Publikováno Listopad 4, 200816 r Ahoj. Potřebuju poradit kde najdu vodič "15" klíčku zapalování v pojistkové skříni, případně jako má barvu. Je to Octavia 1.9 TDi 81kW r.2001. Dík.
Listopad 4, 200816 r Jestli mě paměť nešálí,tak černej s modrým proužkem. Upraveno Listopad 4, 200816 r od petan
Listopad 4, 200816 r přímo od klíčku/relé je černá barva kdekovil a je nejištěnej = pokud na něj chceš něco připojit, musíš vložit pojistku co píse petan, tak to je bod A20 černomodrý, jištění 5A a je na to připojený (tempomat, klimatizace, topení, komfort atd)
Listopad 5, 200816 r Autor Chci na něj totiž připojit alarm. Vše ostatní jako centrál, dveře,kufr, immo mám. Jen nevím kde najdu tenhle vodič. Musí na něm být napětí i při startování. Najdu ho tedy pouze u klíčku nebo i v pojistkový skříni nebo jinde?Při proměření ho nemůžu najít v pojistkovce.Možná jsem blbej ale ještě mi to není jasný. Díky.
Listopad 5, 200816 r Buď na poistke 5 a 7, vedie tam ako píše rolbař. Na konektore spínačky je to 2,5ka na pine označenom na konektore ako 15 inak číslo 15
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.