Přejít na obsah

autorádio symphony MP3


Doporučené příspěvky

chlapy nemaáte někdo nějakou zkušenost, proč by se symphony mp3 nechtělo vypínat podle stavu klíče zapalování??? předem díky :palec2:

Taky jsem to řešil, mám OI M2003, koupil jsem symhony mp3, vytáhl staré rádio a dal nové a nereagovalo to na key on a ani při vzrůstající rychlosti samo nezesilovalo, což taky umí. Tak jsem zašel za známým elektrikářem přímo do škodovky a ten musel natáhnout nějaké nové kabely a aktivovat vagem. Pokud to není přímo od výroby, není kabeláž tomuto rádiu přizpůsobena a některé funkce nefungují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotahoval maximálně K-line, jinak tam všechno potřebné je (měl jsem auto jen s přípravou pro rádio z výroby). A třeba taky bude potřeba přehodit napájení (permanentní <> spínané), jo a taky třeba zjistit jestli to rádio nebylo provozovaný s maxidotem a případně znovu nakodovat. Jo vlastně, pokud bude mět psát na dot, tak ještě dotáhnout CAN (2 dráty), případně 3-dráty k budíkům (podle modelu radia)

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...