Michalju Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 chlapy nemaáte někdo nějakou zkušenost, proč by se symphony mp3 nechtělo vypínat podle stavu klíče zapalování??? předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Že by třeba bylo špatně nastavený? Nebo třeba špatně zapojený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalju Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) to ne v nastaveni jsem dal možnost KEY ON což by mělo podle návodu být na zapínání s klíčken a ani na stole kdyz jsem to zkoušel tak nereaguje:( Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 chlapy nemaáte někdo nějakou zkušenost, proč by se symphony mp3 nechtělo vypínat podle stavu klíče zapalování??? předem díky Taky jsem to řešil, mám OI M2003, koupil jsem symhony mp3, vytáhl staré rádio a dal nové a nereagovalo to na key on a ani při vzrůstající rychlosti samo nezesilovalo, což taky umí. Tak jsem zašel za známým elektrikářem přímo do škodovky a ten musel natáhnout nějaké nové kabely a aktivovat vagem. Pokud to není přímo od výroby, není kabeláž tomuto rádiu přizpůsobena a některé funkce nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalju Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) a nemohl by jsi se ho zeptat co tam dotahoval? taky mam O1 2003 1,9tdi 4X4 Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) Dotahoval maximálně K-line, jinak tam všechno potřebné je (měl jsem auto jen s přípravou pro rádio z výroby). A třeba taky bude potřeba přehodit napájení (permanentní <> spínané), jo a taky třeba zjistit jestli to rádio nebylo provozovaný s maxidotem a případně znovu nakodovat. Jo vlastně, pokud bude mět psát na dot, tak ještě dotáhnout CAN (2 dráty), případně 3-dráty k budíkům (podle modelu radia) Editováno: 7. Listopad 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalju Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 akorát kde ten k-line vzít??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.