ViperCZ Vloženo 5. Listopad 2008 Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) Tak kdo to předemnou dnes jel s krásnou jedničkovou fábií v modré barvě, bez označení motorizace, s poměrně širokými pneu (typl bych to na neco kolem 205/55 R15) a s velkou nalepkou "SKODAHOME.CZ" na zadním skle. Bylo to v 11:05 na náměstí Jiřího z Poděbrad v Poděbradech Ja sem byl ten za ním v zaprasený červený Editováno: 5. Listopad 2008, autor: Tomáš Němeček Citovat
lukyssek Vloženo 5. Listopad 2008 Vloženo 5. Listopad 2008 Ahoj, co takhle napsat kde? mam jedničkovou fabku(ale červenou), nápis mám, širší pneu relativně taky:) Citovat
Jar_da Vloženo 6. Listopad 2008 Vloženo 6. Listopad 2008 jestli to Škodahome bylo napsáno starým fontem - tedy jako jsou psané nápisy FABIA na FI, tak to byl Strojvůdce Citovat
ViperCZ Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Vloženo 6. Listopad 2008 Mesto odkud pochazi- Nymburk (8km od PDY) tak to je na tutovku on . Nj pekna fabča Citovat
Strojvůdce Vloženo 8. Listopad 2008 Vloženo 8. Listopad 2008 Ńo jo, to jsem by fakt já. A ty jsi jel z náměstí jako na most, že? Jsem koukal, kdo se to na mě lepí, a von kolega sonduje. Snad se ještě někdy potkáme, když jsme skoro sousedi. :) 1 Citovat
ViperCZ Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Vloženo 8. Listopad 2008 jj, smerem na most a jak sonduju tak sem zapomel dat dokonce levej blinkr Sem koukal co to predemnou jede za peknou fabcu a najednou zahlidnu skodahome a uz sem zacal patrat . Nekdy zajdem na pivko 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.