pointfrost Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 tady jsem našel nějake levne sedadla, to mi ale vysvětlete jaktože jsou tak levné ? ještě k tomu je to cena za pár. v tom něco bude http://www.carbonia.cz/?m1=8&t=246&t2=197 http://www.carbonia.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) Ak si vsimnes tak u tych lacnejsich je to jasne napisane: "Sportovní sedačky pevné nejsou sklopná" U tych nastavitelnych su uz ceny vyssie Editováno: 5. Listopad 2008, autor: subz3ro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 ty levné by si dal do auta jen sebevrah, já bych nechtěl mít ani náhodou. Někde jsem měl pár fotek jak ty sedačky dokáží přelomit páteř napůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 vzpomínám si kdysi dávno, kdy takovýto sedačky, sklopky, stáli jedna kolem 20 tis., takhle je aspon vidět, kolik je zhruba jejich skutečná cena a kolik se na nich všichni nabalujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 ale i u těch sklopek cena pěkná, i spojezdy, asi potřebují vypráznit sklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ak si vsimnes tak u tych lacnejsich je to jasne napisane: "Sportovní sedačky pevné nejsou sklopná"U tych nastavitelnych su uz ceny vyssie jono některe nejsou sklopne - ty jsou extremně levné ale ten zbytek okolo 10 000 k je i tak brutalně levné - za dva kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) ty levné by si dal do auta jen sebevrah, já bych nechtěl mít ani náhodou. Někde jsem měl pár fotek jak ty sedačky dokáží přelomit páteř napůl ukaž jako odstrašující příklad, jinak o těch sedačkách začnu uvažovat !! Sport. sedačka Comfort, polokožená, s vytápěním a funkcí masáže, černá. Délka konzole 400mm. Cena je za pár. 8250 ,- (masaž sice - ale bez vtápění a nesklopné bych žádnou stopro nechtěl) Editováno: 5. Listopad 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shroubekk Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Nooo,tak to jsou hodně slušné ceny. Už asi vim co mi ježíšek přinese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 ukaž jako odstrašující příklad... No veru aj mna by to zaujimalo, pohladaj tie fotky a daj link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 pekne, zaujali ma tam dve veci, jedna ze niektore maju napisane ze su skopne a ine sklopny mechanizmus ovladany koleckom. tie druhe maju sklopny mechanizmus ovladany packou? a druha ci univerzalne pojazdy maju pri montazi moznost aspon miernu korekciu vysky sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) no já ted okuldě koupil od MOMO RS2GT, stála 7500 ale kvalita neví někdo zda pojezdy u spolujezdce jsou stejné jako u řidiče??? Editováno: 11. Listopad 2008, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) no nevim, ale páčka na pojezd je naopak tos koupil kde ? pak ukaž v autě !!! vypadají dost tence - jakože nic moc pohodlně ? mají výhřev ? Editováno: 13. Listopad 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) takže zmíněné pojezdy byly upraveny obr. 2 tímto stylem sedíte v octavce jako v tyráku že vidíte vše a hlavou boucháte o střechu takže změna a to razantní obr. 1, , zustaly fakt jen lyže se středem, dovařené držáky a všechno jak má být, sedačka je jako originál, výška stejná mimochodem origo sedačka váží 25kg a ta moje 10kg Editováno: 23. Listopad 2008, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) tak pánové je to tady představuju Vám sportovní sedačku MOMO RS 2 GT Editováno: 3. leden 2009, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 asi blbá otázka, jak se v tom sedí tak po dvou třech hodinách jízdy????když si vezmu, že jezdím hodně skoro celej den, tak se zeptat musím. osobně se mě ale líbí ty Fk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 no jako FK jsou super ale když si vemu že jsem čekla na sedačku 3 týdny a pak nebyla tak sjem vzal tuhle, no jel jsem pro bráchu ze Vsetína do Brna, nabral jsem ho a hned zpět a uplně v pohodě, nic mě nebolelo, prostě fakt parádička, je poznat že je to kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 je pěkná, sice se do ní tak neponoříš jak do sparků )) ale to už je zas někde jinde ještě druhou to chce !!! dokonce se udělalo i trošku víc místa vzadu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 bude i druha a místa je tam opravdu víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 pěkne! ty pojezdy si nastřikej pls, kolik tě stalo dělani toho vyfuku ? sem se dival na tvuj profil ... kdosi se tam ptal taky. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=871051 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 nebudete tomu věřit ale vlez jsem se do 6000 celkem a ted bude v plánu nahradit katalizátory ´jedním závodním a od turba taky 60potrubí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) a tož prozrad výrobní tajemství, trubka jaka ? železo ? něčím natřene proti reznutí ? takže zatim to maš jen od katu po tlumič ? A jakáže to firma dělala ? jo sory už si to čtu u tebe v "Vaše Octavia 1" Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 asi nadešel čas na větší potrubí se závodním katem, ale mám 2 sondy před a za katalizátorama, co na to budou říkat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jo to nevím, sám to teď řeším témat je tu ohledně tohodle pro benzíny jetu dost hledej, ja hledam a nachazim furt, jen né řešení pro TDIčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 co říkáte na zvuk výfuku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 nic, protože tady je téma trochu jiný, o sedačkách :t :t :t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.