Petik Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Při pomalejší rychlosti a plném rejdu slyším cvakání - čím to ? Mám gumy R17 225/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Odchází ti homokynetický kloub na poloose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Petiku koukam ze se ti auto nejak rozpada....nejak moc zavad nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak tak, na 100% homo. kloub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Petiku koukam ze se ti auto nejak rozpada....nejak moc zavad nemyslis? mi povídej - jsem koupil, mám ho týden a začíná se to nějak sr..át Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak tak, na 100% homo. kloub SUPER Na kolik vyjde oprava ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Bral bych značkovej kloub - Spidan v sadě za 2700,- a práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Ceny vnějších kloubů se pohybují cca od 1400,- Kč do 3600,- Kč dle výrobce a typu, v originálu asi ještě více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Já jsem jeden už měnil naj. cca 15tis. a v poho. Dal jsem za něj 1000,- + 500,- práce. Originál jsem nekupoval, známej v servise říká, že na superbech mění tyhle klouby závodně, takže je zbytečný kupovat ty nejdražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Já jsem jeden už měnil naj. cca 15tis. a v poho. Dal jsem za něj 1000,- + 500,- práce. Originál jsem nekupoval, známej v servise říká, že na superbech mění tyhle klouby závodně, takže je zbytečný kupovat ty nejdražší. Takže dávat to do autoriz. servisu je u této záležitosti asi zbytečny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Já jsem jeden už měnil naj. cca 15tis. a v poho. Dal jsem za něj 1000,- + 500,- práce. Originál jsem nekupoval, známej v servise říká, že na superbech mění tyhle klouby závodně, takže je zbytečný kupovat ty nejdražší. U těch levných kloubů trpí především manžety, tak je potřeba je trošku více hlídat. Většina mechaniků k těm levným kloubům už radši kupuje kvalitnější manžetu a je to bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Tak jako bych si to přivolal tak mi homokyneťák odešel taky. Kluci nemáte někdo přístup do ostré ETKY? Potřeboval bych zjistit číslo mého kloubu, dělají se 2 velikosti a já nevím která je ta moje VIN bych poslal přes SZ, ale potřeboval bych to rychle, protože v pondělí ráno už jdu na hever a musím to do pátku koupit Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Petiku ale budes ho mit potom jako novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Kéž by - snad si to vybral všechno najednou Dnes jsem koupil mračítka a masku - koukal jsem moc lidí nemá masku od Milotecu, tak to je fajn - na to kolik se delá dílů na Supa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepek 30 Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Při pomalejší rychlosti a plném rejdu slyším cvakání - čím to ?Mám gumy R17 225/45 Dle mých skušeností ti brzo odejde homokynetický kloub na poloose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Muzu mit jen dotaz, prosim? Jak se to presne projevuje, mám sice O1, byl sem na výměně tehlic a brz za 288mm, ale ted mi,jen obcas neco pri toceni kolama na miste lupn od praveho kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Petik než začneš měnit kloub podívej se jestli ti ráfek o něco neškrtá,já to udělal opak nejdřív namontoval novej kloub protože,to musel bejt on podle příznaku a nakonec jsem zjistil,že mi ráfek škrtá o tyč řízení,a dělá mi to z celýho auta jenom jeden hliníkáč,ostatní a plechy neškrtnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Diky za typ - zkouknu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Taky mi to zaclo delat pri rejdu doleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 A dela ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Po vymene kloubu klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak nevim ve škodovce po mě chtěj 5500 za ixkovej a 10500 za vostrej si mrsknu asi mašli, páč na tiptrona je prej jinej než na fofrklacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To je divný, koukám do etky a obě převodovky mají vnější klouby stejný. A kupovat ho v autorizáku je blbost, je to raketa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To je divný, koukám do etky a obě převodovky mají vnější klouby stejný. A kupovat ho v autorizáku je blbost, je to raketa... už jsem kontaktoval zdroj, ceny jsou opravdu jiné, na autorizovanej servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Chlapi všichni tu píšete,že to dělá při rejdu.Mi to ale dělá od levého kola při jízdě aniž bych točil volantem.A klepe to jak při malé tak větší rychlosti.Jenže to nedělá pořád.Myslím tím že klepání třeba ustane a je klid tak 10-15 vteřin a pak to třeba zase klepe půl minuty.I to může být homokineťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.