petman Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ahoj. Potřebuju poradit kde najdu vodič "15" klíčku zapalování v pojistkové skříni, případně jako má barvu. Je to Octavia 1.9 TDi 81kW r.2001. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) Jestli mě paměť nešálí,tak černej s modrým proužkem. Editováno: 4. Listopad 2008, autor: petan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 přímo od klíčku/relé je černá barva kdekovil a je nejištěnej = pokud na něj chceš něco připojit, musíš vložit pojistku co píse petan, tak to je bod A20 černomodrý, jištění 5A a je na to připojený (tempomat, klimatizace, topení, komfort atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petman Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Chci na něj totiž připojit alarm. Vše ostatní jako centrál, dveře,kufr, immo mám. Jen nevím kde najdu tenhle vodič. Musí na něm být napětí i při startování. Najdu ho tedy pouze u klíčku nebo i v pojistkový skříni nebo jinde?Při proměření ho nemůžu najít v pojistkovce.Možná jsem blbej ale ještě mi to není jasný. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Buď na poistke 5 a 7, vedie tam ako píše rolbař. Na konektore spínačky je to 2,5ka na pine označenom na konektore ako 15 inak číslo 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.