Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj mam r.v./2005, 1.9 TDI elgance, dovoz z Francúzka, nevie niekto osadenie poistiek v tomto aute, podla manuálu zo škodovky mám poistky tam kde píšu neobsadené a niektoré naopak.

Ďík

Přímo u pojistek nemáš tu kartičku?

Pokud ne, tak už pomůže jít asi jen do škoda, a objednat si tu kartičku podle VINu, ale stejně si myslím, že by pojistky - umístění mělo sedět, jen výbava se lišit.

• Autor

Kartičku mám ale tam kde mám poistku je v kartičke nejaká kniha a otáznik.

No to znamená, že záleží na výbavě vozu, ne?

• 2 roky později...

ahojte, neviete niekot, kde by som nasiel vysvetlivku k symbolom, ktore su na karticke k poistkam? diky

no ale to je divne...pretoze na karticke je poistka 34 a 36 nieco ako vyhrievanie sedadiel ale v navode je to ako neobsadene...tak isto neviem co je poistka 46 kde je symbol ako vyhrievanie sedadiel a pod tym je taka kniha s vykricnikom...a mam tam aj poistku a v knizke je zas neobsadene...

ludia v ktorom okienku ma byt 10A poistka na octavia II tdi 103kw bkd? bu dokienko 29 ALEBO 30? 29 je riadiaca jednotka motora, vyhrievanie odvetrania klukovej skrine a 30 je vstrekovacie ventily vznetovy motor diky moc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.