního skla, tak hledejte a ještě na tom vyděláte (tedy pokud máte připojištěný čelní sklo ). Já jezdím k borci, kterej mi dá buď novou dálniční známku nebo litr na benzín (samozřejmě o to navyšuje cenu a tu účtuje pojišťovně)Petík: kupoval jsem toto a zde Tome a jak to máš s pojistkou?Není pravda že když jdeš na výměnu skla a ikdyž ho máš připojištěné tak se to bere jako pojistná událost a ty ztrácíš něco na bonuse?Mám takový dojem že tyto praktiky pojišťovny mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 čua Ládo,koho ještě čekáš na sraz,nevím,proč tam nejsem napasaný,ale budíž maximálně přijedou co si já myslím Paolo,Mafy.Ace Jára,Petříkovci a Jiřik Novis,pak již někdo pouze překvapí svou účastí jinak zatím žádná sláva v účasti prostě 5apůl parta a to chcete dělat klub,hm pro deset lidí Nějak si Jirko pozapoměl na mě Já se těším jak malé děcko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Já si myslím,že když se nás sejde to zdravý jádro plus pár lidí co ještě na srázku nebyli,tak to bude opět srázek na pohodu.Už se na vás těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 U nás všechno při starém,opět jsem se nechal přemluvit a začínám chodit hrát hokej,dnes jsem po dvou letech odvezl brusle do servisu a neděli jdu už na led.Mamka v pohodě,pomalu rehabilituje a je spokojená. Za co si hral a rocnik jsi jaky? Kdysi jsem taky smrdlal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Kluci posledni dny je Hospoda o 5lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.